Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

Z-uzka, som si ista ze mas kamaratov na zurovanie, pretoze taky sa najdu VZDY. ehm, ludi na zurovanie, pardon. ale o to ti asi nejde.
a neskusala si nejaku brigadu? ci mas?
sorry ze odpovedam na to co si pisala kiky ale som si ista ze take zle to s tebou nebolo ked si sla do toho mesta s kamoskou. uprimne, neviem ako tvoje vlasy vyzeraju, ale moze ti to byt uplne jedno, nesla si na rande ani nic podobne a tvojej kamoske je uplne jedno co mas na sebe:) mozno to nejak okomentuje ale to je vsetko isto nie myslene v zlom. a co si myslia ini ludia heh, pravdu povediac po vacsine si nikto nevsimne co mas prave TY na sebe kedze su to dospelaci vidia iba seba a svoje problemy:) pokoj a hybaj do mesta aj castejsie dufam ze ta raz stretnem na nejakom zure:)

Z-uzka

vrr
Fíha, takže dlhá nekonečná oslava.. :)) Aspoň že ty si sa zabávala a mala sa fajn.. Ja zatiaľ trčím doma a asi aj dlho budem :(( Na dovolenku žiaľ nemám financie, ale časom snáď aj to bude.. Tak dobrú noc :)

Z-uzka

Miška
Ahoj Miši! Takže aj ty si fajnšmekrom bebe sušienok?? A ktoré ti najviac chutia?
To ma teší, že sa cítiš lepšie a nosíš aj sukne, určite v nich musíš byť veľká kočka :)) Teším sa z tvojho úspechu.. Ozaj Miši, vieš čo je ešte dobré na krásne lesklé vlasy? Oriešky. Občas si len tak kúp do balíčka zopár vlašských orieškov, či mandlí, kešu, najlepšie natural a svojmu telu len prospeješ :))
A z rodičov si nerob vrásky, ty vieš najlepšie čo je pre teba dobré, kedy sa cítiš najlepšie a to je teraz najdôležitejšie, takže ak sa teraz cítiš dobre takto, tak to nemeň, možno časom to budeš chcieť zmeniť.. Treba po troškách.. Tak sa maj zatiaľ krásne, dávaj na seba pozor a prajem príjemný začiatok nového týždňa, papa :o)

Z-uzka

kiky
Ahoj Kikuška! Ďakujem ti veľmi pekne za prianie, si zlatá :)) Tiež ti želám aby si prežila pekný výlet plný dobrej nálady.. Dnes som sa mala už celkom fajn, bola som s kamarátkou v meste na kafé, síce pred tým som mala trošku krízu ohľadne obliekania.. Asi 5 krát som sa prezliekla, kým som išla von, lebo vo všetkom som si pripadala otrasná, nič sa mi na mne neľúbilo a o vlasoch ani nehovorím, divne mi stáli, takmer som sa rozplakala, že nikam takto nejdem, bolo mi zo seba desne, neznášala som sa, hanbila sa za seba, no úsmev a hrejivé srdiečko mojej kamarátky mi zdvihlo náladu :-))
A ty, mimo to, že ťa čaká pekný týždeň sa mi máš ako?? Z toho že si teraz cez prázdniny trochu viac doma zavretá,to sa stáva cez letné prázdniny, z toho si nič nerob, ja som to mala rovnaké, všetky kamošky boli po dovolenkách a keďže my sme nikam nechodili, tak som trčala večne doma a nudila sa.. Ale vidíš, čo chvíľa sa to zmení, pretože ideš na stanovačku :)) Raz je tak, raz onak.. Tak sa maj krásnučko, drž sa tam a potom napíš, že ako bolo, držím pästičky, papa 8-))

kiky

Alternativa:ďakujem...dufam že tam bude fajn..odchádzam asi až zajtra poobede tak by som sa tu ešte mala objaviť..ak nie tak sa maj krásne a naďalej nám tu pomáhaj:)

Z-uzka:ak tu budeš, tak ver že na teba myslim a držim ti pästičky aby si zažila viac usmevov..si ich zaslúžiš:)
Pekný zvyšok výkendu(ja ho trávim doma s rodičmi ale nie je to až také hrozné jak som myslela..len včera na mňa došla slabá chvíľa a trošku som si poplakala..)

miška

Alternatíva
Dakujem ti za povzbudivé slova.Ja si myslím,že je to so mnou lepšie i ked váhe neviem odolať.Každý den sa vážim.Rodičia si myslia,že ešte PPP mám,ale ja si to nemyslím.Ja som spokojná so svojou postavou aku teraz mám a myslím si že nepotrebujem pribrať i ked to rodičia chcú.Mne pomohlo aj to,že do strediska do ktorého chodím mi vraveli,že som štíhla,ale dlho mi trvalo až ked som im začala veriť i ked si ja osobne nemyslím,že som štíhla,ale normálna a aj vidím nejake nedostatky,ale už ma tak netrápia.Pomohla mi vtom aj psychologička a niektorí priatelia a myslím si,že oni mi pomohli viac ako pobyt v nemocnici.Prajem ti pekný víkend u nás sa ochladilo na 17 stupnov.Držím ti palce pôsobiš pozitívne a to pomáha a určite to pomôže aj ostatným .Maj sa krasne.pa

miška

Z-uzka
Aj ja si dám občas bebe sušienky tiež mi chutia.Začala som brať Zinok na vlasi a od vtedy už nie som tak na sladkosti,ale občas si aj dam twiks a hlavne pred spaním.Predstav si začala som nosiť sukne.Už sa nebojím chodiť v sukniach a v sukni si aj pripadám chudšia.Rodičia si ešte sále myslia že som anorektička ,ale ja si to nemyslím.Chcú,aby som pribrala čo je zas nechcem som spokojna tak ako teraz vyzeram.Som rada,že sa už cítiš lepšie.Ja verím,že jedného dna sa ztoho dostaneš,musíš bojovať.Mne pomohlo aj to,že v stedisku mi vraveli,že som štíhla amožno aj tebe by pomohlo to keby ti to ľudia v okolí vraveli.Nepovedal ti niekto,že si štíhla.Keby si sa ich na to pokúsila spítať ak by ti udrčite odpovedali áno.Držím ti pästičky abudem nadalej na teba myslieť.Drž sa .papa.

jarko341

Zdravim Vas, chcel by som sa spitat tej vašej alternativy ako mozem pomoct mojej priatelke, ktorej zistily anorexiu? mohli by ste mi napisat na Jaro341@azet.sk Vopred vam dakujem.majte sa a držte sa