Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

el.vi

hm, atmosfera doma :o)...akurat dosiel oco z roboty, ...prehodil par otazok a tvari sa ukrivdene, ..ale mam pusteneho ELVISA, tak ze tazka pohoda:o),tieto chvile kedy nemusim komunikovat lebo spolu "nekomunikujeme" teda len obmedzene mi celkom vyhovuju, lebo nehrozia konflikty...:o))a ja za tie roky hadky z duse neznasam...

Alternativa

Z-uzka,
El.vi Ti presne odpovedala o tom Bc. Pre Tvoj klud mozes zavolat buduci tyzden na studijne odd.
Minetka,
je to veeelmi narocne. Nerob si ziadne vycitky, to je normalny prejav PPP. Skus proti tej svinuche takuto "zbran" : Zajedz si mensie mnozstvo niecoho rozumneho /t.j. vyzivne +zdrave/ a RYCHLO chod medzi ludi, skor, ako Ta Tvoje telo zmanipuluje. Nevadi, ak mrholi /lebo tu ano/, aj vlhkost dazda prospeje na plet. A zmyje tie zle pocity z PPP. Chcem sa spytat: neda sa zariadit, aby doma neboli take blboviny na akoze len zahryznutie, alebo chlieb, atd. a este k tomu vo velkom mnozstve?
El.vi,
aka je atmosfera doma? Dufam, ze vsetko po starom :o)
A teraz idem na tie kolena :o). A preco? Lebo treba zotriet podlahu, aby bolo cistucko, ked sa rodina vecer zgrupuje. Nepoznate vo mne trochu z Vasej maminy? :o)

el.vi

w :o)
jasne, v pohode, sak nejako ten vecer vyplnim;o), ked sa mi nepodari vyhnat nejakych kamaratov,tak si asi daco precitam, alebo potrapim gitaru:o)a tym aj setko zive a pocujuce v okoli:o))ja chapem ked sa neda, tak sa neda...co uz, robota nepusti...
tak sa teda drz,...porob co treba, a nech sa ti dari!!! :o)

w

el.vi>
ani nevies ako ma to mrzi, ze dnes nemozem. Uz zacinam neznasat tu pracu. Nekonecne sa na teba uz vytesujem. Dufam, ze ta nedela bude dobrou nahradou. A nezabudni si oddychnut..:)

el.vi

Ahoj minetka, ..no je taky blby den, ...ja som sa zase zobudila strasne unavena a to som spala celu noc a este ma aj hlava bolela...
...no, a nas vecer sa zrusil :o(, ...teda nezrusil ale presunul :o))
Minetka drz sa, a nedaj sa tomu pocitu...drzim ti prsty, ...ono mozno to je aj tym, ze zacina dorastat mesiac,...clovek je potom hladnejsi,...

minetka

Ahojte...prajem vám pekný spoločný večer, dievčence...Mňa čaká asi ťažký víkend, zasa som "sa poučila" :-((( A stále mám pocit, že sa chcem najesť a urobiť to znova:-(((((

el.vi

cafte :o)!! hej Z-uzi je to asi tak nejako ako si popisala, ... a viem ze on za to nemoze ze to aky je je "dedicstvo" ze proste tiez trpi, ale ked jeho musia tolerovat seci, a on nikoho?...sak so svojou rodinou nekomunikuje, a s maminou preto ze musi...asi tak...ale to je jedno...
Hehe, no jo, ...na koleno...aj ja by som mala ist pozriet moju tetu kadernicku :o) ale nece sa mi, ..som si povedala ze budem mat dlheeee vlasy, ..lebo taketo som ich mala naposledy ked som bola chora, a to som z nich mala tak 1/3 lebo mi strasne padali, tak som ich skratila...a kebyze dojdem ku kadernicke, tak sa bojim ze zas vytiahne tie preriedovacie noznice, a ostriha ma na Juanesa...teda nie zamerne, ale tak to v konecnom dosledku vyzera :o)), tak ze sa za nou chystam az po lete :o))
Tak ze veceeeeerr :o)), a neboj Alti, nebudeme riesit len ppp sak je tolko inych veci :o))
Jaj a Z-uzi, neviem ako to teraz je, ale my mame 6 rocne studium, a ked sme sa hlasili, tak uz sme si museli dat rovno bc., s tym ze potom sa pokracuje budto priamo ak mas priemer, alebo s primackami, ..nefiem, ale uz to tak ma asi kazda skola, ze Bc. je zaklad a az potom ficis dalej. ma to tu vyhodu, ze si mozes titul dorobit na inej skole toho zamerania, ...napr. ine mesto, ..krajina a tak...ale nefjem ako to mate vy

Z-uzka

vrr, teraz som sa fakt zasmiala, že alterantíva na koleno?? Hehe, myslím, že by potom nemal ani jeden študent skúšku, lebo ako náhle by ju zbadali v komisii, tak by všetko zabudli :-)