Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Ahoj El.vi,
takze dnes na 13.00 Ti bude odoslany veeelky batoh pozitivnej energie a stastia od nas vsetkych. neboj, bude OK. To vies, su aj taki nabrucani pedagogovia na VS. Ta cakanka je vyborna, zrejme mlade listy a vyhonky si mala, ano? Reguluje travenie, podporuje cinnost nasho kontajnera toxinov-pecene, zlcnika a sleziny. Takze naozaj patri do zeleninovych salatov. Zeleninovy salat si mozes dat napr. aj k obedu. Ja Vam preto ponukam rano ovocie, lebo podla istych teorii prave v rannych hodinach spali nas metabolizmus vsetky cukry - teda aj z ovocia bez sklonu vyrabat nam z nich tukove vankusiky :D. To ale nie je o celej table cokolady, pozor :D. Este raz, drz sa a klud, ved naozaj nejde o zivot.

el.vi

Cafte, ...no v cera to bolo dost neprijemne cele tie primacky, ...nefjem ako to dopadne, este dnes tomam obhajit, ..no do kelu, vobec sa na to necitim, ....uz toho mam dost cele tie styri roky,... a navyse si ani moc neverim, ..a tie ich kysle xichty mi moc sebadovery nepridaju, ...no snad to aspon doverihodne zahram...ale aj tak...mam strach.
Z-uzik :o) no jasneee , budem strasne rada ked sa pridas :o))!!no a ladova kava a tak...to padne vzdy vhod :o))!
Kiky :o) tak ze bolo dobre? to som rada :o))...a co abo kde hra tvoj brat? a naco hra? no ja by som isla strasne rada, ..len o 13oo idem na "popravu" tak ze nemozem....hm, a tusim mu ani pocko nevyde...:o(
alti, dik za ovocje :o) ja mam sice este trochu zeleninoveho salatu zo vcera, ...ale na ovocie mam vecsiu chut...btw. nevies nieco o cakanke? lebo sa nieco take vyskytlo v chladnicke, tak som to posekala do toho salatu... :o))
Zelam krasny, i ked prehankovy den, ...a prosim, drzte mi prstyyy!!!

Alternativa

ALTIPOSTA
Ked otvorite dnes ocka, sup-sup kazda k mise "prehrateho" ovocneho salatu. Len si naberte, je ho dost. Urcite z neho nepriberieme a je zdravy :o). A nezabudnite ho dat do chladu, ked sedmospacik vstane, aby ho mala tiez vychladeny, hoci aj k obedu :o). Pekny den

Z-uzka

kiky
Ahoj Kikuška! Ja len tu tak na rýchlo na skok, lebo som strašne unavená a nejak mám teraz toho viac a ani náš pc nie je vždy k dispozícii, buď tu vysedáva sestra, alebo oco.. No nedalo mi to ti nenapísať ohľadne toho koncertu, pretože mi je to hrozne ale hrozne ľúto, no nemôžem prísť.. Opäť mám školenie a potom možno klienta.. Tak som ťa chcela potešiť a ísť tam s tebou, keďže tam nejdú s tebou ani tie kamošky a že by sme išli tiež na zmrzku, alebo ľadovú kávu, no žiaľ povinnosti mi to teraz nedovolia :,(( Naozaj sa ti veľmi ospravedlňujem, určite ti to vynahradím a pôjdeme niekedy aspoň na tú zmrzku, dobre?? A som rada, že si zažila ďalší pekný dník, dúfam, že ich bude čoraz viac a viac.. A tiež ma teší, že tatinovi sa polepšilo..:)) Drž sa Kiky, nezabúdaj hlavne veľa piť, fuj, to teplo ma už otravuje.. Príjemný nehorúci a dúfam s dažďom večer, papa :-))

vrr

haha:) no je pravda ze castejsie som na bytoch ale aj do mesta treba:) vies tma je pobliz namesite na ktorom mladi ludia casto zuruju a momentalne tam asi idem cize mila alti tade pojdem aj o chvilu:)

Alternativa

Ty brdo, ved ja tu BA vobec nepoznam. To clovek tak zblbne za tych 100 rokov na trase byt-praca a medzi tym nejaky ten hypermarket. Ale viem, ze Obchodna je desne rozkopana. Nemylim sa, chodis tadial, Vrr?