Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

vrr
Ono nie je čudné, je také mauinké, peknunké, milunké.. Hehe, takmer ako ja :)) Videla si rozprávaku Piglets Big Movie?? Je tam veľký hrdina :)

Z-uzka

pišta
Očuj pištík kde rastú takí junáci ako si ty?? Ty budeš určite raz dobrým tatinom ak ním už teda nie si :))
No a rozprávky ja rada, najmä macka pooh a jeho priateľov a úplne najsamviac malé ružové prasiatko z tejto rozprávky.. Keď náhodou uvidíte niekde na ulici takú fanatičku s tričkom na ktorom bude obrázok tohto prasiatka, tak to som JA :-)

Z-uzka

Ahoj Kiky!
Jejo, ďakujem za pozvanie, je to od teba veľmi milé :-) No možno podniknem nejakú tú návštevku.. Tá knižka je fajn nápad, aj ja sa pôjdem teraz do jednej ponoriť, ale žiaľ do učebnej.. Dnes doobeda som bola na muzikoterapii a teraz prebieha arteterapia (na ktorú som sa tešila viac), no z tej som trošku zdupkala.. Neviem, ale necítila som sa tam tak celkom svoja, možno preto, že tam všetci niekoho mali a ja som bola sama, čiže som cítila len taký smútok a samotu a nedokázala som sa potom celkom otvoriť a vyjadriť nejaký cit.. No na tej muzikoterapii som si aspoň po prvý krát zatrieskala do bubnov :-) Tak ti prajem pekný zvyšok víkendu, drž sa :-)

vrr

kiky, ak ho chces stravit doma nad knizkou len do toho. Ak nie, aj ty mas isto telefon a to ze niekto nezavola tebe neznamena ze nemozes zavolat t jemu:) Aj kino znie celkom sobotnajsie:) Abo pozriet babicku? hmm aj ta by sa isto potesila.

kiky

Ahojte..prajem vám krásny deň..síce ja opäť nemám program a asi ho strávim doma nad nejakou knižkou vy sa majte krásne..

Alternativa

Ahoj Vrr,
to sa kedy chodi domov a rovno na net, lol? Dobre, ze ides sem. Moja, tato Tvoja veta "neviem to je tazko" je znama asi vsetkym tu. Aj ja zalozenim temy som vedela, ze to bude tazke, veeelmi tazke. Ale zvladnutelne. Ked si toto budes citat, budes asi vyspata, mozno Ta boli hlavka,...z coho tak :o)? Zacinas novy dnik a kazdy den je novy a bude inaksi ako ten vcerajsi. S malinkymi pokrokmi, ktore bude Tvoje. Ale musis Ty sama chciet byt zdrava. A to predsa chces, vsak? Dnes Ti poslem nasou postou k obedu misku miesaneho zeleninoveho salatu a kusok kuracich prs. Priloha dnes nebude...A na olovrant vacsiu misu ovocneho salatu s hodne ananasu. Ten Ti rychlo stravi blbovinky a nemusis to inak riesit. OK?