Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

adonis

vrr, nas dedko ma 96 rokov, citi sa fajn a este ma pred sebou vela nesplnenych planov. Vies preco mu to tak dlho vydrzalo? Lebo sa tesi na kazdy novy den,planuje si kazdy den ,tesi sa z ludi a hlavne vazi si kazdu minutu zivota v zdravi.

adonis

ahojte baby, vrr klukatejsia cesta ale ponuka vela tukancov, bolestivych a niekedy zbytocnych.Je to zaujimava alternatíva / zaujimava ako nasa Al/
ale moze byt az velmi klukata, alebo sa z nej stane bludisko, z ktoreho nemusis najst cestu. Ta rovna urcite sa niekde zaklukati a to asi v zivote staci ,aby clovek mal co riesit.
Nocne dialogy super, ja si skladam obraz ludi z toho,co povedia a urobia a je mi fuk, v akom obale su. Ved aj ten najkrajsi obal pri velkom upratovani a po niekolkych rokoch je nazaujimavy,vyhodis ho na smetisko dejin. Ale na obsah v obale si urcite spomenies aj pri tom vyhadzovani.
Vsetkym vam drzim palce aby cesta ktoru si same zvolite mala krasny ciel. S roztopenym usmevom prajem pekny den, uff
ale je nam teplo, ale veselo.

el.vi

Minetka
hm, tak aspon ze mate sefa tatam :o))tak aj tebe pekny zvysok dna... :o) a neh klima funguje a praca rychlo utekaaaaa :o) a potom sups ho pred TV, nohy do luftu a mineralku do rukyy!!! :o)) pap zatjaaaaal :o))

minetka

el-vi,
Ty sa máš:-)Ja "hnijem" v práci:-)) Ale pohodka, šef je na dovolenke, tak sa trošku flákame:-)
Pekné ničnerobenie a aj zvyšok dňa,papa

el.vi

Minetka, aj ja dakujem :o)!
no dufam ze to pojde, ..lebo fakt je to take na ich milosti a nemilosti, ...a ci budu chciet vyrazit polovicu alebo viac...
:o)) Praha, ..je to moja srdcova zaležitost, ..ale tento krat bolo vazne perfektne, ... konecne som si oddychla, ... i ked mam opuchnute chodidla, ...lebo moja kondicka... po semestroch stravenych sedenim na zadku a klikanim ...a este po tych vsetkych fyzickych zmenach...no chudata klby :o)). Ono chodim tam kazde prazdniny posledne 4 roky s rodicmi lebo "musim"...ale to je o drzku, ..to ma tak vycerpa, ...ale teraz?...proste kamarati, pohoda, sem-tam sa nejaky mracil, ...ale nakonjec som z kazdeho vydolovala nejaky usmev :o) ...a pocasie nam tiez vyslo...
...no a traz chladim chodidla pozeram TV a "hnijem si" na gauci ...tazka pohoda :o))

minetka

el-vi,
dakujem:-) A blahoželám k titulu:-) a držím palce,aby si sa mohla po štvrtku vydať za ďalším:-)) Ako bolo v Prahe?

minetka

Vrr..
ty tuším iba žúruješ:-) Kedysi som taký režim mala aj ja, ešte za starých dobrých čias na výške..teraz som krotká, neviem,kde našiel môj priateľ ten zázračný spôsob skrotiť ma:-))) Má na mňa neskutočný vplyv, až sa kamoši čudujú,kde sa podelo to divoké dievčatko:-))
Myšlienka je dobrá....len aby táesta nebola až príliš kľukatá...

vrr

minetka jasne ze som drsnak:) mas ma nejak prekuknutu. pokecala by som ale som mrte unavena som v narocnom zurovaciom rezime.