Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

el.vi

ahoj Z-uziii!!!
tak ti aj ja chcem pogratulovať k prijatiu!!!! je to super :o) tesim sa, ...prepac ze až dnes, ...ale akosi som si spravila viletik do prahy, ....ked že som "uspešne" ukončila nekonecne 4 roky tak ze už som kooonecne Bc. taka mala osobna vyhra, že to ide aj ked to nejde... ;o) ešte mam v stredu a štvrtok primacky na ing. tak to bude dooost tvrde, ....lebo sa na to v podstate ani neda pripravovat, ...proste bud alebo...tak uvidime, kolko nas budu chciet neprijat, ...bo to zavisi len na tom... :o(
idem este pomalicky poprecitkavat co tu nove, lebo tu toho zase popribudalo...

Z-uzka

minetka
No úprimne ja by som tiež radšej pracovala.. Ale čoskoro už asi začnem, len teraz budem mať také školenia čo sa týka vykonávania tej profesie a začínajú mi zajtra.. Takže aj mne sa vegetenie skončilo.. Ale ja si vždy oveľa viac vychutnávam to, že som sama doma, konečne bez všetkých, púšťam si hudbu a robím čo chcem :-)) No veru, to myslenie na jedlo, ale úprimne, teraz keď je také horko, ani na neho veľmi nemyslím, vôbec nemám chuť.. Ale aj tak sa idem zamestnať a idem si pozrieť asi nejaký dobrý film.. Chcela som upratovať, no v tomto teple?? Vôbec sa mi nechce.. A aj tak by to bolo asi zbytočné, lebo doma upratujem iba ja, a namiesto toho aby si to ostatní vážili, tak za pár dní je opäť rovnaký bordel.. Sú strašní :,( Tak zatiaľ papa :-))

minetka

Diky,Z-uzka:-)
Jooj, Tebe je hej, ked vegetíš doma, ja musím pracovať:-( Ale aspoň mám nejakú činnosť a nemyslím na jedlo:-)
Pekný dník aj tebe:-)

Z-uzka

minetka
Ahoooj.. Ten víkend nevadí.. Zahodíme ho a ideme ďalej, no nie?? Ja už si na nejaký tvoj pokazený víkend ani nespomínam a ty?? Jediné čo teraz vnímam je, že tie letné kvetinové šaty ti mooooc svedčia :-)) Hehe, aj ja mám rada leto, tie príjemné prechádzky, kúpaliská, zmrzlinu, nekonečné možnosti vyberania rôznych činnosti a aktivít.. No niekedy mi už vadí, ak je veľmi horko, ako teraz keď som zavretá doma a potím sa ako..... No tak si aspoň púšťam letné hity, ktoré som si posťahovala.. Ja potrebujem neodmysliteľne k letu letnú hudbu. Zbožňujem hudbu :))) Tak ti prajem krásny usmiaty dník, drž sa, papa :-))

minetka

Kiky,
Z-uzka má pravdu, ja som sa bola opaľovať včera, tiež som mala najskôr blbý pocit, ale potom som si povedala no a čo???Hlavne, aby mne bolo dobre:-) Ved ked sa chodia opaľovať také 200kg ozruty, a v oohode sa vystavujú v plavkách, prečo by som sa nemohla ja so svojou chudou postavou???a ony sa nehanbia, tak prečo by som sa mala ja???Proste sa zabávaj a užívaj si leto, ked budeš oddýchnutá a v dobrej nálade, ľahšie sa ti bude bojovať...
P.S. Z takej zmrzky v normálnom množstve sa nepriberá:-)

minetka

Vrr,
fakt ťa chcem spoznať:-) Páčia sa mi Tvoje postrehy a Tvoja úprimnosť..a viem, že za tou maskou "drsňáčky" je citlivé a dobré srdiečko...ale výborne to maskuješ:-)
Pekný deň, nech sa Ti darí..aj ked viem, že niekedy sa to pokašle...mne sa to tiež nejako kašle posledný týždeň...ale ked viem, že bojuješ, snažím sa bojovať aj ja:-)

Z-uzka

Kiky
Tak to ma teší, že výlet sa podaril :)) Vidíš, nabudúce aspoň nebudeš mať taký strach absolvovať ďalší výletík, hm?? No chcela som ti povedať ešte jednu dosť dôležitú vec.. Za žiadnych okolností sa nepovažuj za sobeckú, za problémy tvojho tatinka nemôžeš, to sa stáva, buď len pri ňom, prejavuj mu svoju náklonosť, vôbec k nemu nie si egoistická, za to, že napíšeš nejakú vetu skôr ako tamtú to neznamená, že si sobec a že ti na druhých ľuďoch nezáleží.. Kebyže má mať všetko také presné linajky, nikto sa nemôže v ničom seknúť ako by to vyzeralo.. Ľudia by boli ako roboti.. Práveže si absolútne nesobecký človek, keby si bola sobec tvoj ocko by ťa vôbec nezaujímal a ani by si ho nešla pozrieť do nemocnice. Takto sa správajú sobci. A ani to, že sa nechceš ísť kúpať, nie je sobecké.. Veď kto tým najviac trpí?? Ty, či kamarátky?? Myslím, že ty. Ty sa ukrátiš o možnosť stráviť deň pri vode, kamarátky pôjdu a bude im fajn. Takže keď sa na to tak pozrieš, keby si bola sobec, neboli by tam náhodou tými trpiteľkami kamarátky?? Lenže tu si trpiteľkou ty. Ale mám jedno riešenie, kde budú najspokojnejšie obe strany. Navleč si plavky a šup s kamoškami k vode :-)) No a, že si chudšia?? Komu sa nepáči nech sa nepozerá. Si to ty, a koľko tučných ľudí chodí na pláž a boja sa?? Nie! Záleží im hlavne na tom, čo si o nich myslia najbližší ako o vnútornej osobe. Nikto nie je dokonalý. A navyše ty sa snažíš, robíš niečo pre to, aby si bola zdravá a mala zdravo vyzerajúce telo, ale nič sa nedeje maxi rýchlosťou a zázrakom, takže nenechaj si skaziť náladu a chuť ísť k vode kôli tomu ako vyzeráš. Časom sa to všetko zlepší, no hlavné je, aby si tomu aj ty verila :))) Tak sa maj krásne, prajem ešte príjemný posledný školský týždeň, drž sa, papa :-)

minetka

Alti..
nebudem sa rozpisovať o tom, čo všetko pre nás robíš a ako nám to pomáha...si skrátka super a som šťastná, že si tu,a že nám pomáhaš...Ďakujem!