Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

vrr
No lenže možno tí iní súrodenci majú aspoň rodičov, lenža ja mám aj tých na nič.. Čo už, ešteže existujú priatelia :) Už sa cítim teraz lepšie, pomohlo mi to sem napísať.. Musím si povedať, že si ma nezaslúžia a bodka :))

gabina

dievčatá,
moja cesta za vyzdravením ma stála niekoľko sklamaní a zlyhaní (a to nehovorím o 10 alebo 20 a bojím sa to napísať, ale asi ani o 100 zlyhaniach.) Každé jedno bolo bolestivé, smutné, pri každom jednom som si opakovala vetu - ja to asi nikdy nezvládnem!
Cesta za úspechom bez zakopnutí nie je ozajstnou cestou. Dnes je naozaj akýsi pochmúrny deň a to zvyšuje vnútorné napätie, sme citlivejšie a zraniteľnejšie. Baaby, nakopnite sa, povedzte si - ja to predsa dokážem! Dnešok nič neznamená, tykých bude ešte dosť...Ale ste pripravené a už viete, že v takéto dni sa to stáva. Využite to pre seba, aby ste nabudúcve zabojovali lepšie...PA a pekný víkend každej z Vás!!!

vrr

tak to uz medzi surodencami chodi, ak by si jej povedala ze bez tej vyzivy neprezijes a dala najavo jak velmi ju potrebujes isto by ti ju nakoniec kupila. To ze mas pyzamo neni koniec sveta, prezlecenie trva 3 min.

Z-uzka

vrr
Kebyže nie som už v pyžame, tak idem.. No tu ide teraz o to, že je ku mne úplne chladná, ešte ona sa na mňa urazila, že som jej povedala.. A teraz sa tvári akoby, juj radšej to nechám tak, je mi len z toho smutno a mám nervy :,((

Z-uzka

Ahojte baby!!
Toto je asi nejaký zlý depkársky večer :,(( To bude určite tým otrasným počasím.. Aj ja sa zle cítim, mám výčitky z celého dňa, ale ešte viac ma trápi to, že som poprosila sestru ako išla von nech mi kúpi banánovú detskú výživu, no prišla s tým, že ona takmer 30 sk za výživu nedá a inú lacnejšiu banánovú nemali.. Nie aby bola rada, že sa snažím jesť a aj som sa tak tešila na tú výživu, no nedaj bože by dala zo svojej peňaženky aspoň korunu na mňa a to som jej ešte niečo dala. Takto je to vždy, ona je ku mne lakomá, no ja si idem nohy v obchode potrhať, čo jej aj druhej sestre nakupujem sladkosti aby som im urobila radosť.. Oni mne nikdy nič nekúpili a aj keď ich o to poprosím, nekúpia, nedaj bože by dali na mňa nejaký mini výdavok.. A keby sa mi snažila aspoň trošku pomôcť a motivovať ma, tak by mi kúpila nejakú inú, veď vie, ktoré mám rada.. Všetko by bolo fajn, len takéto veci ma ešte strašne vytáčajú, že sa ku mne správajú tak ľahostajne a zatvárajú predo mnou oči, že ma neberú vážne :,(( Aj ocino dnes narobil neporiadok v kuchyni a keď som ho na to upozornila, že nech si to sprace, samozrejme ako keby som hrach na stenu hádzala a opäť to ostane na mne..

Kiky - Neboj, som s tebou, nebuď smutná, aj tak by vonku asi nebolo čo robkať, prší a je tam poriadna kosa a len by si viac omrzla.. Skús si nájsť nejakú činnosť, aby si nemyslela na tú papu v špajzy, predstav si, že sú v tej špajzy chrobáky, hehe, hneď ťa prejde chuť na to jedlo :)) Drž sa :))

kiky

Dneska na mňa zase doľahli smútok a depresie. Je piatok a ja nemám kam ani s kým ísť..som sama..tento pocit nenaávidím.Len tupo sedím v kresle a myslím na to čo všetko máme v chladničke a špajzi...:((

Z-uzka: máš moj obdiv, že si tú situáciu po raňajkách takto zvládla..ja mám znova výčitky pretože dneska sa budem celý deň len povalovať doma a nevydám zo seba žiadnu energiu..ale snažim sa zahodiť tie myšlienky. Celkovo moje telo musí trpieť..už tri dni mám vkuse modré pery a "husiu kožu"..a to mám momentálne dva svetre..

Gabina:ďakujem za tvoju dôveru..síce som opäť sklamala a odhodlanie ma opustilo pokúšam sa aj ďalej..