Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

motylik

ahojte vsetci som tu po 1x,chcem sa spytat ci je tu niekto kto ma za sebou bulimiu,ani neviem preco sem vlastne pisem,mozno hladam utocisko v tejto situacii a tato stranka mi pripada na to vhodna.Mam 25r,som ambiciozna a uspesna v praci,mam priatelov,no skoro vsetko co by malo dnesneho cloveka uspokojovat.Posledny mesiac hladam odpoved preco som s tym zacala,i ked sa snazim o ukoncenie tohto tyrania sa,bohuzial sa mi nedari,najlepsia kamaratka si to uz vsimla.Ci uz na poklese vahy,alebo na nalade,kedze cely okruh mojich znamych bol zvyknuty na to,ze som bola vysmiata od rana do bozieho vecera.Momentalne je to ine.Zo sikovnej workoholicky plnej energie sa stal tichy cloviecik.Na svoj vek som zazila v zivote skoro vsetky situacie,dobre i zle i najhorsie.Ale o tom potom.Ak by mal niekto zaujem si so mnou niekedy popisat,budem velmi rada.Zelam vam prijemny prvy julovy weekendik.MAJTE SA TU VSETCI PEKNE!!!

Z-uzka

Ahoj Kiky :)) No vidíš, určite si fešanda, len tá chorá hlavička ti občas pokriví pohľad na samú seba.. A ver, že kebyže skúsiš trošku pribrať, na postoji tých chlapcov k tebe by sa nič nezmenilo.. A možno by sa nazbieralo ešte viac ctiteľov :-) Skús si tak stanoviť, že stačí zatiaľ jedno kilečko navyše.. Iba tak na skúšku. Vieš čo mne pomáhalo a pomáha keď som trošku pribrala, že som stále klamala a klamem tú myseľ, že ešte stále môžem hocikedy schudnúť.. A vtedy sa tá myseľ necíti taká ohrozená, zahnaná do kúta, lebo ju chlácholim.. Skús si to aj ty tak občas povedať, keď sa viac naješ, alebo podobne, jednoducho si povedz, no a, ešte mám pred sebou kopu času a hocikedy v jeho priebehu môžem schudnúť..
Aj ja ti prajem veľa príjemných usmiatych dní, vzlyk, mne víkend nevyšiel, chcela som sa ísť opaľovať a čvachtať, no ale slniečko začalo štrajkovať :,(( Tak papa...:-)

Alternativa

Dobre ranko, dievcata,
a zase ide altiposta :o). Dnes s batohom plnym drobnych, mozno uplne malilinkych radosti. Batoh je obrovsky, staci pre kazdu na celych 24 hodin. Takze pekny dnik a podme kazda hladat tu kazdodennu radost.

kiky

Z-uzka: zase diky za povzbudenia..vieš ja si nemyslím(teda občas hej) že som uplne škareda, dokonca si uvedomujem že s pár kilami navyše by som bola krajšia ale hlava často diktuje vlastne veci..som v obdobi keď to chcem zmeniť tak dúfam že mi to vydrži..
Nech sa aj tebe darí a úsmev na tvár!

Otec bude v nemocnici minimalne do utorka..celé to predĺžili:((

Z-uzka

el.vi, tak ma to mrzí, že to nevyšlo, no neviem, či by som to zvládla, neskôr mi bolo ešte horšie ako som ti vtedy písala :(( No ale tak snáď sa to čoskoro podarí, už teraz sa teším na tú našu kávičku a klábosenie :-)) Tak pekný zvyšok večera a víkend, drž sa, ocina nepočúvaj, si vyššie ako on, dobrú nocku :))

Z-uzka

Kiky
Žiaľ stretko nevyšlo, no nezrušili sme ho úplne, len odložili.. Ani ja sa necítim dobre, včera večer mala ešte jedna moja blízka kamarátka dosť veľké problémy, vďaka ktorým som bola veľmi smutná, takže ešte stále je to také vo mne.. A s tým spaním, ani mi nehovor, ja som už riadne nespala aspoň 2 týždne.. Takú radu, čo by mi pomohlo pri spaní by som potrebovala aj ja.. Kiky, nič si z toho nerob, že si sa pohádala s tou spolužiačkou, aspoň si zo seba vyventilovala trošku zlosti, a vždy je to lepšie ako to udusiť v sebe, len by si tým posilnila tú chorobu.. A tá Medická ma mrzí, že to nevyšlo, neboj ešte budete mať veľa príležitosí na podobné pikniky :)) Aspoň že bratovi sa podaril koncert, no nie?? Fíha, ty máš ale ctiteľov, vidíš a ty neveríš, že si krásna, to je jedno, či sa tebe páčia, tu ide o to, že zo seba niečo vyžaruješ, máš niečo do seba, keďže priťahuješ hojný počet opačného pohlavia.. Len to musíš konečne začať v sebe objavovať a vidieť to, nenechať si to zatieniť tou negatívnou mysľou.. No a že zlý deň?? Podla mňa celkom vydarený. Ctitelia, vyventilovanie sa, vydarený koncert brata, dobré vysvedčenie, napoly vydarený piknik.. Nebol až taký zlý, nie?? Tak pekný zvyšok večera a ešte krajší víkend, dobrú noc, ja si idem ešte mrknúť nezvestných :-))

kiky

Minetka: brat mi doniesol záznam s koncertu, nebolo tam moc ludí ale hral vynikajúco..normálne som naňho hrdá:))
Z-uzka: no začali mi prázdniny..nebudem mať síce čo robiť ale je to fajn..dneska bol dosť divný deň..najprv mi 2 spolužiaci vyznali lásku(bohužial ja ich moc nemusím),potom som sa pohádala s jednou babou ale tak strašne že som jej konečne vykričala všetko čo proti nej mám(síce ma to trápi ale ona fakt znepríjemnila život mnohým v triede),potom som bola s babami na pikniku v Medickej záhrade( moc sa nevydaril lebo pršalo) a teraz som dopapala tuniakový šalát s chlebom..mám výčitky to áno ale plánujem si dať ešte aj melón..povedala som si že nebudem počúvať ten hlas v hlave ktorý mi hovorí prestaň jesť a oklam mamu že si už večerala..dúfam že mi to vyjde..fakt sa chcem trochu zaokrúhliť..

Neviete mi pomôcť?Už týždeň neviem v noci spať..len sa prehadzujem a spánok neprichádza..:((
dneska som síce tomu moc nepomohla lebo som si dala jedno café latte vanilkove(tak ale je koniec roka a vonku bola taka zima že sme to s babami museli urobiť)..

Inak baby potom napíšte aké bolo stretko..

el.vi

no, hej, postarom,...ale obavam sa ak sa mu nieco take nebodaj naozaj prihodi,...ze bude este horsi,..vies ako to byva so zlymi psychickymi vlastnostami, na starobu sa este prehlbuju...no ale co uz...
Ano, skola to je tvrda :o) a som poucena dostatocne...ale poznam aj horsie pripady, bohuzial:o(...tak ze sa v podstate nemam preco stazovat, len niekedy toho mam dost...

Alternativa

El.vi, cize vsetko po starom :o(. Aj v zivote takychto ludi casto nastane zlom a zacnu sa pomaly menit. Stava sa to Bohu zial vtedy, ked takychto ludi tvrdo poznaci zivot - zdravie, strata uspesnej pozicie, najblizsej osoby. Niekedy byva neskoro, ale to bude ich problem. Mas poucenie, aky vztah vo svojej rodine raz nebudes tolerovat. Tak pa, aj Elvisovi