Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

kiky Z-uzka baby jasna vec ideme zrat:) A ake papanie si mala pamatas? asi polievka miso vsakze.. No vazne by sme tam mali spolu ist.
kiky a ked tam tvoj tata robi ci konzumuje tak to sa nehaj insprirovat, mas stastie, moja matka to neberie a samej sa mi to nechce robit, ale je to zachrna a zdravie...energia.
ja chodim do auparku..teda chodim jak chodim, bola som parkrat tam je bio obchod tiez.

kiky

Z-uzka: Ja viem kde to je ta ulica sa vola Čajakova a číslo je 18. Moj otec tam robi a v reštaurácii sa stravuje!No nie je ten svet maly??:)
Na výlet idem v stredu..bojim sa ale je to len pár dní..dúfam že tam nebudem mať pocit že chcem odtiaľ utiect niekam ďaleko lebo ten mávam dosť často..chcem si to užiť ako sa najviac dá. Dneska som si kúpila nové kraťasy tak si ich tam vezmem(pri pohľade na moje tenke nohy mi nebolo všetko jedno)...
A ako sa dari tebe?Čo tie výsledky..máš ich už?

Z-uzka

vrr
Ahoj! Tuším so to písala vo fóre s kravským mliekom, ale tebe to rozpíšem ešte raz :)) Tá jedálnička sa volá "Divoká kačka".. Je to tak dosť zašité v takej budove, neviem presne ulicu, skúsim ju ale zistiť.. Je to v blízkosti klubu Babylon, bývalého kina Ymca.. Mávajú tam každý deň 4 menu, z čoho to posledné je vždy makrobio a ani to nie je až také drahé, komplet menu, polievka, hlavný chod a čaj ťa výjde okolo 90 sk. A varia tam dobre, teda aspoň mne, to čo som mala vtedy k obedu mi veľmi chutilo.. A kúsok obďaleč, tak viac bližšie k Ymce je bio obchod Natural Food s makro surovinami a výrobkami a oni by ťa vedeli navygovať kam do tej jedálni.. Keď budem mať presnejšie info, dám ti určite vedieť :-)

Z-uzka

Miška
Miši, keď máš chuť plakať, tak plač, vyplač to zo seba, mne to tiež vždy pomáha.. Je to taká úlava :)) Z toho si nič nerob, že si teraz taká smutnejšia, to asi všetci, je najaké zvláštne obdobie, ale ako si si všimla už nám začína svietiť slniečko, tak ver, že za chvíľku bude svietiť aj v tvojom srdiečku :)) Zbaľ kamarátky a vyrazte si do mesta na zmrzku, do parku na lavičku a hneď ti bude krajšie.. A aspoň nebudeš mať čas sa motkať v depresii. A to že na seba vzťahuješ veci za ktoré ani nemôžeš je bežný jav pri ppp, všetko sa nás citlivo dotýka a máme pocit, že sme všetkému na vine.. Všetko prežívame intenzívnejšie. Ale v skutočnosti to tak nie je, to iba ten čertisko nám núti takéto myšlienky a pocity.. A preto Miši treba aby si ho nepočúvala a neber si všetko za zodpovednosť, ty za nič nemôžeš, ty si dobrý človek :-) Miši a nemaj strach, kľudne sa ozvy tej doktorke aj teraz, nemusí ťa henď strkať do nemocnice, len si poklábosíte, hmm?? To je super, že si si našla nejakú činnosť, len tak ďalej, rozvíjaj svoj náramkový koníček :-) Drž sa a dávaj na seba pozor, pekný slnečný dník, papa :-)))

Z-uzka

Kiky
Hneď zo začiatku ti prajem pekný slnečný dník :-)) Na tej oslave kašli na tetu, každý nemôže vyzerať tak ako by si iný predstavovali, každý má svoju individualitu :)) A keby aj moc zabŕdali ignoruj ich, alebo sa len pousmej :)) Kika a kedy ideš na ten výlet, hmm?? Zatiaľ papa, drž sa :)

Z-uzka

zuju
Nemáš za čo.. Je to jednoducho pravda, ty si oveľa lepší a vnímavejší človek ako tvoja doktorka, aj keď ona by to mala mať ako poslanie, no vidím, že na svoju prácu nemá absolútne žiadne predpoklady, aspoň čo sa týka citov a vnímania..
Tak sa drž, pekný dník, papa :-))

kiky

Z-uzka: pokúsim sa na tej oslave(alebo radšej žranici ako si to ty nazvala ale podľa mňa sa to dokonale hodi) jesť len toľko koľko mi naozaj pojde..dúfam že mi niekto ako teta nepokazi náladu svojou narážkou na moju váhu..
Budem rada ak pojdeš na ten koncert..bolo by to fajn:)

zuju: ta doktorka je absolutne necitliva!Mala by vedieť čo spôsobujú takéto malé poznámočky..nedaj sa znechutiť si nádherná baba :))

miška

Z-uzka
Aj v stredisku je dobre,je to podobne ako stacionar.Do stacionara môžem zase isť až o pol rolka,lebo je to denna nemocnica a preplaca to poisťovna.3 BIT je moja oblubena tičinka.Už som aj kilo pribrala a to som sa važila rano na prazdno.Teraz som si kupila tičinku Twiks a kila sa lepia.Ale poslednu dobu som plačliva ,depresivna,vzťahujem vela veci na seba aj sa mi niektore veci zdaju,som aj niejaka zakomplexovana a vyčerpana.Ked pride na mna depresia tak sa rozplačem,ťaha ma to vtedy plakať,akoby som ten plač potrebovala zo seba dostať.Lekarka mi povedala,že ked niečo nebude zo mnou v poriadku tak jej mam zavolať.Ked sa môj stav nezlepši tak sa jej ozvem a dufam,že ma neda do nemocnice.Ja rada tvorim niečo výtvarne,alebo čítam knihu.Poslednu dobu robim viažem len tak naramky.Dufam,že sa už budem cítiť lepšie.Prajem ti tiež pekný zvyšok dna,maj sa krasne a drž sa.