Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

Alternatíva
Ďakujem, keď to hovoríš ty ako pani profesorka, tak hneď mám lepší pocit :)) Možno sa to páčilo aj im.. Teda ostávam len dúfať.. Pekný víkend, poriadne si oddýchni a nadýchaj sa čerstvého vzduchu, nie toho smradľavého bratislavského, papa :-))

Z-uzka

minetka
No aspoň čo som počula nikto tam nepísal také veci ako ja, aspoň tá originalita mi ostala :)) Len vieš ako je to s našimi chorými hlavičkami, jednoducho namiesto toho aby sa myseľ zamerala na to, čo bolo dobré, vyberá si len tie okamihy, ktoré dobré neboli.. A stále dookola sa mi to premieta v mysli, rozmýšľam ako inak som to mohla spraviť, čo si teraz o mne pomyslia a podobne.. Dúfam, že už čoskoro sa dozviem výsledky, aby si tá myseľ už dala pokoj :-)) Tak ti prajem krásny víkend, dávaj na seba pozor, papa :))

Z-uzka

kiky
Ahooj :-) Jejo, ďakujem ti veľmi moc, potešila si ma, že si na mňa myslela :)) Ale to ešte neviem, či ma prijali, to uvidím o niekoľko dní, ale tak snáď áno :)) No ale nepotešilo ma to druhé :(( Je mi ľúto, že sa necítiš dobre.. Viem aký bolestivý je ten pocit samoty.. Niečo ti poviem, keď som bola asi v tvojom veku, možno o niečo menej mala som obrovský problém s kamarátstvami, teda lepšie povedané nemala som žiadnych kamarátov.. Vždy som bola maličká a spolužiaci si kôli tomu robili zo mňa často krutú srandu, doma som plakávala, že nemám kamarátov, že nemám nikoho, ešte aj to rodinné prostredie bolo na nič.. Spolužiaci si ma všimli iba vtedy ak chceli niečo požičiať alebo podobne.. No o pár rôčkov som už spoznala veľa nových ľudí, niektorí sklamali a odišli, iní ostali a tešia doteraz.. A ešte určite stretnem veľa ľudí, ktorí sklamú, ale ktorí aj potešia.. Chcem tým povedať, že v živote sa budú tie situácie nespočetne meniť, raz budeš opustenejšia a raz nebudeš vedieť kam skôr s kým.. Nie vždy majú všetci čas, každý má svoje povinnosti a nie vždy sa to dá všetko tak skĺbiť, aby sa konali časté stretnutia.. To ale neznamená, že ten niekto ťa nemá rád, že mu na tebe nezáleží, len hold nie vždy nám ten čas a povinnosti doprajú byť s tými s ktorými by sme chceli.. A z toho papania si nerob starosti, chápem ako to bolí, ja sama som mala teraz prejedacie orgie so sladkosťami a boli výčitky, no dnes už je iný deň a zajtra zas iný a tak ako je iný deň, tak sú aj iné myšlienky :)) Kiky, skús si niečo čítať, nasávať nejaké informácie, veď ako sa tu už písalo, myslením mozog najviac spaľuje, tak ti to možno pomôže a nebudeš mať také výčitky.. Držím ti pästičky a prajem prekrásny víkend, drž sa, papa :-)

kiky

Z-uzka: cez deň som na teba myslela tak dúfam že ti to pomohlo..ja si myslím, že o bude úspech...nejak to cítim v kostiach..:)Teraz si cez výkend poriadne oddýchni a našerpaj silu aby si mohla oslavovať to prijatie!!:)
Ja som mala deň nanič(už 3 deň v tomto týždni)..zase som bola stále doma lebo každý mal svoj program a ostatným sa nechcelo nikam ísť..samozrejme som sa na obed totálne prejedla špagiet zo syrom(veľkosť tej porcie si nevieš ani predstaviť!) a mama ma bude nútiť do večere:( takže som vlastne celý deň v strese..:(a celkovo sa cítim na nič..:((

Alternativa

oddychli sme si vsetci s Tebou, Z-uzka. Tie odpovede, co si uviedla ako priklad, sa mi veeelmi pacili :o). Nemam cas, idem balit, takze vsetkym este raz krasne dni, pa.

minetka

Ahoj Z-uzka, v prvom rade Ti chcem povedať, že si to zvádla vynikajúco,aj ked výsledky ešte nemáš..ale už to, že si to zvládla psychicky,je úžasný úspech...a som si istá, že Ťa prijmú, tá pozitívna energia predsa nemohla vyjsť nazmar:-) A to, čo si povedala o svojom najväčšom úspechu, je podľa mňa to najlepšie, čo si mohla povedať, iste si bola v tomto výnimočná, každý naisto hovoril o nejakých "hmatateľnejších" úspechoch, ako výsledky v škole,alebo iné úspechy...a osobne si myslím, že to, čo si napísala Ty, je aj tak najväčší úspech v živote človeka...a rovnako veľký úspech bude aj Tvoje víťazstvo nad ppp:-)
Tak si teraz poriadne oddýchni a relaxuj, mysli pozitívne, a hlavne, uži si ten krásny čas odpočinku. Tak držím palce a prajem krásny víkend:-)
Ozaj...ten krásny víkend prajem vám všetkým, nech je úspešný aj čo sa týka papania:-)

Z-uzka

Ahojte :-)
Tak v prvom rade vám chcem všetkým veľmi pekne poďakovať za podporu a pozitívnu energiu :)) Už to mám našťastie za sebou, hlava bolí ako šľak, bola som tam 5 hodín, od 7 do 12.. Skladalo sa to z viacerých častí, testy som zvládla tak všelijak, spravila som tam zopár kiksov :((, no zo zručností som si vybrala výtvarnú a literatúrnu tvorbu a myslím, že to sa mi podarilo fajn :)) A pri osobnom pohovre, teda komunikačných zručnostiach si myslím, že som obstála tiež celkom dobre.. Len si myslím, že som občas povedala, alebo napísala do osobného dotazníka to čo som nemala, napr. k vlastnostiam že som empatická, tak sa ma pýtali, že čo tým myslím a keď som im vysvetľovala, že dokážem súcitiť s ľuďmi, ich problémami, tak na mňa tak divne pozerali a usmievali sa, alebo keď som mala v osobnom dotazníku otázku, že čo bolo doteraz takým vrcholom toho čo som dokázala, som napísala, že uvedomenie si svojej osobnosti a svojej hodnoty.. Asi som nemala byť taká úprimná, nie každý to asi pochopí.. :( Neviem, mám z toho zmiešané pocity a ešte k tomu čakať vyše týždňa na výsledky, umriem od zvedavosti a strachu.. Tak vám všetkým prajem krásny zvyšok dňa a ešte krajší víkend, dúfam, že bude slniečkový :)) Papa, mám vás tu všetkých rada :-))

minetka

Z-zuka, verím, že dnes si to zvládla perfektne, z včerajších sladkostí si nič nerob, to bolo iba zo stresu, zajtra si na to ani nespomenieš.
Všetkým prajem krásny a úspešný dník, pap:-)

Alternativa

Z-uzkaaaa, chytaaaj...Prave vyraza ten obrovsky batoh s pozitivnou energiou a silou na uspesne zdolanie dnesneho dna. Aha, ako sa cestou k Tebe nabaluje...pribaluju svoje pozitiva nasi "stari" priatelia z fora : Damaxy, Igris, Lilliana, Pista, Syma, Gabina. Uf, uz sa plni aj zovretymi palcekmi od "mladeze". Pozri, su tam vizitky od vsetkych z tejto temy a aj od tych, co sem velmi nepisu. Jasne, aj Miskina vizitka je v tom batohu, aj od Barbie. ZABOJUJ a hlavu hore. V zivote plati : ak nejde o zivot, ostatne zdolame :D. A my vsetci zdolame aj problemiky zivota :D