Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Ahoj Vrr,
k icq som sa realne zatial nedostala. Viem od kamosky, ze jej bol ktosi cosi nainstalovat :o) - to som sa vyjadrila fakt odborne. A co Ty s tym Skype, nedas ho naspat? Ja prazdniny nemam, my mame dovolenku. A kedze som uz dost z nej vycerpala, budem makat a len sem-tam maly unik. A Ty ako, teplo, teplucko? Vrr a to vladzete v tomto hici tolko zurovat? Alebo sa to len nam "domasedom" tak zda?

Alternativa

Ved ten koncert ma byt na Tyrsovom nabrezi a to je podla mna v Kosicoch, ta ne? Alebo aj v BA je take nabrezie? Asi musim ist na prechadzku, ale az ked sa ochladi :o).
Minetka,
v teme BMI Igris pise a asi treba skusit "monotematicnost" pri vybere ovocia, cize len jeden druh v malych mnozstvach. Vies, treba skusat, za ziadnu cenu by si sa ovocia a zeleniny nemala vzdat. LEBO Z TOHO NEPRIBERIES, cize netreba to NIJAKO riesit. Je to mozne, ze metabolizmus je rozbity, treba ho dat pomalicky do normalneho fungovania - papat mensie mnozstva 5x denne, zo zaciatku ako babatko podla hodin. Telo si na pravidelny prijem ochotne zvykne a nebude "skreckovat" v podobe tukovych vankusikov :o)

minetka

Vrr,
sorry, nevšimla som si:-)
Z-uzka, kde si???Aha, už viem, na tom školení kvôli práci:-) Ako bolo?a čo budeš vlastne robiť?
Ozaj, *Kiky...na koncert by som prišla,keby nebol v BA:-) Z východu to mám dosť ďaleko:-)
Fuj, to je teplo...:-)

minetka

Ahojte..
Kiky, tiež hovorím, správny prístup:-) Tak si to užite a nemysli na svoje problémy, aspoň tento jeden večer,ok?
Vrr,
Ty tuším iba žúruješ:-) a neodpovedala si mi...:-)
Alti,
vdaka za ovocie,aj za radu...ja mám však pocit, že sa mi bruško nafúkne stále, dokonca po akomkoľvek jedle:-( Asi mám dobabraný metabolizmus:-(

el.vi

kiki neber to tak ze im kazis naladu, keby ta tam nechceli, tak ta asi nezavolaju, tak si to tam pekne-krasne uzi, a skus zabudnut na chorobu aspon na chvilku, bav sa, a ano, zajtra si urcite blicni :o) !!!je na to akurat pocasie :o))

kiky

Minetka: no žeby som sa nejako radovala zo života sa nedá povedať skôr sa premáham..dneska idem spať ku kamoške tak dúfam že im nepokazím náladu..
Zajtra blicujem zo školy..vobec sa mi tam nechce ísť radšej sa s kamoškami poopalujeme..dojdem si až v piatok po vysvečko:)
Majte sa