Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Velmi sa tesim, ze planujete stretko. Podla mna El.vi mala druhu cast prijimaciek dnes. Alebo sa mylim? Dufam, ze altipostou dostanem z Vasho stretka jedno presso bez mlieka a bez cukru:o)

Z-uzka

Baby mám taký nápad, skúste sem každá napísať aká časť z vášho tela sa vám na sebe páči.. Ja svoje telo ešte moc nemusím a nepáči sa mi na ňom takmer nič, teda je tu niečo čo by som nevymenila za nič.. A to sú moje oči, tie mám zo seba najradšej.. Tak sa snažím zamerať na túto časť, že vďaka ním môžem byť pekná a mať sa aspoň trošku rada a verím, že keď si raz nájdem partnera, tak to bude kôli očiam, a nie tomu ostatnému, čo nemám rada.. Vždy treba zvýrazniť to, čo si myslíte, že je na vás najkrajšie, tá druhá strana to vycíti, aj keď by to boli napr. aj uši.. A podľa mňa to môže fungovať. Nie všetci pozerajú na zadok, alebo inde.. Skúste sa tiež zamerať na tú časť ktorú máte na sebe radi a vyzdvihnúť ju, hmm??

Z-uzka

Dnes som dostala od kamarátky z Anglicka úúúžasné vecičky.. Takmer som odpadla.. Priniesla mi takého plyšáčika prasiatka aké ešte nemám (lebo tie čo predávajú na Slovensku už mám všetky, som na neho fanatička:)a tiež také mini prasiatko na mobil a ešte som si nechala kúpiť original tričko s prasiatkom, tak som teraz taká happy :-))

Z-uzka

Ahojte babyzne moje :-))
No konečne som sa dostala k netu..

Kiky to mi je veľmi ľúto, že ti to opaľovanie nevyšlo, ja sa chystám ísť čvachtať cez víkend, tak snáď výjde počasie.. Dnes som zmokla ako kuriatko keď som bežala od psychologičky do práce, potom z práce do obchodu a tak dookola.. A z topánok som mala také pľuzgiere, že domov som už kráčala bosá, lebo by som asi umrela od bolesti.. No vyzerala som zaujímavo :-)) Ozaj zajtra máš Kiky vysvedčko všakže?? Hehe, veľa šťastíčka a ak by si nemala čo zajtra podvečer porábať, mohla by si sa pridať ku mne, el.vi a ešte w.. Hm??

Minetka, hehe, no neviem, či vyzerám až tak pracovne seriózne, keďže vyzerám dosť detsky a ešte aj tá výška.. Väčšinou mi ľudia tipujú 15 rokov.. A všade som považovaná za také kuriatko.. A ako dopadol tvoj dnešný deň?? Lepší sa to?? Snáď áno :))

vrr, nie som z Ružinova, ale chodila som tam do školy.. Bývam asi tam kde ty :))

Alti ďakujem za ovocíčko, dobre padlo, hmm, aj nabudúce :-))

el.vi, no jasné, zajtra ma očakávaj a kávičky nech už sa pred nami trasú, hehe :)) A na zajtra ti držím moc, moc pästičky, potom večer povypraviaš ako to dopadlo, už sa teším :))

kiky

Z-uzka: to nevadí, že nemôžeš aj tak je počasie nanič...dneska som sa chcela isť kúpať a trošku nabrať farbu a celé sa mi to pokazilo..tak idem znova do kina na Scary Movie 4..potom poviem ake to bolo..

Minetka: diky že by si šla..bolo by fajn:) ja sama nechcem isť..potrebujem sa s niekym podeliť o pocity nemám rada keĎ som sama medzi veľa ľudmi..
Kašli na to bruško..a sústreď sa napr. na svoje pekne nôžky. Ja sa tak tiež snažim..aj keď moje nohy su dosť vychrdnute..narozdiel od brucha

el.vi: držim ti palčeky:)brat hra na elektrickej gitare a hrá s kamošom ktorý hrá na klávesoch..majú aj speváčku:)..no nič možno to budu davať aj niekde v telke..

Držte mi palčeky nech zvládnem boj s chorobou..aj ja vam ich držim..

Alternativa

Ten "prehraty" salat moja dcera vyhlasila za "salat roka". Tak si vezmite, urcite.
Minetka a vsetky dievcata,
to "kvasenie" je len pocit, ktory Ti vnucuje strach. Strach z toho, ze priberies, ze sa zvacsi brusko, ze si budes musiet zvykat na novy jedalnicek, ze Tvoj zivot treba prestat "tocit" okolo jedla, atd. Posli ten strach do kelu, mas na to objektivne argumenty: chemicky pri solo ovoci a dalsich jedlach absolutne kvasenie nehrozi /alebo chces Nobelovu cenu za chemiu :D?/, to nie je nafuknutie, to je len naplnenie toho maleho pytlika zvaneho zaludok cimsi, co sa nezmeni na tuk. A ako protiklad k tomu strachu si definuj, preco chces byt zdrava - prevazia tieto argumenty a strachu sa zbav. Viem, lahko sa to hovori, ale kazda choroba je vyzvou, aby sme sa nad cimsi zamysleli :D. Je to tvrda praca s uzasnym efektom, to mi verte.

vrr

krasne ranko dievcata:) dneska je infarkt pocasie v bratislave, ak mi neudrel blesk rovno do okna muselo to byt maximalne 10 metrov odomna fuh:)
konecne ale nehicuje az tak vsakze.
no el.vi, neboj aj rocna pauza prospeje i ked ti asi vyfuci s tej hlavy vsetko a potom budes musiet zabrat viacej.
alternativa vdaka za ovocie no ja dnes nejak nemam chut tak sa o svoju cast delim s vami dievcata.
nievem preco mam pocit ze kiky sa tu dlhsie neukazala hm, snad ten blic dopadol dobre:)

minetka

Krásne slnečné ránko všetkým:-)
aspoň tu u nás zatiaľ svieti slniečko...aj ked by som nič nenamietala proti miernemu ochladeniu:-)
Kiky,
keby som bola v BA, iste by som šla na koncert s Tebou, aj dovloenku v práci by som si vzala...prečo tam nepôjdeš sama?Brata by to iste potešilo..ja som už bola raz sama aj vkine,a nič sa nestalo, ved je to tvoja vec...
Z-uzka,
Ty máš teda seriozne pracovné povinnosti, no toto...len sa tu občas zastav,aj sa teraz tvárim, že pracujem, a pritom...:-)
Alti,
vdaka za šalátik, bol vynikajúci:-)A dokonca z neho nemám ani veľmi nafúknuté bruško:-) Inak, ja to ovocie nekombinujem s nčiím, papaám ho iba čisté...ale nejako mi to stále v brušku kvasí:-(
el.vi,
držím palce, neboj, vyjde to, nám musí vyjsť všetko, čo si zaumienime, slovo neúspech nepoznáme:-) Iba ponaučenie...však, Vrr?
Inak, Alti, to o ponaučení je dobrá myšlienka,budem si to pamätať...:-)
PEKNÝ DEŇ!