Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

miška
Hehe, takže nie som teraz sama taký jedák sladkostí?? Aj teraz sa mi tu pred nosom mihá kinder čokoláda.. Ach tie sladkosti a potom tie pocity, však?? Ale tak, takéto dni nemám stále, takže to určite pominie a ja sa môžem vrátiť do môjho režimu :)) Pekný večer, papa..

Z-uzka

kiky
Jee, tak to je super, že dorazil návštevník cyklus, teším sa s tebou :)) A z toho si nič nerob, že si podráždenejšia voči maminke, veď ani ona určite nie je každý deň tip top, každý má horší a lepší deň, určite sa za to na teba nebude hnevať :)) A neboj určite neumrieš, ja ti to nedovolím a nie len ja, ale určite všetci tu, veľmi by si mi tu chýbala.. Ale chápem ten pocit, poznám ho veľmi dôverne, no ver, že keď zajtra ráno vstaneš už pominie a ty začneš nový slnečný dník :)) Drž sa a ďakujem za podporu, pekný večer, papa...

Z-uzka

pišta
Ahoj.. Jejo, ďakujem za rady, no práve som dojedla asi polovicu čerstvého ananásu a ten mi tam tie keksy nejak vytrávil :)), síce nezahnal pocit viny z celého dňa :(, ale tak snáď zajtra bude lepšie :))
Pekný večer :))

kiky

Z-uzka:vieš čo sa stalo?Ja som včera naozaj dostala menštruáciu a mám ju dosť silnú!Už som aj zabudla aký je to pocit..ale inak sa mám dosť nanič.Som taká podráždená,naštvaná a ani neviem prečo. Dokáže ma naštvať maličkosť ale teraz je to zase jedlo a ja potom v duchu nadávam ako najväčší pohan a celú zlosť si vybíjam na maminom mene..:( akoby všetko bola jej chyba..už ani neviem koľkokrát za dnešný deň som si priala umrieť..dúfam že sa to nesplní..
Tebe ale prajem všetko naj naj naj aby si to zajtra perfektne zvládla..ja viem že to dokážeš..:))

miška

Z-uzka
Ahoj Zuzka prišla som aj ja na tu stranku.Nie si sama,lebo aj ja poslednu dobu takto jem,sladkosti hlavne a dneska som si kúpila velku čokoladu,dúfam,žeju celu nezjem.Na mna pridu chute na sladke hlavne večer pred spanim a akonahle si dam dačo sladke do ust tak po chvili zaspim.Dobre nie?Hahaha.Poslednu dobu musim mať každý den niečo sladke a ked mam svoje dni tak je to nenormalne kolko sladkeho vtedy jem.To nam asi lekari dali naschval take lieky,aby sme mali take chute.Ja si už ztoho nič nerobim mne je to už smiešne,myslim zo mna.Ale problem je tu taky,že normalne jedla stale jem malo a sladkeho si dam viacej čo si aj uvedomujem,že robim zle,ale sladkosť sa stala pre mna drogou.

pišta

Z-uzka, to sú nervičky. Normálne si daj na večer 2-3 malé B komplexy. Nervy sa upokoja, lepšie zaspíš a aj ti to pretrávi. Pripj ku tomu viacje tekutín, ale nie malinovky - bylinný čaj bez cukry apod.
Takto sa ti odľqhčí na žalúdku ale ja srdiečku.
Držím ti ""mrkvovú šťavyu"" na zajtrajšie prijímačky. Tvoj návrat zdravia ti pomôže aj v tomto : )))

Z-uzka

Dnešný deň mám teda dosť zvláštny.. Nejak som to dnes nezvládla a okolo obeda som zjedla viac ako som si hlavou povolila, tak som to trošku pokazila :(( Asi to bude tým stúpajúcim stresom, alebo takým momentálnym už dlhším pocitom melanchólie.. :( No v mojom žalúdku momentálne prevláda cukráreň, samé sladkosti, taký pišta by zo mňa nebol nadšený :)))

Z-uzka

Ahoj adonis :))
Ďakujem ti moc, moc za dôveru a podporu, aj všetkým ostatným dievčatám :))
To sa mi bude ale štikútať na príjmačkach keď bude na mňa toľko dobrých ľudí myslieť :-))
Tiež ti prajem pekný slnečný víkend, načerpaj veľa pozitívnej energie a oddýchni si, papa :-))