Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

miška

vrr Alternativa
Ja som včera do jednej rananevedela spať.Keby som vedela,že si tu niekto bude tak v noci vlastne už rano dopisovať tak by som sa pridala.Vi teraz ešte asi určite spíte po včerajšich dialogov tak vam aspon zaželam pekné zobudzanie-dnes je pekne.Som rada že su tu aj taky ludia,ktori tu daju isktru pozitivnej nalady,hned aj mne je tu lepšie.Možno asi ešte nejaky vtipik by sa tu hodil,ale to už asi prehanam.Majte sa krasne a držte sa.

vrr

Z-uzka, kiky, zuju, a dievcence ano opat sa ospravdlnujem za vecerny dialog, skoda ze vas tu nie je viac baby, pokecali by ste s nami a neznelo by to az tak privlastenecky lol. No ze vam prajem pekne ranko a zaplnte nam tuto temicku aj vy vasim optimizmom a podarenym dnikom:)

Alternativa

Vrr, ked si dievcata tuto temu kliknu, budu zhrozene, ze sme si ju privlastnili :o). Hotove nocne dialogy...Uz idem spat, prajem Ti pekne snicky a rano zaciname kazdy svoj dalsi den, ktory moze byt lepsi, ako ten vcerajsi vlastnym pricinenim. V tomto sa nemylim :o) a velmi Ti to prajem. Pa

vrr

neironizujem, nechcem to rozoberat na verejnom nete to hadam chapes, pockam si kym si vyriesis icq a mozeme sa rozpravat aj o mne, dovtedy pomahajme ostatnym pokial sa da:) pomahajme sebe s dobrymi napadmi na stavicku a podobne:)

Alternativa

Len neironizuj, kazdy sa myli a ja patrim k ludom, co si to bez zacervenania a otvorene priynaju. Ale v tomto sa asi nemylim, ta baba "krv a mlieko" v zivote vyhra, to mi ver.

Alternativa

Je to v tom rozhodnuti BYT OPAT ZDRAVA. Mozno casom k tomu dospejes aj sama, alebo najdes odbornu pomoc. Vrr, viem, ze aj chces aj nie...Uvedom si jedno: ked si znicis zdravie, bude to velmi tazke, mozno nemozne opat ho mat. A vtedy vsetci ti, co obdivovali to ploche brusko a maly zadocek sa otocia za inym zadockom. A kedze asi tiez dozreju, vobec to nebude to vychudnute tielko. Bude to mlada zienka "krv a mlieko", ktora sa bude smiat, bude z nej salat optimizmus, radost zo zivota, bude pevne stat na svojich nohach. Moyslim, ze tak nejako mozes aj Ty posobit na svoje okolie. Ale to len hras a to vies sama najlepsie. Ak by somsa mylila, tak budem rada.

Alternativa

Ved to je OK, vsetko je na nasom rozhodnuti. Keksiky mozu byt aj pod postelou a v mega baleni :o). Ale moze byt jeden balicek v barovej skrinke, i tak se da.

vrr

urob chladnickovy business:) pre ludi so zdravovu vyzivou.
hej aj tak by som to jedlo skladovala inde:) kekse a cokoladky predsa v chladnicke aj tak nie su.