Ahojte babenky moje :-)
Dlho som sa neozvala,ale bola som od štvrtka do nedele v Tatrách na dovolenke,a včera som mala v práci frmol...ale nebojte sa, mňa sa tak ľahko nezbavíte:-)
Najprv vám musím povedať úžasnú vec- dovolenka bola super, ale na to, že sme boli v Tatrách, sme mali super program- celé tri dni sme jedli, spali a pozerali futbal ( bola som s priateľom), dokonca on varil, papala som ráno jogurty a keksy, potom sme spali do obeda, priateľ navaril- cestoviny-tortelini so syrovou omáčkou, poobede sme trošku spapli, šli sa prejsť po dedinke, a včer do Popradu, kde sme si dali pizzu alebo palacinky s čokoládou, potom som si kúpila Mars e ešte večer som si dala Milky Way Minute, tak o 23.00,a hend nato sme šli spať...čiže som iba jedla a spala..a priateľ ma donútil papať aj polievku (nevie o mojich ppp), a tomu neuveríte- vôbec som nepribrala!!!!!!Takže dievčence, nebojte sa papať pravidelne a s mierou, telo to potrebuje, a pálime aj v čase oddychu...takže začínam papať aj teplú večeru...nie veľa,ale aspoň trošku...Dnes som mala na obed veľkú porciu cestovín, trošku prišli výčitky kvôli brušku:-(...ale snažím sa nemyslieť na to...ozaj,a priateľovi som naznačila niečo o mojich problémoch, bol strašne zlatý...ale teraz si zo mňa občas uťahuje:-) Ale nebojte sa,iba v dobrom, on je taký, sranda musí byť:-) Ale nie je krutý, takže v pohodke:-) Iba ked som včera na obede povedala, že už nevládzem, štuchol do mňa, že "ppp"?:-) Ale povedal mi, že ma podrží kedykoľvek to budem potrebovať...
Z-uzka, už tiež netrpezlivo čakám na Tvoje výsledky:-) Neboj, dopadne to dobre,a dievčetá majú pravdu, svet nestojí na tituloch...poznám oveľa šťastnejších ľudí, ako som ja,a nemajú výšku...ale *Ty budeš šťastná aj s titulom, uvidíš:-)
Kiky, vidím, že si na dobrej ceste, ked si tú oslavu zvládla...len tak ďalej, musíme sa podržať navzájom,lebo iba my vieme, o čom to je...
Ozaj, už ste boli v tej Divokej kačke??Hmmm, keby som sa dostala do BA, určite tam zájdem...
Tak zatiaľ sa majte a držte sa, dá sa to, verte mi:-) )vid moja prespatá dovolenka:-)
P.S. Ale pohyb je predsa len zdravší:-))