Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

dobre ranko, alternativka, vcera som vobec nestihala pisat po 2 hod spanku a musela som na dalsi zur:) visne nejem ale ceresne hej to je jasnacka. mame ich vela, aj ten melon a ananas mame:) pracujes este? ked sa blizia prazdniny?

Alternativa

Ahoj Minetka,
a ako papas to ovocie? Skus takto: posielam specialne pre Teba len malu misku prave pripraveneho ovocneho salatu - jablka, banan, hrozno tmave, par visni, veeela jahod a nemoze chybat ananas. Do toho stava z 1 grepu. Papaj to pomaly, po lyzickach a nepi hned vodu. Skus odpozorovat, kedy mas to nafuknutie, pri kombinacii ovocia s cim. Myslim, ze Pista a dalsi kamarati z tohto fora by mohli nieco najst, co Ti "nesedi".
Ovocny salat posielam pre Vas vsetky, co sa parime v tejto horucave :D. Ozaj, ako sa mas, Gabina?

el.vi

Ahojte :o))!
Tiez zelam krasny den, ...ta nocna burka doost pomohla, ...normalne sa da vydrzat :o))!Z-uzka, Alti dakujem za gratulacie, no s tym ing je to horsie to az tak odomna nezavisi lebo pravdepodobne to je tak ze ked si povedia ze vyleju 10ludi, tak ich vyleju...dovod sa najde...:o( m tak snad nebudu az taki...iked pochybujem...
Hm, no ano visne, ale este mame v chladnicke dooost jahod od dedka zo zahrady, tak zatial este "tlacim" tie ale az bude deficit cerveneho ovocia, myslim ze visne predomnou nezdrhnu, ...ale aj tak najlepsie su rovno zo stromu ;o)...len ziaden nemam :o(

minetka

Dobré ránko všetkým:-)
Aj vám je tak teplo??:-( Ale...my ultraštíhle to uvítame viac ako krutú zimu, však?:-)
Kiky,
teším sa, že ockovi je už lepšie,a že aj Tebe sa darí tešiť sa zo života.-)
Alti,
ďakujem za gratuláciu:-) To o ovocí je super, ale ked ja mám z neho nafúknuté bruško:-((( a nič nepomáha, už som skúšala všetko možné...a to ma vždy doženie k zlyhaniu...:-(( čo s tým???
Inak vám prajem krásny slnečný dník, snád sa neroztopíme..:-)

adonis

Ahojky baby, vrr tvoje vysvetlenie ma spravne, pri boji plati opacne pravidlo. Supera treba zdolat jeho vlastnou zbranou. Ty si tak chytra ,ze sa to urcite podari, len to chce cas a odvahu bojovat a hlavne vydrzat.Dufam ze aj ja budem trosku tvoj stit, ktory ta bude chranit ,ked budu dochadzat sily a bude treba dobit zivotnu baterku.
Aj ja si ju dobijam pobytom v prirode, resetujem mysel a dusu a hladam pokoj a
nove sily. Prajem vam vsetkym dievcatam asi velmi teply den a preto vela tekutin , ovocia a zeleniny, vela usmevov a dobrych priatelov. To vsetko
pre zdravie. Papa pekny den vsetkym.

kiky

Z-uzka: diky za povzbudenie..už nad tým začínam uvažovať..

Minetka:ďakujem aj tebe za povzbudenia a za všetko..

S ocinom je už lepšie.V nedeľu ho možno pustia domov..:)

Inak ak by ste chceli tak vo štvrtok o 12:00 na Tyršovom nábreží hrá moj brat..prídte sa kuknúť je to zadarmo:) ja tam budem..

Z-uzka

el.vi
Ahoooj :)) Ďakujem za gratuláciu, aj ja chcem na oplátku hneď zagratulovať tebe a neboj tie príjmačky, alebo čo to je na Ing. zvládneš.. Veď si predsa zvládla poraziť anorxiu a od toho už nič ťažšie nie je.. Toto je najväčšie víťazstvo. Zvíťaziť nad sama sebou :)) Tak ti prajem ešte krásny zvyšok dňa a veľa ešte krajších dní.. Papa, drž sa :-)

Alternativa

Takze dnes ma meninky Adrianka, srdecne blahozelam a prajem Ti splnenie Tvojich priani. Aj Tebe El.vi k ukonceniu jednej etapy studia. verim, ze pojdes dalej :o)
Na tie visnicky ste sa ani jedna "nechytili", do konca ani moja tutovka Vrr. Vidis, Vrr, spolieham na Teba :o, vsak my sa rozumieme, vsak?Dievcata, naschval pisem napr. v teme o ovocnych a zel. stavach o ovoci, ktore ma uvedenu dolezitu vlastnost - nepribera sa z neho. A take jahody /uz koncia, skoda/, ceresne, visne, ananas, melon, hrozno sa odporucaju pri redukcnych kurach. To by mohol byt pre Vas argument, ze ovocie je Vas veeelky pomocnik oproti PPP. Tak si ho dajte a Vasa hlavicka a podvedomie vie, ze ma zostat v brusku, lebo Vam doplna dolezite vitaminky a este aj upravuje hmotnost.

vrr

adonis klukatejsiou som myslela vykrocit naseho jednoducheho ham ham systemu ale skusit zabojovat, cize urobit zlozitejsiu vec ako nerobit nic a pokracovat tom, cize brat tu jednoduchsiu.