Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Ahoj Vrr,
akekolvek zlyhavanie fakt nie je OK, ale patri k zivotu. Vies, odborna pomoc by Ti vyliecenie urcite urychlila. Ale hlavne zacni nieco podnikat-to myslim na zdravie, nie zbohatnutie. A nemozes tie blboviny poslat ku mne tou nasou postou? Ved sa aspon o to pokus, pls.

igris

Z-uzka :), tie chrobaky v spajzi su perfektne, bulimiu nemam ale najazdy na ladnicku robievam :(, teraz si vzdy spomeniem na teba :))))

kiky

Z-uzka: tam mal byť výkričník a nie otáznik...si zlatý človiečik zaslúžila by si si oveľa oveľa viac ako máš...my sa tu posnažíme aspoň trochu ti vynahradiť rodinku..

kiky

Z-uzka: tvoja rodina si ťa ale fakt nezaslúži? Nechceš prísť k nám za "sestru"?Určite sa níjde aspoň jedno voľné miesto...:)..

Z-uzka

Pištík kam ty na tie rozprávky chodíš?? Ale je to veľmi milé :)) Tuším si vážne pôjdem kúpiť mrkvičkovú šťavičku, keď si to tak pekne podal :))

daisy

Ahojte Dievcata,
pripajam sa,so zlym pocasim vsetko byva chmurnejsie.Aj ked mi bolo najhorsie hned rano ma nieco mile prekvapilo a ja som bola stastna,ze som tou burkou presla.Opat to prejde a som si ista,ze nieco krasne je predo dvermi kazdej z nas!Skuste sa rozptylit,nie som zastancom telky ale niekedy aj dobry film pomoze,hlavne na seba a dany pocit zabudnite.Ako vravi Gabina bude ich este vela tak naco sa trapit!Drzte sa!

Z-uzka

gabina
Ďakujeme :)) Máš pravdu, to počasie zle vplýva na človeka, napr. mne sa vždy horšie darí v zime, pretože tým, že je vonku tak škaredo, človek ako keby bez chuti, tak má väčšiu tendenciu siahať po jedle, teda aspoň u mňa to tak funguje..
Pekný víkend, papa, dobrú noc :-)

Z-uzka

vrr
A ty sa ako cítiš, už lepšie?? Ideš teda dnes slaviť?? Ale dobré znamenie je, že keď si aj to málo čo ste mali doma už spapala, tak teraz tam už nemáte nič, takže možno ten víkend predsa len vydržíš :))