Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

adonis

Ahojte vsetky baby, slniecko nam konecne svieti, doda nam energiu a este vacsiu chut k zivotu,ktory je naozaj krasny len sa treba poobzerat dookola, prestat mysliet na vsetko zle co nas postretlo a tesit sa na veci,ktore este pridu. Robit si plany do buducna,male ale o to rychlejsie splnitelne.Z-uzka velmi sa tesim ako si zvladla prijimacky,na 100% si myslim ze budes uspesna a vsetko dokazes svojou odvahou a rozhodnutim. Vsetky musite pochopit,ze zivot ja taka mozaika ,nic nie je bez namahy, stastie sa strieda s nestastim ,ale nasou ulohou je ,aby tych stastnych chvil bolo viac ako tych druhych. Rano po zobudeni sa treba naladit a povedat si:Dnes prezijem dalsi krasny den a nic a nikto to napokazi. A ja vam vsetkym takyto den a vela dalsich prajem z celeho srdca.
Z-uzka, ked budes vysokoskolacka ,tak cakam plan na ten vylet.Dufam ze si najdes aj spolucestujuce a velmi sa tesim na stretnutie.Pista by nam mohol pripravit a doporucit jedalny listok /zdravy/ alebo prist navarit a poucit nas v krasnej prirode o vsetkom mudrom co tu pise.Papa a prijemny den vsetkym praje adonis.

Z-uzka

kiky
Tak ty si sa prejedla kašičky?? :) Veď je to detské jedlo, z toho teda určite nepriberieš a je to tekutej konzistencie, takže žalúdoček to spracuje ľahko.. :)) To ja som teraz pred 22 hodinou zbaštila sladký rohlík, no úprimne trošku ma to trápi, pretože dnes som mala aj taký horši deň, problémy doma, tak to nejak na mňa dolahlo.. :((
No jasné, že to myslím vážne, hneď ako budeš mať čas a bude pekné počasie, môžme vyraziť do mesta, hmm, čo ty na to?? Rada ťa spoznám aj osobne :)) Bude mi potešením ak ťa odtrhnem od pochmúrnych myšlienok, prispejem k lepšej náladke a namiesto toho strávime peknú chvíľku :-) A toho výletu sa neboj, nenechaj si ho skaziť kôli chorobe, kľudne povedz kamarátkam, že na večer ti je zo sladkosti ťažko na žalúdok a daj si len nejaké ovocie, alebo chlebík.. A z toho nemusia vôbec na nič prísť, veľa ľudí ma skutočne problémy s jedlom a ťažkosti so žalúdkom, takže na tom nebude nič čudné.. Tak sa zatiaľ drž, pred výletom sa ešte ozvy, papa, dobrú nocku :-)

kiky

Z-uzka: ja by som jej to veľmi chcela povedať..ani si nevieš predstaviť ako ale jednoducho to nedokážem..hanbím sa..proste to nejde..
S papaním je to horšie..dneska som sa na večeru(a bola tesne pred ôsmou) strašne prejedla krupicovej kaše(tú porciu si ani nevieš predstaviť)mám strašné výčitky..stále cítim to nafúknuté brucho:(Ale snažím sa jesť ako sa dá..o týždeň ideme na 5 dní na školský výlet..bojím sa ako to tam zvládnem, baby si všimnú že nejem s nimi večer sladké..a tak:(
TO S TÝM STRETNUTÍM MYSLÍŠ VÁŽNE????Veeľmi si ma potešila..vieš ja si len ťažko záskavam priateľov a teraz je to ešte horšie...takže každé povzbudenie a úsmev pre mňa veľa znamená:)

minetka: ja viem že nie som jediná kto občas "vyletí" na niekoho ale aj tam sa cítim zle že je to kvôli takej blbovine ako jedlo..
Držte mi palce nech tie výčitky prejdú!

minetka

Kiky, netráp sa, všetky máme teraz zlé obdobie, ja na svoju mamku tiež často vybehnem kvôli jedlu...ale tiež je to iba pre tú chorobu, takže nie si sama...možno by pomohlo, keby o tom vedela, mne pomáha, že moja o tom vie, aj ked občas to nie je veľmi výhoda,hlavne,ked príde zlyhanie...Držím palce,aby si sa naštartovala správnym smerom, viem, že sa ti to podarí..že sa to podarí nám všetkým.Tak sa držte, holky,papa

minetka

Ahoj Z-uzka, to som ozaj rada, že vám môžem spríjemniť deň:-) Ja mám taký rituál )dúfam, že sa to nedozvie môj šéf:-) ),každé ráno, predtým, než začnem pracovať, si pozriem maily,a tak,a v poslednej dobe je toto prvá stránka, ktorú si otvorím, dokonca aj ked nestíham prejsť svoje maily:-) Ale to, čo si tu prečítam, ma vždy povzbudí, či už Tvoje povzbudivé a upokojujúce slová,alebo dobré rady od Alternatívy,gabinky alebo Pištu, alebo sa pobavím na niektorých komantároch Vrr:-), alebo, hoci každé zlyhanie je blbé a trápi nás, ked viem, že v tom nie som sama, trošku mi to pomáha...
Dnes som opäť mala výdatný obedík, a nemám ani výčitky:-)Mala som vyprážaný syr so šunkou aj s tatárskou, ach jaj:-) Ale...bol fakt výborný:-)) a navyše, celé popoludnie som usilovne pracovala, a teraz idem ešte do mesta, tak spálim prebytočné kalórie..iba ich už musím konečne prestať počítať:-)

Z-uzka

broňa
To fakt, to ješ toľko čokolády a nič na tebe nie je vidno?? Fíha, to by som aj ja chcela, nedáš mi na to recept, hehe :-)