Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kiky

Prajem všetkým ešte krásny zvyšok MDD!
Z-uzka: tak všetko dobre..aby si sa ocitla na druhej strane..oboma nohami za vodou:) Už dva dni po sebe nemám depku z jedla!!To sa mi dlho nestalo..a pritom som jedla tak ako sa patri(možno aj trochu viac)..som nejaka veselšia!
Baby prajem veľa úspechov!!

Z-uzka

el.vi
Ahoooj.. Už nabudúci týždeň v piatok, bhúú, trošku sa už bojím :,(( Snáď mi to výjde.. A ďakujem, aj ja dúfam, že aj tá druhá tam pribudne a nevráti sa k tej tá prvá k druhej.. No a darí sa zatiaľ tak všelijak, stále to je nie je všetko úplne v poriadku, stále sú tam tie myšlienky, no nič sa nedeje turbo rýchlosťou, k všetkému treba čas, takže aj moja pozitívna myseľ potrebuje ešte nejaký ten čas.. Aj ja ti prajem veľa šťastia pri štátniciach, drž sa, papa, pekný večer :-)

el.vi

ahoj z-uzka :o))
ako sa dari? :o) kedy mas tie primacky?...strasne ti drzim prsty nech ti to vyde :o) ono su to strasne stresy...
a tu nozicku sup sup lebo ked uz si vykrocila, ..nech nestojis na jednej;o)!

Z-uzka

minetka
Ahoj, ďakujem za povzbudenie, no to rodinné zázemie už nezmením, musím sa snažiť s tým bojovať a odolávať tomu. Hehe, psychologička mi ešte dnes povedala, že ona sa mi diví, že nie som na nich dennodenne nahnevaná, že to tak vydržím, že ona by sa stále rozčuľovala mať takých rodičov.. No čo iné mi už ostáva, ani mne sa tie ich reči nepočúvajú zrovna najlepšie, no snažím sa to brať jedným uchom dnu, druhým von a nereagovať.. Snáď to vydržím :,(
Ale myslím, že aj ty si na tej najlepšej ceste, už len malinkatý krôčik a šup s tým preč :-)
Tak s tým obedom mi je to veľmi ľúto, to mi pripomína keď som bola pred vyše rokom a pól v nemocnici, ako mi hneď naservírovali taký nechutný gumenný rezeň, fakt úžasný prístup k liečbe.. Nedivím sa, že všetci odtiaľ utekali na reverz.. Snáď ti nabudúce ten obed výjde, ak ti môžem dať typ, tak ja radšej navštevujem vegetariánske reštaurácie, tam si podľa mňa dávajú viac záležať na príprave jedla.. Tak pekný večer, papa :)))

Z-uzka

adonis
Jejej, ďakujem za pozvanie :-) Si veľmi zlatá, že mi držíš tak päste, aj ja dúfam, že raz nastane ten okamžik, kedy si budem môcť vychutnávať život so všetkým čo k tomu patrí, čiže aj s jedlom a bez výčitiek.. A ak sa smiem spýtať, a nebude to príliš nevhodné, tak ty si mala tiež osobnú skúsenosť s poruchami príjmu potravy, alebo nejakú inú skúsenosť s bolesťou dušičky??
Ďakujem, papa :-)

adonis

Z-uzka, nasa chalupka je v Stratenej v Slovenskom raji.Ak budes mat chut cestovat pridi je tam krasna priroda,klud a hlavne prijemni ludia. Som velmi stastna ze si dnes tak dobre obstala a prajem ti rychlo tou druhou nozkou pohnut k prvej. Urcite to rychlo dokazes ved si silna osobnost a chyba ti uz len malilinky krocik.Drzim palce .papa

minetka

Z-uzka: Ďakujem, máš pravdu, fitko nie je najlacnejšie..ale stojí ma menej,ako jedlo,ktoré som kedysi kupovala na veľké kvantá,zjedla a potom vyvrátila...Je pravda, že už som po škole,pracujem,a hoci nezarábam veľa,občas mi pomôže mamina..Je mi ľúto, že nemáš také rodinné zázemie,ale o to viac musíš byť silná Ty sama,aby si ten boj vyhrala, a už to, že chápeš, že sa z toho musíš dostať,je prvý krok,ver mi,aj ja som začal presvedčením,že s tým musím bojovať.Držím Ti palce, aj všetkým ostatným,a aj sebe:-) , aby sa nám to podarilo.
Pred chvíľou som bola na obede, a mala som také hnusné mäso, prvýkrát som sa tešila, že sa dobre napapám,a nebolo nič dobré:-( Tuším som bola prvýkrát nahnevaná,že mám málo jedla na tanieri:-)
Poviem vám, ľudkovia, že táto stránka mi dodáva veľa energie a sily bojovať ďalej..
Držte sa,pekný dník!

Z-uzka

minetka
Aj my sme radi, že si tu medzi nami a že ti naše príspevky pmáhajú :-) Aj tie tvoje sú milé a povzbudivé.
Aj ja by som chcela začať chodiť do fitka, lenže je to dosť drahé a momentálne nemám ani toľko času kôli príjmačkam, no keď bude po všetkom a zamestnám sa, tak asi investujem tiež do toho fitka, nech mi to priberanie aspoň spevnenie a nemám také výčitky..
Pekný deň, drž sa, papa...