Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Aha, teda petrzalska strana. Ale to malo byt na nabrezi a take je v Kosicoch, byva mi tam kamoska, hi, hi. Bola som si ista, ze stavku vyhram. Ale misu ovocia mate u mna, musim to pripravit a rano, ked otvorite ocka /niektore az k obedu lol/ bude miska na stole.

zara

kiky ,tak to je potom haluska , lebo aj v kosiciach mame tyrsovo nabrezie....asi je ich viac :)
alternativa
ano , ja mam knihu doma a citala som ,ze pomohla mnohym dievcatam, napriek tomu ak je moznost vyuzit odbornu liecbu,treba sa do toho pustit.cesta je tak jednoduchsia.viem o com hovorim ,trapim sa uz niekolko rokov. teraz mam prazdniny a chcem to uz definitivne stopnut.

Alternativa

Zara,
je to presne, ako hovoris, najlepsia, najucinnejsia je spolupraca s odbornikmi. A tu v teme sa aj velakrat tato vyzva opakuje. Niektore dievcata mozno uvazuju, hoci zatial sa nerozhodli a niektore uz ano. Vsetko ma svoj cas. Je vyborne, ze Tvoje rozhodnutie bolo, ze chces byt zdrava co najskor. Drz sa.

zara

inak, bulimiu mam od trinastich. a s knihou by som to asi nedokazala :(
CHODTE VSETKY ZA ODBORNIKMI !!!!
ale tym nechcem povedat ze by ste to s knihou nemali skusit.

kiky

Alternativa: tak si prehrala je to v BA pri Dunaji..brasko tam bude hrat niekedy medzi 11:00 az 14:00 takže v najväčšej páľave..kamošky sa na mňa vykašľali a nechce sa im tam ísť..takže ani ja tam sama nepojdem..

Ale včera bol super deň.V škole sme boli len hodinu a potom som šla domov. Na obede sme boli s babami a potom sme sa len tak dohodli ze pojdeme do kina na Da Vinciho Kod(ja viem som skora),dokonca som si dala k tomu aj jeden Mc´Flurry :) Potom sme šli ku kamoške a odtiaľ do čajovne a večer ešte na pizzu a hrali sme stolny futbal. Bolo to super!!!
Dneska sa to trošku pokazilo lebo sme šli na trh pozrieť nejake letne veci.Ja surne potrebujem plavky ale keď som videla veľkosť košíkov podprsenky bolo mi do plaču..teraz chcem pribrať už aj kvoli tomu aby som ich zaplnila...

Minetka: aj mne sa nafukuje bruško po každom jedle..to je podľa mňa taky druh postavy...s tym sa nič nedá(bohužiaľ ) robiť..

Z-uzka:zase diky za krasne slova..veď som si užila..keby nebol taký hic bolo by lepšie ale nevadí..
Dúfam že aj tebe sa darí..
Tatka už preložili z JIS na normálne oddelenie,už nie je ani na prístrojoch..len má ešte teplotu..zajtra mu budú robiť ďalšie vyšetrenie..tak sa uvidi..
Zatiaľ sa majte!!

zara

ano tyrsovo nabrezie je v kosiciach. som objednana na 3.jula do pezinka. idem sa liecit , a som plna nervozity. vobec nevyzeram ze by som mala nejake problemy.

Alternativa

A kde je to Tyrsovo nabrezie, kde bude koncert? Kosice alebo BA? Ja vsadzam na KE misu plnu cerstveho, chladeneho, miesaneho ovocia

Alternativa

Moja mala Vrr a vsetky, ktore pisete smajlikov. Beriem ich ako potvrdenie tej nasej spolocnej dohody :o). Citala som krasnu vetu, ktora sa nam hodi : "Niet v zivote zlyhavani, to su ponaucenia". A ake ponaucenia pre nas? Napr. ze ten chlebik vobec nemusime a ak ide besne na chut, tak si dajme kusok a hybaaaj z jeho dosahu. Ze jedno ponaucenie za den je menej, ako ked ich byvavalo aj niekolko. Jasne, ze nemam zaujem Vas tu ani jednu "pitvat" a privadzat do rozpakov. Ale sme tu prave preto, ze tu sa nikto na nic nehra, aspon dufam. Ak sa chce plakat, tak si poplacme, ak nadavat, tak podme...veru pri citani Tvojej odpovede, Vrr, som si polohlasno povedala "do prdele" a to bolo vsetko. Mna nesklamavas, kym napises pravdivo, ze sa snazis. Prave to potrebujeme, lebo inak sa nepohneme, bez Vasho pricinenia sa ta svinucha sama nepoberie kade lahsie...a keby ste pridali konzultaciu s odbornikom...

vrr

knihu nemam, pokracujem minimalne raz denne tym jedlom. ja sa snazim ale potom si dam chlebik a chcem este jeden a ked su tri to je moc no vies. az je mi to blbe ti to tu pisat nechcem ta sklamavat.