Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

Ahojte, dnes som bola na terapii, a terapeut mi povedal ze som malo asertivna a psychicky tlak ludi, mojich rodiov, chlapov zahanam jedlom, pisanim sms-iek a nakupovanim

minetka

Ahojte, tak to mám za sebou...úspešne:-) Tešííím sa:-)
Kiky, prečo s tým spolužiakom nejdeš von?Je to lepšie ako byť doma, ešte by Ti mohli napadnúť hlúposti:-) Ja som mala tiež takého kamaráta, tiež som s ním necchela nič mať, vzal to v pohode, boli sme iba kamaráti...a potom sme sa aj tak dali dokopy, lebo som sa zaľúbila aj ja:-) Nevravím, že to bude Tvoj prípad, skrátka, choď a užívaj si leto, škoda premárniť ho doma..

kiky

Z-uzka: nezjedla som ten syr kvôli mame ale kvôli sebe..chcem pribrať..fakt!!:)
Vo Viedni bolo super obehli sme celú tu dlhú nákupnú ulicu(neviem jak sa presne volá tak to radšej nebudem písať)..boli sme vo väčšine obchodov čo je tam..pre mňa to bolo drahé a cítila som sa trošku ako chudera oproti kamoškinej rodine, ale aj tak to bol zážitok:)
Dneska zase nemám program:( trochu blbé byť celý deň doma cez leto ale čo už..písal mi spolužiak(ten čo sa mu páčim) a chce so mnou niekam ísť..len ja neviem či to chcem tiež..vieš on možno niečo očakáva..a ja s ním nechcem nič mať..
Alternativa:diky za povzbudenie..

Minetka: želam ti veľa sily..určite príde aj lepšie obdobie..ty to zvládneš:)
Majte sa!

Z-uzka

gabina
Haló, Gabka, kam si nám opäť odletela, hmm?? Ty už niekde dovolenkuješ, čo?? No niekomu je dobre :-))

Z-uzka

kiky
Hehe, neboli sme spolu ani v nedeľu, no včera sa nám to konečne podarilo a boli sme si všetky 3 sadnúť na ľadové frapesso, mňamky, dala som si karamelové a potom jahodové :)) Bolo nám teda fajne.. To s tvojim ockom ma mrzí, no Kika teraz hlavne pamätaj na to, že od toho sú tam doktori, aby vylepšili jeho stav a tiež on sám musí zabojovať, len si to prosím neber ty na zodpovednosť, asi sa budem opakovať, no jediné čo môžeš spraviť je, že mu budeš dávať najavo svoju lásku a podporu.. A to isté patrí u tvojej maminky, ak si si ten syr dala len kôli nej, tak to nerob, papaj kôli sebe, kôli tomu, že ty chceš byť zdravá, ona je dospelá, zdravá žena, tiež sa musí so zlým stavom svojho manžela vyrovnať sama, opäť tu môžeš pomôcť iba tým, že jej prejavíš lásku a podporu a to nemusíš prostredníctvom jedla, čo ti naservíruje.. Vieš, ono jej bude stačiť ak ťa bude vidieť papať čokoľvek, aj keby si si namiesto toho syra dala trebárs len nejaké jabko, či jogurt s musli, hlavné je, nech ťa vidí jesť a bude spokojná.. Hehe, ty si bola vo Viedni?? A čo všetko ste obehli? Tak tú teda poznám naspamäť, keďže som tam určitý čas pracovala ako aupair.. Žiaľ nemám na ňu pekné spomienky, nebola som tam šťastná, vďaka osamelosti, tiež vzťahov s hostiacou rodinou som sa tam dostala do veľmi zlých stavov.. No to by bolo na dlhé rozprávanie, bolo mi tam naozaj strašne :,(( Ale tebe prajem aby si mala krásny dnešný dník :o) Papa..

Z-uzka

minetka
Držím ti všetko čo len môžem :-)) Neboj, dokážeš to, alebo keď máš až moc veľký strach daj si iba nejaký letný zeleninový šalátik, hmm?? Z toho nemáš šancu pribrať.. Ja si v poslednom čase ľúbim chystať len tak do misky nakrájaný ľadový šalát, nejakú papriku, či rajčinu a do toho ešte malú konzervu tuniaka vo vlastnej štave, na to kvapku olivového oleja a z toho teda nemáš fakt šancu pribrať ani deko.. Tak sa drž, prajem krásny slnečný dník :o)

minetka

Zasa mám také divné myšlienky...o chvíľu pôjdem na obed a...nie, neurobím to, aspoň sa budem snažiť...držte mi palce

minetka

ahojky...
iba vám chcem zaželať pekný slnečný dník...dnes mám opäť úsmev na tvári a chuť bojovať...vdaka, Gabi:-)
Kiky, to s ockom ma mrzí...verím, že sa mu to zlepší, držím palce..