Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

minetka

Veru, súhlasím s Vrr-alternativa- :-)
Ale vdaka:-)čo sa týka pohybu, mám ho dosť, okrem pravidlenej chôdze pešo do práce, na obed a z práce chodievam na prechádzky s mamkou alebo s priateľom,a hlavne-cvičievam pravidelne vo fitnessku, a na bruško cvičím ako o život,ale nepomáha:-( Možno je to tým, že ked zlyhám, napchám sa kadečím, a potom...vtedy tomu brušku dávam zabrať...
Knihu som zatiaľ nezohnala, možno ak sa dostanem do KE, podarí sa mi to..
Joj, Alti, sme tak rady, že ťa tu máme:-)

Alternativa

Minetka,
ziadne skusanie znova, predsa teraz ides Ty aj ostatne dievcata cielene smerom k svojmu zdraviu. A to je rozdiel...tak urob pre to vsetko, co treba :D.

Alternativa

Ahoj vsetky dievcata,
mne sa uz zavaruju mozgove zavity, uz nezaberaju ani stavicky, ovocie a zelenina. Ja teda chladne nic nemusim, ak nieco, tak len sprchu :D.
Z-uzka,
chybas nielen Minetke, vsetkym. Takze vzdelavaj sa, ak mas zavity v lepsom stave ako ja :D.
Vrr,
Ty si take male perpetum mobile :D. A ako si s jedenim? Mam na mysli hlavne ovocie a zeleninu, dufam, ze nasa dohoda plati a pomalicky ides dopredu.
Minetka,
robis aj nejaku pohybovu aktivitu? Nemyslim velke cvicenie, ale vecerna prechadzka v ochladenom vzduchu z 35 C na 29C :D by to brusko mohla umravnit. Vyskusaj.
A teraz moja tradicna otazka pre vsetky: Uz ste si niektora tu knihu /F.D.Krch: Bulimie, jak bojovat s prejidanim/ kupili a pracujete s nou? No, to ze mne sa zda napomocna nic neznamena, ak to nebudete chciet Vy. A akeze zlyhavanie v tejto teme? To su normalne stavy pri kazdej liecbe a v tomto hici aj ini maju problemy. Len si povedzte, ze telo netreba pretazovat v tejto horucave nicim, a jedenim vobec nie. Radsej chodte von. A babulky, co zase vooobec nejedia, nech si povedia: ovocie a zelenina su absolutne bezpecne. No a ked vam to hovori Alti, tak sa skuste zamysliet a urobte mi radost - ideme vsetky v snahe byt uplne zdrave dalej. OK?

minetka

Vrr,
ja si to uvedomujem stále,ale nedá sa skúšať stále znova, chcem už pokračovať ďalej...
Ja teraz tiež spávam úsekovo, sledujem do noci futbal:-) Normálne som sa nechala strhnúť všeobecným nadšením:-)
Práve idem z obeda, a ani nemám výčitky...je mi fajn..:-)
Pekný deň všetkým!

minetka

Prajem krásny slnečný dník:-)
Včera večer som znova zlyhala:-( Viem, musím vstať a ísť ďalej, ale v poslednej dobe mám tých zlyhaní priveľa...predtým to bolo tak raz do týždňa, ale za posldený týždeň je to takmer denne:-(((
Z-uzka,
nejako to vydrž, aspoň máš nejakú činnosť:-) Aj ked v tomto teple je lepšie nerobiť nič:-)
Kiky,
tak ako, bola si u kamošky?ako bolo?a čo ocko?
Vrr,
aj niekedy spíš?či iba flámuješ? :-)
Alti,
ešte raz ďakujem, tému o ovocných šťavách aj o BMI indexe čítam pravidelne...ja jem stále iba jeden druh ovocia,a iba trošku, ale mne sa bruško nafúkne aj od pohára vody:-( asi preto, že som ho zvykla napchať jedlom na prasknutie:-( No nič, pomaly to musím dať do poriadku...len keby som nezlyhávala tak často..
Ale verím, že vám sa darí, tak pekný deň a držte sa!

Z-uzka

Dobré slnečné ránko všetkým :-))

minetka: Hehe, ďakujem, že si si všimla moju neprítomnosť, hej bola som na tom školení, bolo celkom fajn, až na to, že som sa tam takmer usmažila.. A dnes opäť, to aby som sa rovno vyválala v nejakom vajci, múke, strúhanke a domov zo mňa príde rovno na obed hotový rezeň.. Tiež sme včera mali výpadok siete, takže som sa nemohla dostať na internet.. No a s tým ovocíčkom, skús to ako ti radila alternatíva, po troškách a sleduj pri ktorom druhu ovocia, alebo množstve sa začina nafukovať.. Ja do seba akurát lejem poriadne vychladený ananásový džús z chladničky :))

Kiky: Nemáš za čo a som rada, že sa ocinkovi lepší, snáď to prispeje aj k tvojej lepšej nálade. A k tej kamarátke choď, šup, šup, a nemysli hneď vopred na to, že im tam budeš kaziť náladu. Aha, keby si tá kamoška myslela, že si kazič nálady a nestojíš za nič, tak by ťa vôbec ku sebe nepozývala. No asi si myslí presný opak, tak si ťa zavolala. Hmm, nemyslíš, že to tak je?? Poriadne si to uži, choďte sa kúpať, vyrazte na zmrzku, veď v tomto počasí sa nič iné robiť nedá.. A dávaj nám na seba hlavne pozor :-))

el.vi.: Tiež nemáš za čo, no ja aj tak dúfam, že z toho Ing. niečo bude :)) A keď náhodou nie, tak to beží asi ako všade, vyhrá ten kto má viac známosti a peňazí. Smutné. A za to by ti tí hlupáci nestáli. Môžeš to potom vyskúšať neskôr.. Očuj ževraj máš rande v piatok s w, možno aj ja sa pridám a mohli by sme ísť na nejakú ľadvoú kávu, či ovocný koktejl, mňam, mňam :-))

Tak všetkým príjemný čo najvlhší, s litrami vody, neugrilovaný dník, papa :-))