Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

miška

Z-uzka
To je dobre,že to maš za sebou,ale nezavidim ti,že teraz musiš na to čakať týžden,ale ja verím,že si to určite zvladla.Si šikovma a inteligentna.Ja si presne nepametam,že na aku školu si sa hlasila,lebo viem,že si to spominala.Myslim,že socialna psychologia?alebo som trafila upne vedla?Vieš mne sa to v hlave metie,nemam tak v poriadku pameť.V prvom rade ti držím palce,aby si bola prijata.A nestresuj sa za ten týžden,určite si to zvladla a budem ti držať prsti.tak sa zatial maj myslim na teba drž sa.pa.

kiky

Vrr: pripadáš mi ako človek ktorý povie všetko čo si myslí..mám pravdu?Veľa krát je to dobré ale može to byť aj na škodu nie?

kiky

Z-uzka:už som trošku kľudnejšia..práve papám kaleráb a pomaly sa chystám na spánok..dúfam že po výkende sa pre mňa zmení situácia lebo na výkend mám plno učenia..ani neviem čo skôr..21.6. ideme na výlet a trochu sa bojím tých sladkostí čo si tam vždy baby berú..bude im divné že si nič neberiem a odmietnem ich ponúkané maškrty..budem to musieť štyri dni vydržať.Neviem či poznáš ten pocit že chceš od všetkého utiecť..som síce medzi kamoškami ale ja už myslím len na to kedy to všetko skončí a ja budem sama..niekedy som fakt divná..nevyznám sa v sebe..:(