Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

kiky
Drž sa, neboj všetko dobre dopadne, skús nemyslieť na to, že to skončí katastrofálne, nechaj tomu voľný priebeh.. Nechaj sa prekvapiť. Žiaľ to jedlo ťa bude ešte asi dlho prenasledovať, ale hlavné je, aby si si ním nenechala zobrať všetko. Aspoň zopár pekných chvíľok si ušetri pre seba a zabudni na papanicu :) Tak veľa príjemných zážitkov a hrejivých lúčov slniečka :-) Dobrú nocku :))

kiky

Z-uzka: tak zajtra idem na ten výlet drž mi palčeky. Dnešok sa mi nevydaril..rano som sa ešte snažila dobru náladu aspoň hrať ale na večer som to vzdala..nejde to..jednoducho to blbe jedlo mi to nedovoli..stále musím uvažovať o priberaní a chudnutí..
Dúfam že tie výsledky z prijímačiek ťa potešia..lebo teraz tu až do nedele neprídem tak nebudem v obraze...

Inak o tom koncerte vám samozrejme dám aj podrobnejšie vedieť neskôr, lebo sama neviem ako to bude..ale vstupné bude samozrejme voľné:))

minetka:blahoželám ti k super dovolenke..dúfam že aj mne sa výlet podarí..

Z-uzka

adonis
Ahoj.. :) No žiaľ ešte nemám výsledok z príjmačiek, každý deň žhavo nazerám na ich stránku, či sa tam neobjavia výsledky a stále nič :(( Raz sa ale určite dočkám :-) Aj tebe veľa krásnych slnečných dníkov, maj sa krásne, papa :o)

Z-uzka

minetka
Ahojky :)) Tak to som rada, že si prežila zopár krásnych dní v Tatrách bez akéjkoľvek ujmy a len si si to tam vychutnávala.. Tatry sú naozaj krásne miesto, aj ja sa tam vždy opäť rada vraciam :)) To máš ale šťastíčko, že máš takého priateľa kuchára a že sa tak o teba stará.. A je to obrovský pokrok, že si mu aspoň máličko povedala o svojich problémoch.. No radosť čítať tvoj úryvok.. Tak sa naďalej drž a nech sa ti čoraz viac darí, veľa krásnych slnečných dní ešte prajem, papa :o)

Z-uzka

gabina
No nemyslela som to tak v zlom, že si sa tu na nás vykašlala, len ma to trošku zamrzelo. Myslela som si a chápem, že každý má svoje povinnosti a nemôže sa vždy venovať tomu čo by chcel.. Ja si len občas chodievam ešte čítavať tvoje príspevky na blog.sme a mrzelo ma, že tam si písala a sem nám si nič nenapísala.. Vieš, ako som už spomínala, na tieto veci som taká ešte citlivejšia, hehe moje kamáratky to už dobre poznajú, koľko krát som sa s nimi chcela rozkmotriť, pretože som pociťovala z ich strany nezáujem.. Mám to tak nejak zakomplexované z rodiny.. Ale teraz sa to už snažím potláčať, mne len išlo o druhé dievčatá, že viem ako som to vtedy všetko ja cítila a nechcem aby boli aj oni potom sklamané.. Tak ti prajem príjemný večer a veľa ďalších pekných slnečných dní, papa :-))

Z-uzka

Alternatíva
Ďakujem pekne, aj ja dúfam, že raz sa tou psychologičkou stanem a pacienti potom budú ku mne chodiť s otvoreným srdcom a odchádzať s úsmevom.. A aká bola dovolenka? No ono ja som vždy priama a úprimná, tak to takto vysvetlím, o tebe som vedela, že si na dovolenke, aj keď som nevedela dokedy, no jednoducho ja mám v sebe ešte také niečo zakódované, že stačí viac dní ak sa niekto neozve a už to beriem tak, že to vzdal. No to je môj problém, musím sa to odnaučiť, to spôsobuje ešte to anorekticé ja.. Tak pekný večer, papa a aby som nezabudla som rada, že si sa nám opäť vrátila.. :-)

miška

Z-uzka
čau Zuzka aj ja mavam melancholicke obdobie.Pribrala som a som ztoho strašne nervozna aj som sa včera pokušala vracať no nejšlo to.Mam podraždenu naladu ,chcem tie kila dolu,zase mi vtom niečo brani pribať.Začala som cvičuť na stehna a zadok.Aj brucho mi narastlo.Aj dneska som sa merala ja bez toho nemôžem ja to musim mať pod kontrolou.Ja by som najradšej naspeť schudla ,lebo vyzeram hrozne i ked som si myslela,že to budem vyzerať dobre.

vrr

ALTERNATIVA JE SPAT!!!:) :) :)
yo yo koncert v prope to istiii, mna zasa spoznate podla piva abo borovicky...no v tomto hice skro to pifco..pekny B kompex:)

minetka

Ahojte babenky moje :-)
Dlho som sa neozvala,ale bola som od štvrtka do nedele v Tatrách na dovolenke,a včera som mala v práci frmol...ale nebojte sa, mňa sa tak ľahko nezbavíte:-)
Najprv vám musím povedať úžasnú vec- dovolenka bola super, ale na to, že sme boli v Tatrách, sme mali super program- celé tri dni sme jedli, spali a pozerali futbal ( bola som s priateľom), dokonca on varil, papala som ráno jogurty a keksy, potom sme spali do obeda, priateľ navaril- cestoviny-tortelini so syrovou omáčkou, poobede sme trošku spapli, šli sa prejsť po dedinke, a včer do Popradu, kde sme si dali pizzu alebo palacinky s čokoládou, potom som si kúpila Mars e ešte večer som si dala Milky Way Minute, tak o 23.00,a hend nato sme šli spať...čiže som iba jedla a spala..a priateľ ma donútil papať aj polievku (nevie o mojich ppp), a tomu neuveríte- vôbec som nepribrala!!!!!!Takže dievčence, nebojte sa papať pravidelne a s mierou, telo to potrebuje, a pálime aj v čase oddychu...takže začínam papať aj teplú večeru...nie veľa,ale aspoň trošku...Dnes som mala na obed veľkú porciu cestovín, trošku prišli výčitky kvôli brušku:-(...ale snažím sa nemyslieť na to...ozaj,a priateľovi som naznačila niečo o mojich problémoch, bol strašne zlatý...ale teraz si zo mňa občas uťahuje:-) Ale nebojte sa,iba v dobrom, on je taký, sranda musí byť:-) Ale nie je krutý, takže v pohodke:-) Iba ked som včera na obede povedala, že už nevládzem, štuchol do mňa, že "ppp"?:-) Ale povedal mi, že ma podrží kedykoľvek to budem potrebovať...
Z-uzka, už tiež netrpezlivo čakám na Tvoje výsledky:-) Neboj, dopadne to dobre,a dievčetá majú pravdu, svet nestojí na tituloch...poznám oveľa šťastnejších ľudí, ako som ja,a nemajú výšku...ale *Ty budeš šťastná aj s titulom, uvidíš:-)
Kiky, vidím, že si na dobrej ceste, ked si tú oslavu zvládla...len tak ďalej, musíme sa podržať navzájom,lebo iba my vieme, o čom to je...
Ozaj, už ste boli v tej Divokej kačke??Hmmm, keby som sa dostala do BA, určite tam zájdem...
Tak zatiaľ sa majte a držte sa, dá sa to, verte mi:-) )vid moja prespatá dovolenka:-)
P.S. Ale pohyb je predsa len zdravší:-))