Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Kiky,
najhorsie je, ked niekomu blizkemu zacne "havarovat" zdravie. Dufam, ze sa ocino da do poriadku. To aj tieto horucavy...ak by ta altiposta bola taka jednoducha, urcite by aj ocino dostal od nas baaaatoh zdravia.
Vrr,
ako bolo na weekende? Pocasie nic-moc, smola. Ale to asi nie je dolezite na takych scukoch, vsakze?
Dievcata,
prajem Vam krasne dni. Zajtra zase jeden den bez budika :o). Budem mimo PC, ale urcite si na Vas spomeniem pri original tiramisu :o).

kiky

Z-uzka: Ako si sa mala?dneska som bola s kamoškou a jej rodinou na nákupoch vo Viedni..síce ja som nič nekupovala lebo nemáme moc peňazí ale oni si kúpili krásne veci..ja som chcela len slnečné okuliare ale všetko mi bolo veľké..mám taký blbý úzky typ tváre..
Potom som si dala keď som prišla domov o pol deviatej vyprážaný syr na večeru..ja viem nie najlepšie riešenie...ale nemám až také výčitky..chcem sa zmeniť..:)
Mama plakala keď som prišla..otcovi sa zhoršilo..nechcem jej pridávať na starostiach aj s mojím nejedením..
Pekný deň a dúfam že vám vyjdú plány..

Alternativa

Ahoj Minetka,
vies, su dni, ked sa kazdemu dari viac a dni ked menej, v comkolvek. Mozes mi napisat, co pod to nevydarene NIC patri? Mozno, ze by sme Ti tu vedeli poradit, ako zabojovat, len nevieme s cim, tak napis konkretnejsie. Alebo to NIC su tie nestastne kolace a PPP? Moja zlata, na to zabudni, "jedna lastovicka leto nerobi". Na buduce, ked niekto pride s kolacmi, radsej sa rychlo rozluc a vrat sa, ked budu zjedene. Alebo si daj a potom zostan sediet s partiou, ved preco odbiehat? Viem, ze toto urobit je prejav naozaj vnutornej sily a vole byt zdrava. Ty si oba tieto fenomeny zacinas pestovat a dokazes to. Takze klud, aj zajtra zasvieti slniecko :o)

minetka

Alti,
my práveže nemáme bežne doma veľa jedla, žijeme iba dve s mamkou, a nerobíme si veľké zásoby, hlavne kvôli mojej chorobe...ale ja si vždy niečo nájdem,a ak nie, idem si kúpiť niečo do obchodu...viem, že to nesmiem robiť,a mala by som sa rozptýliť inou činnosťou,ale ked to na mňa príde, som slepá a hluchá, vnímam iba svoju žravku:-(((

minetka

Ahojky..
Nič sa mi nedarí :-( Viem, že takto nesmiem rozmýšľať...musím myslieť pozitívne...dnes doniesla kolegyňa koláče...nechcela som,ale potom...ach prečo?? :-(

adonis

Motylik, sme tu , kazda ina, ale vsetky mame chut si vsetko vypocut a ak sa da tak aj pomoct, ci slovom alebo skutkom. Vsetci prezivame vzostupy ,ale aj pady. Dolezite je pochopit, ze zivot je hrbolaty , ale krasny a nestratit nikdy silu bojovat o vrcholy . Pri padoch treba hladat zachytny bod, z ktoreho opat pojdes hore. Vsetko sa da do poriadku,len sa netreba nikdy vzdat. Clovek ma v sebe tolko sily,napadov,rozhodnuti,len treba sa vediet nabudit ,nevzdavat sa a bojovat za to lepsie ,co urcite vzdy pride.
Teraz si sa "zakuklila", ale o chvilu bude z Teba opat ten prekrasny "motyl"
a ja Ti budem drzat palce. Prijemny den.

adonis

Zuju, lutujem Tvojich rodicov .ze su tak slepi, prazdni a pocuvaju okolie a nie svoju dceru. Vsetko ich zaujima,co povedia ini, ten vonkajsok obaleny divadielkom, ktore len ludia dokazu zahrat len aby boli navonok nez ujmy.
Vies,sama som mama a velmi ma zaujima zivot deti, ich problemy a radosti a vsetko si dokazeme povedat. Ved najvacsie problemy vznikaju z malickosti. Zivot je zlozita vec, skus sa tym postojom posilnit, zocelit a poucit a ako povedala Alti a ostatne, netrap sa tym ,ale zober si z toho iba to podstatne: Az ja budem mamou, urcite budem ina. Drzim Ti palce a posielam vela energie a optimizmu. Pozdravujem vsetky baby a pekny den plny ovocia, zeleninky a hlavne radosti a usmevov.

Alternativa

Damaxy,
si zlata a dakujem Ti za podporu pre dievcata v tejto teme. Je zle, ze castokrat ju nenachadzaju a nepocituju prave u najblizsich. No co uz, aj o tom je zivot. Je to tvrda skola a mozno aj vdaka tejto tvrdosti raz z nich budu perfektne maminy.