Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

Prajem vam pekne snicky, ja som prave zozrala tlacenku bez chleba par rezov, dufam ze mi nebude zle, nie psychicky ale fyzicky, tak vy sa o nieco take nepokusajte. Pa

miška

Z-uzka
Ahoj Zuzka tak som tu tie inekcie mi pomahaju.Myslim si,že sa z PPP dostavam.Jem podla mna normalne i ked si to otec nemyslí.Stale neviem odolať váhe,ešte stále sa na nej vážim,ale aj tak si myslím,že sa ztoho dostávam.Zuzka teba niečo trápi čo sa stalo?Ja si dam teraz 3 bitku a ak tu nahodou si daj si ju aj ti aspon budeme ju jesť naraz.Budem na teba myslieť.Držim ti pästičky a prajem ti ,aby si sa čim najskôr prestala trápiť a všetko dobre dopadlo.Pekný víkendik .papa.

miška

misha
Ja som si to tu čítala aj staršie asi od čísla 9.Ja ti aj rozumiem.Tiež som sa takto nešťastne trapila pre postavu.Tiež mam z nej kompexi,lebo mam velke boky a malé brucho.Neviem ako by som ti pomohla,ale podla toho indexu by si mala mať postavu v poriadku.Ja sa ztoho dostavam,lebo som natrafila na dobru psychologičku.Keby si sa svojich priatelov opítala na svoju postavu tak by ti určite odpovedali,že je v poriadku.Skus sa ich na to pítať viackrat a určite ti povedia,že ju maš dobru.Ja som to robila takto,že som sa na to pítala druhých apovedali,že ju mam v poriadku a to mi pomohlo.Z-uzka mi raz namiesto prehanadiel odporučila čaj teakane to by ti malo dať do poriadku čreva.Podla mna by si potrebovala lásku od niekoho,lebo láska vylieči vela psychiských chorôb a mať okolo seba pozytívnich a veselich ľudí.Nemáš niekoho komu by si sa mohla zdôveriť?

miška

Sme tu dve podobné z menom .Ja to píšem aby ste sa nezlakli,že čo sa so mnou deje.Ja som teraz celkom na dobrej ceste.Mám pocit,že sa s PPP dostavam.Niektorí ma tu už poznaju ja tu tak pravidelne nechodim,lebo nechcem byť každý den na internete potom som na nom dlho.

kiky

Z-uzka: netráp sa kvôli mne to vôbec nie..ty nie si slaboch. No a?Tak máš zlé obdobie(kto ho občas nemá?),leto je ešte pred nami takže to kúpanie neutečie a vlasy si dám niekedy znova ostrihať..takže neprídeš o nič. Snaž sa teraz cez výkend zrelaxovať, moc sa nepremáhaj..proste oddychuj a usmievaj sa(alebo si aj poplač ak máš chuť)..ja ťa mám stále rada:))
Dneska som bola s mamou celý deň na nákupoch..som rada konečne mám nejaké nové oblečenie..na obed sme boli s rodičmi v čínskej reštaurácii a zjedla som obrovskú porciu zapekanej ryže zo zeleninou a šunkou. A neprišli výčitky!!!Aj keď sa mi vydulo brucho ako tehotnej. Bola som šťastná že som s rodičmi a nepokazil mi to žiadny zlý pocit..:)
Maj sa krásne a naozaj snaž sa oddychnuť si..už nemá byť ani tak nechutne teplo..takže všetko ide pomaly k lepšiemu:))

misha

KONČÍM, UŽ SA NECHCEM UZDRAVIŤ, CHCEM VYHLADOVIEť A ZOMRIEŤ...Brucho mám ako tehotná, je nafúknuté, už nie je ploché. Mám v sebe kopu preháňadiel, nenávidím tento život...majte sa:-((((((((

Z-uzka

leijla
Ďakujem za opýtanie, si milá, no úprimne mám sa na prd.. To teplo ma už pekne otravuje, len som navyše vyčerpaná, už aj bez toho mám dosť starostí.. Snáď čoskoro aspoň zaprší, nech je lepší vzduch :))
A tebe sa ako darí???