Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

gabina

larasofia
chuderka snad nie je to spravne slovo, akym treba oznacovat zenu...ma svoje trapenia a ma svoje horsie aj lepsie dni, tak, ako my vsetci. Ak nasla v sebe dost sily a isla s "holou kozou na trh" tak si urcite nezasluzi nasu lutost. Do mna by predpokladam voslo najmenej tisic hromov a urcite by som kypela od zlosti...na tento svet, na ludi, ktori nam ublizuju, na situacie, ktore nezvladame a na nasu neschopnost pozerat sa triezvo...

gabina

larasofia
chuderka snad nie je to spravne slovo, akym treba oznacovat zenu...ma svoje trapenia a ma svoje horsie aj lepsie dni, tak, ako my vsetci. Ak nasla v sebe dost sily a isla s "holou kozou na trh" tak si urcite nezasluzi nasu lutost. Do mna by predpokladam voslo najmenej tisic hromov a urcite by som kypela od zlosti...na tento svet, na ludi, ktori nam ublizuju, na situacie, ktore nezvladame a na nasu neschopnost pozerat sa triezvo...

larasofia

ahojte, este som v tejto teme nebola, ale velmi casto ju citam. nedavno som sa vratila z dovolenky v bulharsku. plaze aj ulice boli premnozene vychudnutymi babami az na kost. pri jednej sa mi dokonca chcelo plakat aka hroza to bola. este nikdy v zivote som nic take nazivo nevidela. vsetky kosti sa jej dali spocitat a o tych strasnych riedkych vlasoch ani nehovorim. vsetci na plazi sa nemohli na nu vynadivat. aj mna na nu stale tahal pohlad ani neviem preco ked mi to bolo take strasne. nevedela sa ani zdvihnut z lehatka poriadne. ale vidim, ze mala aspon odvahu ist na plaz medzi ludi v takom stave. lepsie sa pozera na 120 kilovu zenu ako na tu chuderku.

Alternativa

Posielam Vam vsetkym altipostou cierne ribezle. Ak ste povedali "neee", tak mozu byt aj cervene alebo biele. Ale prave cierne su vitaminova bombicka :D. Ale v zime uz nebudu, ta si ich odlozte. Ako a preco? To si mozete pozriet v teme Start do noveho dna. Takze dobry start dnes, babulky.

Alternativa

Dievcatka,
aj ja Vam prajem pekne snicky. Z-uzka, neboj, to sa prelomi. A vies kedy? Ked sa z urcitych veci prestanes "nervacit". Tusim, ze Ta zrejme trapi praca. Mozno okrem ineho. Ale praca s realitami je tvrda makacka, je to cosi ako chodenie na konkurzy o pracu. 100x neuspejes a ten 101. raz predas byt. Je treba mat aj stastie, ale hlavne vytrvalost. A nezabudni na pozitivne myslenie - to prilaka aj tu potrebnu davku stastia. Dufam, ze som si tie reality dobre zapamatala. Ak nie, zostava v platnosti to pozitivne myslenie :o). Pa

Z-uzka

Miška
Ahoj Miši! Ďakujem ti za prianie k lepšej nálade, aj ja by som sa jej už potešila :) No dúfam, že ty prežiješ zopár pekných dní na chate s rodinou.. A pamätaj, ak ti bude rodina čokoľvek vyčítať, že neješ, alebo ješ málo, mysli pri tom predovšetkým na to, že ty sama vieš, čo potrebuješ, si dospelá rozumná žena, čiže papaj, to áno, ale len toľko koľko psychicky zvládneš, aby si sa tam potom netrápila a zbytočne si nepokazila výlet.. Mne sa darí tak všelijak, je toho na mňa teraz akosi veľa, tak to sa aj odráža na psychike.. Prajem ti dobrú noc a ešte raz príjemný rodinný výlet.. :-)

Z-uzka

zuju
Ahojky.. Neboj, nie si sama kto mal zlý deň, ja som takmer celý deň presedela pri filmoch a niečim sa nacpávala.. Keď si predstavím, čo všekto som zjedla je mi do plaču a tiež keby mi asi teraz niekto povedal, že som skvelá a neviem ešte aká, asi by som mu zabuchla pred nosom dvere.. Takže úplne chápem tvoje momentálne pocity, aj mne je mizerne, no dúfam v to, že zajtra je nový deň a ja to môžem napraviť.. A keď ani ten nevýjde príde ďalší a ďalší.. Tak sa drž a keď neveríš tým druhým, ver aspoň sebe, pozri čo všetko si dokázala, je to obrovský kus driny, vôle a práce držať sa niekoľko mesiacov bez toho na čo sme boli roky zvyknutí a za to vďačíš len a len sebe.. Budem na teba myslieť a držať ti päste, dobrú nocku, papa :-))

miška

Z-uzka
Tie bebe sušienky mi asi chutia hociake,neviem ktora konkretne,ale dnes si dam 3bit určite.Na vahu som sa dnes nepostaila a v meste so si dala zmrzlinu.Len rodičia to nevedia pochopiť,že pribeať nechcem.Dnes som dobrala poslednu injekciu.V sobotu cestujem preč na chatu,lebo nam prišla rodina z čiech.Budem tam asi týžden.Ak by som sa nahodou do vtedy neozvala tak ti prajem pekný týžden ,aby si nabrala energiu,ale do piatka by som sa mala ozvať.Napíš mi ako sa ti darí ,ako sa maš.Prajem ti pekný večer.papa

Z-uzka

Alternatíva
Ďakujeme za typ na BMI index ohľadne orieškov, ja tam chodím občas mrknúť, takže viem, že sa tam o nich pištík zmieňoval.. A to nevadí, že si prehadzuješ písmenká, to asi každý z nás tu, ale máme to povolené, veď v tých horúčavach je vôbec umenie, že dokážeme zložiť jednu súvislú vetu, hehe..
Ozaj a čo nové nám rastie, či kvitne v alti záhradke, hmm?? Nejaké novinky na tanier :-)) Tak zatiaľ papa, dobrú noc :))