Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

minetka

Kiky,
to s ockom ma mrzí:-(
A netráp sa, že najskôr sa trápiš pre jedlo, a potom pre ocka, to všetko je tá choroba, stala sa centrom tvojho myslenia a mozgu...preto nevieme racionálne rozmýšľať...
som rada, že si si výlet užila..tak ako ja dovolenku minulý týždeň, všetko bolo skvelé, iba som stále dávala pozor pri jedle:-( Ale neboj, my sa toho raz zbavíme, musíme si veriť:-)
Tak pekný dník, drž sa,a daj vedieť, ako je s ockom.

minetka

Dobré ránko...či skôr dobrý deň:-)
Aký ste mali víkend? Ja blbý:-( Vracala som oba dni:-((( Ale potom poobede sme sa boli s priateľom opaľovať, bolo fajn:-) A večer sme boli von...Ja tak milujem leto, teplo, a veľmi si prajem byť konečne zdravá a šťastná...:-( Ale dnes som sa opäť dobre naštartovala, mám taký svoj Deň úsmevov :-) Vzala som si pekné letné šaty, dobrú náladu a úsmev,a je mi krásne...a mám dnes meniny:-))
Z-uzka, tá minerálka je super vec, ja sa vodou nalievam nonstop:-)

Z-uzka

Alti, momentálne potrebujem akurát tak niekoľko litrov vychladenej minerálky a som šťastná... Bez tej zázračnej fľašky nechodím ani spať, pretože ráno by sa zo mňa ostala fakt iba nejaká višňová placka hehe :)))

Alternativa

Zaujimavost o visniach: k cerstvemu mletemu masu pridali asi 10% rozmixovanych cerstvych visni. A vyprazili fasirky z tejto masy. Tieto fasirky obsahovali o 70% menej karcinogennych latok ako fasirky bez visni. Aj skladovanim v chladnicke obsahovali 4x menej oxidacnych produktov ako tie bez visni. O chuti fasirok sa v clanku autori nezmienili :D. Ak niektora vyskusa, nech da vediet :D.

Alternativa

Posielam Vam vsetkym nasou altipostou na horucu desiatu chladene visne. A preco? Podporuju pevnost vaziv a cievnych kapilar, su idealne pri redukcii hmotnosti, podporuju zdravu pokozku, posobia proti zapalom. A preco? Obsahuju vela jodu, 80% vody, vit. C, E, B, karoteny, vapnik, zelezo, draslik, fosfor, zinok, triesloviny. Mnam :D

kiky

Vrr:ja viem bol to odo mňa vrchol sebeckosti stavať problémy s jedlom pred problémom mojho otca..uvedomujem si to a hanbim sa..
Alternativa: ďakujem za tvoje slova...a chcem sa ti poďakovať aj za tvoje rady ktoré nam tu dávaš..je krásne že nám chceš pomôcť..
Z-uzka:Výlet bol perfektný v tom, že s nám trošku utužil kolektív a ja som sa rozprávala aj s ľudmi s ktorými som dovtedy neprehodila ani slovo..dokonca som zistila že sa páčim jednému spolužiakovi..škoda len že ja to necítim tak ako on..
Bolo tam fajn a som rada že som tam šla..len to s tatinom je hrozné..dneska som ho bola navštíviť atak som trochu pokojnejšia.Zajtra už budem vedieť čo mu vlastne je..
Mám ešte jednu sebeckú obavu...bojím sa tohto obdobia kúpalisiek..veľmi chcem ísť s kamoškami plávať ale keď si predstavím ,že vystavujem svoje vychudnuté telo v plavkách je mi do plaču..:(

Majte sa krásne a pekný hicový deň(a ktomu aspoň 3 litre vody!!)

Z-uzka

Miška
Aj tebe ďakujem za gratuláciu, som rada, že ste mi tu tak všetci verili :))
A vidíš, 3 dni si vydržala sa nemerať, skús pridať ďalší deň a ďalší, a keď to nevýjde, nevadí, ideme odznova.. A Miši keď ťa trápi to bruško, tak si skús občas doma spraviť zopár brušákov, možno to nebude perfektné, ale určite ti ho aspoň trošku spevní, aj keď podľa mňa to tzv. veľké bruško vidí len tvoja chorá hlávka.. Ozaj a už si si kúpila to spevňujúce telové mlieko, to by si si mohla tiež natierať na bruško a mohlo by to pomôcť.. No úprimne ani ja neviem, čo budem podnikať cez prázdniny, ale asi určite hľadať prácu, takú ktorú budem môcť vykonávať aj počas školy.. Tiež nie vždy majú na mňa kamarátky čas, ale treba si hľadať aj nejaké samostatné aktivity, alebo niekedy nie je ani na škodu (pokiaľ máš fajn rodinné prostredie) len tak leňošiť doma, hm?? Tak sa maj zatiaľ pekne, drž sa, papa :))

Z-uzka

kiky
Tak ty si sa nám už vrátila?? Som rada, že to dopadlo celkom dobre?? A čo také pekné si tam zažila, niečo také, čo ti utkvelo v pamäti?? No len si ma nepotešila tou informáciou o tvojom ockovi, musíš byť smutná.. :,( No jediné čo môžeš pre tatina asi spraviť je, že budeš stáť pri ňom, podporovať ho a dávať mu najavo, že ti na ňom záleží.. To ostatné už asi záleží na doktoroch.. Tak ti prajem ešte príjemný nedeľný zvyšok dňa, pekný nový týždeň a dávaj na seba pozor, papa :-))
Ozaj, takmer som zabudla, ďakujem ti za gratuláciu :)))