Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

zuju

Kocky i ja chcem s vami na vylet... ale nie vazne.
Mischa: nechela som ta ponizit len som realistka, ale kazda z nas ti tu drzi prsty, ze holky?
Kocky uz som zasa pribrala v bruchu, ale povedala som si: Vsak su aj tucnejsie odo mna nie?

kiky

Z-uzka: no ja strávim celý výkend doma..na nálade mi to nepridáva ale snažim sa najsť si nejaké činnosti..veď už v pondelok budem preč s kamoškami..:)
Dúfam že ti je lepšie, veď aj počasie sa trošičku umudrilo..uži si ten výkend a niekedy sa určite stretneme..možno má Gabina trochu pravdu v tom porovnávaní ale ja si myslím, že keď príde ten správny čas stretnutie prejde bez neho..takže teraz asi ten správny čas nebol..aspoň sa ešte stále môžem tešiť..takto by som to už mala za sebou..

zuju

caute kocky, chcela som sa spytat tzch co beru lieky, co beriete, lebo mne Hapilux strasne zdrazel ci nie je nieco lacnejsie, este k tomu beriem Tomonil a ten mi velmi pomaha

zuju

ahojte vsetci, v Presove sa konecne ochladilo asi bude burka, dufam ze nie povodne. Ale fajn po tom dusne, ja som O.K. stve ma len moa impulzivnost, v ktorej robim kopec chyb ale som rada ze vas mam. Pekny den vam prajem

Z-uzka

kiky
Ahoj Kika! Ďakujem ti veľmi pekne za pochopenie, vieš nechcela som aby som ťa nakazila svojim pesimizmom a negatívnymi myšlienkami, to by bolo to posledné čo by som chcela.. No aj tak by som si priala raz ťa stretnúť, možno Gabina mala pravdu, možno to nie je teraz vhodné, keď je ešte také divné obdobie, všetci majú krízy, problémy, tak snáď až sa budeme obe cítiť fit, tak budem šťastná ak sa nám to podarí :)) Ale aj tak by si mala prežiť dnes prekrásny slnečný dník a potom mi napíš aký bol, hm? Wau, to menu z čínskej reštaurácie znie veľmi chutne, mmm.. Určite aj tak chutilo :-) A navyše také zdravé a v príjemnej spoločnosti, teším sa s tebou, že si si tento okamžik aj s rodičmi vychutnala a nenechala pokaziť negatívnymi predsudkami a myšlienkami.. Super, nech je takých dní čoraz viac a viac :-)) Príjemný víkend, drž sa Kikušik môj, papa :-)

Z-uzka

Miška
Ahoj Miši! Ďakujem za povzbudenie, dnes sa cítim už oveľa lepšie, snáď mi to vydrží :)) A aj som normálne že vážne dostala chuť na kakaové bebe dobré ráno, tak si ich utekám asi kúpiť do obchodu.. A že by aj 3Bitku?? Hehe, si zlatá, že si pri jej papaní tiež na mňa myslela, no ja teraz radšej ostanem pri tých bebe, nejak mi stále behajú po mysli.. Som rada, že už sa cítiš lepšie, dúfam, že ten pocit ti ostane dlhodobejšie :-) Zaslúžiš si byť šťastná.. Príjemný víkend ti prajem, papa :o)