Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

inak stale si mi el.vi nepovedala kde pracujes.
to je zvlastne ale aj ja ked som mala takpovediac anorexiu som len vyvarala a upratovala po kuchyni. myslim ze to je nejaky komplex anorektickych ludi

el.vi

no, ..on, tym chcel povedat to co tym povedal...ono dnes si zas raz uvedomil aka som pribrata, ..akosi zabudol ako som vyzeravala pred tym setkym,...a furt ma pocit ze som takato nebola...no a dnes mi to aj povedal ako -tak normalne, no lenze bol nervozny ako vzdy, ...tak si to isiel odventilovat, ...ja strasne rada umyvam riad, a dokonca aj rada upratujem, ale pravda je taka, ..ze koli skole sa to neda, ono, ked mam robit, tak mam pauzaky roztahane po pol izby a tak...ale ked dokoncim robotu tak to dam vzdy doporiadku...co uz asi neprekrije ten efekt co maju tie roztahane veci...a trosku ma mrzi ta nespravodlivost, preto ze ja ked nieco upracem, tak si to aj tak nikto nevsimne, ...dokonca ked som pocas anorexie varila cca3x denne, tak som kuchinu drhla kazdy den a sporak po kazdom jedle, ..teraz to nerobim, lebo kuchinu ani moc nevidim, ...a v tedy im to bolo setkym jedno...

vrr

:) el. vi jasne ze sa zapoj do debaty:)
no neviem co tvoj tata chcel povedat tou slaninou:) ale isto to nemyslel zle.
no a mal pravdu ze nic nerobis? umyjes riad a bude dobre:) treba trosku pomahat.

el.vi

pekny vecer, ..nerada vam zasahujem do debaty, ..ale pred chvilkou som dostala od fotra taky "prijemny" prikaz (tak to potrebujem odventilovat)..."dufam ze zajtra ked budes cely den doma rozhybes slaninu a nieco v tom byte aj pomozes"...no a ja krava, ..niekedy sa vo mne este ozve nejaka ta hrdost abo co, a mam snahu sa branit co je uplne zbytocne deprimujuce a navyse posobi ako olej v ohni...tak som si vypocula este zopar dalsich peknych veci o tom aka som nevdacna, neuzitocna, zla a aaa...

vrr

so zdravim mas samozrejme pravdu, ludia chcu vela veci ked su zdravi ale ked nie su tak chcu to zdravie. Povacsine ma vela ludi pristup k tomu taky, ze pokial je vsetko okey citia sa neohrozene a tym ohrozuju svoje zdravie. naozaj to musi byt alarmujuca choroba aby sa prepli na iny modus. no a ti mudrejsi na nom uz potom ostanu.

Alternativa

Priorit je viac. Jednou je aj byt zdravy. A aj to stastie, aj ten vztah k druhym. To si vystihla, mozno to stastie je prvorade, ved od neho sa odvija aj zdravie. A si stastna? Prepac opat dost osobnu otazku.

Alternativa

Nehovorim o otvorenych ociach, ale o definovani si, ako chceme zit, co su nase priority. A to je rozne, kazdy sme iny.