Misha,
skus nepocitat kJ a ak musis mat den naplneny matikou :D, tak pocitaj vitaminky a mineraly, ktore potravou spapas a telo sa Ti za ne odmeni zdravim. Pista ten uvod k Vasej zmene v jedeni krasne vysvetlil. Verim, ze bude pokracovat, ved je to ta najlepsia skola pre vsetkych. A vysvedcenie z tejto skoly sa vola ZDRAVIE. Vyborne, ze zacinas nad tym rozmyslat, Mishka.
Dievca,
pytat sa mozes kazdeho, aj neadresne, kto sem do temy zavita. Myslim, ze osobne skusenosti s PPP na odpoved nie su podmienkou. Ved z odpovedi si aj tak len Ty sama urobis zaver. Takze neboj sa pytat. Napr. ja osobne s PPP priame skusenosti nemam, ale zila som v jej tesnej blizkosti. A tato PPP bola definitivne porazena. Tak preco nie u kazdej z Vas?
Leijla,
upresnim moj rychly text z doobedia. Slovo "vzdat sa" nepoznam a je na mieste len vtedy, ked nema zmysel bojovat danou cestou ale treba ho nahradit hladanim cesty inej. A teraz nieco o rodicoch : rodic musi stat pevne na svojich nohach /a to nie je o peniazoch, verte mi/, musi byt vyrovnany psychicky a vtedy deti vyrastaju v tom spravnom prostredi. To je pocas mnohych rokov mozne len teoreticky, lebo aj rodicia su ludia s problemami, bolackami, stresmi, atd. Ano, aj chorobami. Preto som napisala, ze Tvojou tazkou situaciou deti trpia uz aj teraz. A nieco o detoch : u kazdeho z nas ako dietata bol a je iny pocet intervalov, ked su pri nas "spravni" rodicia. To ako deti nezmenite a ani sa nepokusajte. To nechajte, nech si rodicia riesia svoje problemy. Vy sa ucte pracovat so svojou psychikou tak, aby ste stali pevne na svojich nozickach, boli zdrave a spomente si na ulohu rodica raz pri svojich drobcoch. OK?
Z-uzka,
kdeze si, co je s Tebou? To predsa predychas, ved si uz taky kusisko tej spravnej cesty ku zdraviu presla. A chcela by som vymenovat vsetky ostatne. Ale su prazdniny, dovolenky. Takze sa sem-tam ktosi strati a dufam zase objavi. Pekny weekend vsetkym.