Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

miška

Alternativa a Gabina
Dakujem Vám za pekne rady.bola so dnes u psychologičky a strašne mi pomohla.Tie divčata čo mi to spravili neboli nikdy moje kamaratky.števa ma nenávidela od začiatku bola po celí čas voči mne falošna a rivalčila.Ja skusim ich nepustiť do môjho obalu.Od kedy som prišla od psychologičky je mi lepšie už som v priadku.Aj včera som si dala ten šalát,všímam si dievčata ake sú chude.Ja mam postavu otrasnu.Male prsia a velke boky.Mam ztoho komplexi.Ja nemôžem pribrať ,musim byť navždy chuda a dakedy mam chuť ešte s chudnuť.Mne nejde o krásu,ale o niečo ine.Nikto by mi s chlapov neublížil,lebo by som bola plocha a hlavne teraz ked je leto mam z toho strach.

...

Alternativa..
vycistila som si e-meilovu schranku,ale nie som si ista, ci ta povodná bola spravna,takze pri tomto odkaze mas tu spravnu...Mam pocit,ze som sa pomylila,ale asi je to tou situaciou...ospravedlnujem sa...V kazdom pripade budem velmi rada,ked mi to posles.Dakujem.

dievča

ahojte. Už som tu na stránke niekoľký krát, nikdy som nič nenapísala,lebo si aj tak myslím, že sa tým nič nevyrieši. Všetko sa totižto odohráva v hlave. Ja sa len chcem tak trochu zveriť.Som uplne normalna pekná, sebavedomá a usmiata mladá baba o ktorej by nikto nepovedal, že skrýva také tajomstvo a hanbu ako je boj s bulímiou. Ja to už nikdy nespravím, zakaždým si opakujem, ale zrazu príde ten pocit, že teraz musím ísť jesť, lebo mám z niečoho strach a potom úľava...Povedzte, oplatí sa niekomu zveriť?Lebo už si pripadám ako šiši.

Alternativa

..., mail ani takto nepresiel, skoda. Myslim, ze kvalita lekarov je OK, robilo by problem prostredie pri hospitalizacii. Viac je v maili, pozri schranku.

Alternativa

Presne to som mala na mysli, co napisala Gabina. Pri pravidelnych navstevach mne draheho cloveka na odd. psychiatrie v statnej nem. v BA a aj v Pezinku by som to volila ako krajnu moznost. Tiez mozem vysvetlit. Ale skontroluj funkcnost mailov, to bude jednoduchsie. Drzim palce.

...

Gabina,
ak mas cas a chut, kludne mi to vysvetli...Skutočne som vo fáze, v ktorej zbieram vsetky, ale uplne vsetky nazory a rady,postrehy a skusenosti.....

...

Alternativa
..este mi nic neprislo na e-meil...Skusim pozriet neskor,alebo to skus,prosim ta, poslat este raz....dakujem. Mamina

gabina

Pre hospitalizaciu vravim ANO vtedy, ak nefunguje telo tak, ako ma, ak organy vypovedaju poslusnost...ak psychicke stavy prejdu do takej fazy, ze nastupuje prudko sebaznicujuce spravanie alebo pokusy o samovrazdu. Ale ak je moznost, radsej denne sanatorium alebo pravidelne sedenia u odbornika. Pobyt na psychiatrii v zle odhadnutom pripade moze narobit este vacsiu paseku, ako tomu bolo pred nastupom nan. Ak bude treba, vysvetlim...

...

super, dakujem ti Alternatíva. Skutočne mi veľmi pomôžeš. Dnes sme dohodli stretnutie s p.primárkou vo fakultnej nemocnici na buducu stredu...Mám kontakt aj na Pinelovu nemocnicu v Pezinku...Co si myslis, ktoru zvolit???Ide mi o to,aby mala tu najlepsiu,odbornu pomoc...Inak,dnes som sa porozpravala s manzelom..., vysvetlila som mu, ze jedine co nasa dcera potrebuje, je podpora z nasej strany, ziadne vycitky,nadavky a pod. A prijal to....uzasne, trosku sme si poplakali, ale jedno je najdolezitejsie: ideme spolu bojovat proti svine bulimie a sme sa dohodli, ze ju porazime....drzte nam palce....P.S. Kazda rada je dobra, tak mi napiste vsetci,ktorí uznate za vhodné......