Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

miška

Z-uzka
Ako sa maš?Ja som ti odpísala na bulimia anorexia len to zavreli,ale sa otvorila nova stranka bulimia anorexia 2.
Ja poslednu dobu tiež jem sladke a skoro viac sledkeho než normalneho jedla.Naranajkovať sa nedokažem,maximalne pol chleba no a poobede za obedom si dam môj oblubený 3 BIT a ešte večer pred spanim si zviknem dať riadok čokolady.Poslednu dobu som v depresiach aj som taka vyčerpanejšia aj tichšia neviem prečo.Jem aj vitaminy.Mam stavy,take že sa uzavriem.Aj ked chcem niečo rozpravať tak neviem,lebo som depresivna,mam malo energie.Momentalne sa necitim dobre.Tak sa zatial drž čoskoro sa ozvi,maj sa dobre aspon ti.pa---

kirka

babenky,ja sice nepoznam vase pocity,trapenia,ale prajem vam,aby sa vam darilo stale coraz lepsie.Hlavne vacsia sebaucta,vyrovnanost,zahodenie komplexov.Inak,zuzka,ja uz veeelmi dlho jem cez den viac sladkosti ako normal jedla.Mne to pomaha chudnut.Ked zjem cokoladu tak nemusim uz nic ine - je to moja droga.A ta mi moc zaludok neroztiahne.

minetka

Ďakujem Z-uzka, tvoje slová ma opäť povzbudili:-) Viem, zlyhaní ešte bude veľa...ale nejako to prekonáme,a budeme opäť zdravé a šťastné...Krásny dník aj Tebe, dúfam, že budeš mať stále úsmev na tvári:-)

Z-uzka

minetka
Ahoj tiež naša milá :-) Ako tu čítam nie si jediná komu nevyšiel víkend, ani môj nebol zrovna najideálnejší.. Ale nerob si z toho vrásky, treba vstať, oprášiť sa a kráčať ďalej.. Takých situácii bude ešte veľa, ten parazit je zakorenený hlboko v našich makovičkách, tá cesta bude ešte dosť hrbolatá, no verím že postupom času sa pre nás všetky začne vyrovnávať a nakoniec bude hladká ako asfaltka :-)) Prajem ti krásny slnečný dník, veľa pozitívnych myšlienok a sily, drž sa, papa :o)

minetka

Ahoj kočky, tak mne sa víkend nepodaril:-( Zasa som objímala wc misu, aj v sobotu, aj v nedeľu:-((( No dúfam, že tento týždeň bude lepší...vo štvrtok ideme s priateľom do Tatier,až do nedele,tak snád to zvládnem a nečerpám novú energiu...Pekný začiatok týždňa, moje zlaté!

Z-uzka

vrr
Hehe, takže ja som postreh a zvedavec človek?? :)) No aspoň budem všetko vedieť a budem takáááá múdra :-)

Z-uzka

daisy
Ahooj :-) To nevadí, že si mi nestihla popriať, všetci ostatní mi popriali aj za teba :)) Juj to mi je ľúto, že sa ti tento týždeň nepodaril, snáď ten nový prichadzajúci bude oveľa lepší.. Ani ja som ho nemala zrovna najlepší, len som jedla sladkosti :(( Fíha dnes je spln, zas nebudem môcť spinkať a asi aj preto mám tiež taký depresívny deň, citím na sebe všetko navyše a neprekypujem veľkou láskou k sebe..:( Ale dúfam, že to čoskoro pominie :)) Aj tebe držím pästičky :-)

Kiky - Chápem a poznám ako sa cítiš, veľmi ma to mrzí, kiež by som ti mohla nejako pomôcť.. Ale ver, že prídu aj krajšie dni, v živote každého človeka je raz lepšie a raz horšie obdobie, no dôležité je nepodliehať a vždy sa vzchopiť a ísť ďalej.. Vždy si v tých zlých chvíľach snaž spomenúť na tie krásne, ktoré v tebe zanechali príjemný pocit, alebo na budúcnosť, na to ako bude lepšie a čím k tomu môžeš prispieť aby tak bolo.. Ani ja nemám zrovna najideálnejšie obdobie, no to patrí k tomu a tak to aj musím brať a ísť ďalej, veriť, že bude lepšie :-)
Tak ti držím pästičky, prajem pekný nový týždeň a teraz aj dobrú noc, papa :))

daisy

Mile dievcata,
vsetky Vas srdecne zdravim,tesim sa Vasim uspechom a citim tarchu sklamani.
Zuzka,mrzi ma ze som ti nestihla popriat vela stastia k prijimackam,ale mala si so sebou vlastne odhodlanie a to je najdolezitejsie.Akokolvek to dopadne sme na teba vsetky hrde!
Kiky,ahoj moja,tak velmi ti rozumiem a tak rada by som ti pomohla ale sama so sebou si neviem rady.Dnes je spln a mam to vyskusane,vsetko sa preziva intenzivnejsie a teda ak je tazsie tak poriadne.Musim sa priznat, posledny tyzden mi bolo uboho,vracala som kazdy den a vcera som mala len jediny ciel,prezit!A som tu.Kiky a vsetky krasne duse,ktore vedia o com pisem,neviem kedy a ako ale viem ze sa to da!Myslim na Vas a prajem a zasielam Vam vela lasky a pokoja!Vasa Daisy

Andrej

Len info... Povodna tema Bulimia, Anorexia bola zavrena pre "anglickych hosti". Otvoril som vsak novu, kde mozete pokracovat.
www.zdravie.sk

kiky

Tak aký ste mali výkend?U mňa depky pokračujú..doobeda som bola v kostole a celú omšu som len premýšľala o sebe..vôbec som sa nesústredila na atmosféru v kostole ani na Boha ako som zvykla robiť..musela som preberať svoju postavu a celkovo aj moj život..myslím že som znova v zlej fáze choroby....samé výčitky a výčitky,nenávisť k sebe a túžba umrieť...kedy to skončí?Prečo to stále cítim???:(