Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

el.vi

ou kej, ..musim sa vypnut, lebo o chvilu dofrci mama so slzami v ociach a ustarostenym xichtom s tym ze som zavisla, a ze mam ist spat, a ze som sobecka, lebo sestra musi spat pri zapnutom pocitaci....(mame spolocnu izbu)...a mne sa nechce kukat sa na to aka je zo mna nestastna...oki, tak papa, bru noc... a zajtra :o))

el.vi

ja mu to za zle nedavam, ...ja som rada ze to nevie, ...on by to nepochopil,..je strasne komplikovany a jeho problemy, ...na tie sa netreba pytat, on ich ochotne rozprava aj sam, lebo nikto iny predsa nemoze mat problemy len on...

el.vi

ati, vies, ale ja som ten typ, co neznasa prikazy a nieco co musi, ...moja mama za tych 22 rokov este stale nepochopila, teda lepsie povedane si to nezapametala ze mne nemusi povedat ze nieco mam spravit, lebo ma tym uplne zabije, ja ju o to prosim kazdy tyzden ze neh uz konecne pochopi ze ja viem co mam robit...ona si to neodpusti...
vrr: no, robim-nerobim, ...ako moznoraz aj ing.arch. mi neostava nic ine ako robit co viem, a to klikat ciary (a tak pod.)v jednom arch. studiu...ale este som moc nerobila, bo som popri skole nestihala, ...a necela som aby mi z toho zase preplo...ale od pondelka sa chystam robit...:o)

vrr

el vi, nemozes mu davat za zle ze si nevsimol tvoju anorexiu, dievcata to vedia velmi dobre skrývat a isto sa to darilo skryvat aj tebe. to neznamena ze ta nema rad, ak chces aby to vedel, povedz mu to, a tak ako mas ty svoje problemy ma isto aj on svoje, zaujimas sa to o tie jeho? pytas sa ho na to ako sa ma a ky mal den? ako bolo v praci a co robil?

el.vi

jo, to je posadnutost jedlom...zbieras recepty varis pecies ako sialena...a aj tak to ani neochutnas...no a samozrejme kazda omrvinka ktoru zdvihnes sa rovna spaleniu kalorii, tak upratujes jak diva co mozes, a tou najkomplikovanejsou cestou...

Alternativa

My Ta s Vrr radi privitame.Ked sme tu same, tak nase sem-tam nocne dialogy koncime ze "sorry, dievcata" :o)
No, tak som tu asi jedina matka, cize moj nazor: fakt niekedy mame pocit, ze Vy nase deti nic nerobite, pridlho spite, mate velke naroky a ziadnu vdaku - nepocujes nahodou prave Tvojich rodicov? :o). Co na tom, ze si mala aj dnes skusky, ved o nic take mimoriadne neslo - to si mysli asi Tvoj otec. A Ty? - predsa sa nezblaznim z toho riadu, nepovysavaneho bytu, neozehlenej kopy. Ved SA to spravi. A pravda je kdesi v strede. Vies, nemozeme tu skolit Tvojho otca, teda ziadneho rodica. Zivot skoli aj nas, mozno sposobom, ktory vobec necakame. Ale ak zajtra nieco urobis, bude v pohode. Ta slanina bol asi pokus priblizit sa Ti, to vypusti.

el.vi

jaj, no a moj egocentricky otec ani nefje ze ja som njekedy mala aj nejake problemy...sak tie ma len on..."sak ja ani neviem ako vyzera realny zivot"...