Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Ta veta o prijme a vydaji bola cisto pragmaticka- cize o prachoch? Lebo inak ju nechapem. A s tou kuchynou, ano mas pravdu. Chladnicky by mali byt na vstup kartou- 5x/den a dost a vstup casovo obmedzeny :o)

Alternativa

Kedze o tom plochom brusku a mensom zadocku to chapeme, treba odstranit to ine, nepoznane, nedefinovane. Ale zadefinovat si to musi kazdy sam a to je tazke. Ale IDE TO, ako vsetko, ked sa chce.

Alternativa

Prepac, ale grckanim este NIKTO neziskal pekne vypracovane brusko a a pekny zadocek. Mensi asi ano, ale podla mna za prilis vysoku cenu, za cenu svojho zdravia.

Alternativa

Vrr, stale ma to dava do offline. Urcite nieco mrvim. Ale uz idem spat, ved ja to zvladnem. Nerada nechavam nedotiahnute veci :o)Dobru noc, pa

vrr

haha snad zartujes. myslis si ze toto ja neviem? myslis si ze zvraca clovek len tak? preboha ze nie, dvovody su, dovovdy sa pisu cely zivot, isto sa pekne kopia jeden na druhom. boze dvovodov je kopu alternativa. hej a nestaci len ten ze chcem mat pekne vypracovane ploche brucko a mensi zadocek?:)

Alternativa

Citujem jednu knihu: Ak sa odmieta telesna schranka, nachadza sa telesne zdanlive riesenie v zavislosti na jedle. Jedlo vyplnuje vnutornu prazdnotu, ale len zdanlivo a zhorsuje sa tym tento problem, lebo potom je clovek so sebou este viac nespokojny. Ak sa prida vnutorny pocit, ze nieco v zivote sa nevie stravit, nastupuje zvracanie.
Som presvedcena, ze treba najst tu nitku, aj o nej som Ti uz pisala.

vrr

dnes bolo jana:) juj ja poznam vela janov lol..co uz. radost s kazdeho dna je isto to co ti dava silu pomahat ludom ktorych nepoznas. Je pekne vidiet ze niekto tu nie je len tak bezcielne.

vrr

co keby si, alternativa, teraz hend tukla do okienka stranku www.icq.com, tam nasla napis download, tukla nan, pockala par minutiek a stlacila instal na okne ktore s ati po tych minutkach otvori?:)