Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Z-uzka

gabina
Ďakujem moc, si milá.. No ja s odchodmi z práce problém nemám, už som to pár krát spravila, len teraz v tom hrajú rolu aj iné veci.. Viem, že v živote sa stáva všeličo, že my sme prispôsobení tak, aby sme to prekonávali, no v poslednej dobe mám pocit, že mi absolútne nič nevychádza a akoby sa proti mne spiklo všetko :,(( Ale ostávať v tej práci asi nebudem.. Neviem prečo, či je to tým počasím, aj tak som zo všetkého nejak nešťastná, nič mi nevychádza, zo seba mi je zle, a z toho nešťastia sa občas prejedám ako napr. dnes a včera, furt len jem a jem.. A tak sa za to neznášam :,((

.a.

Prosim poradte mi niekto co mam robit ked chcem vyhrat nad bulimiou...Ja viem ze sa to lahko pyta a ze sa to pyta vela ludi,ale ja naozaj chcem vyhrat len neviem ako...Dakujem!

gabina

ja som len chcela..ze praca, ktora nas nenaplna a este nas denne znechucuju podmienky, za akych ju mame dobre vykonavat - to nie je praca, to je zneuzivanie. Z-uzka, mas tolko rokov a tolko moznosti, ze by si sa mohla s lahkostou pousmiat, hodit papiere a dosky za halvu aj s celym sefstvom a povedat - dovidenia! Ja som to urobila nedavno, napriek tomu, ze si mysleli, ze im budem nohy bozkavat za moznosti, ake mi dali. ja som horuca hlava a riesila som hned...ked vy takto - tak ja teda nenecham so sebou vrtiet a vidite ma naposledy..Ulavilo sa mi a predstav si, par dni nato prisla ponuka ako hrom...Ja stale tvrdim, ze sa nikdy kasa neje taka horuca, ako sa navari. Treba sa usmiat, pomysliet na tych, co dene riesia tazsie dilemy a musime ist dalej. Lutovanie nam nepomoze, len oddiali nase lepsie moznosti:)

Alternativa

Z-uzka,
kedze tie reality to nie su, zostava POZITIVNE MYSLENIE :D. Tak sa usmej moja, aspon trosku. A co spravit... no predsa hladat dalej moznosti. Predsa sa nebudes dlho viazat na pracu, ktora Ta nezaujima. A zda sa mi, ze mas okolo seba nejake divne prostredie - predsa presne info si mala dostat na zaciatku. Hold, to je svet podnikatelov - dufam, ze nie vsetkych. Pozri Internet, jasne, ze mozno hned nieco nenajdes. Ale raz ano. Je to asi takto: kazdy mame svojho maleho anjelika strazneho. Ten betar sa flaka, ked my padame od zufalstva - teda vacsinou. A ked pociti Tvoju aktivitu, zabojuje s Tebou. Tak toho betara vyprovokuj, on urcite zaberie, ked aj Ty. Prestan veci posudzovat negativne, jednoducho nic neries. Povedz si, ze chces si najst nieco ine a HLADAJ - hlavne si nevnucuj myslienku, ze aj tak je hladanie zbytocne. Vytvor ten spravny tandem so svojim malym strazcom, on caka na Tvoj aktivny pristup a pozitivne naladenie :D :D :D. Z-uzka, musis citit ten priliv energie prekonat aj tuto tazkost od nas vsetkych z temy. Tak tato altiposta zasielku urcite nestrati.

lucka

ahojte. Ja by som sa chcela spýtať, vy čo s tým bojujete, ako často to robíte?Ja som teraz už týždeň nevracala, niekedy jednoducho nemusím a keď si na to spomeniem, som rada, že teraz sa mi vôbec nechce. Potom inokedy na to myslím už od rána a viem že to urobím.Zvyknete vracať aj viackrát denne? Ja nie, aj po tom jednom som strašne vyčerpaná.Koľko rokov to trvá u vás? U mňa asi 4, ale s obdobiami, kedy som sa aj pol roka kontrolovala.Prosím,napíšte mi aj vaše skúsenosti,ďakujem moc

gabina

Z-uzka...
okolo nás je toľko ľudí, ktorí denne prichádzajú o prácu, či už dlhodobejšiu alebo len takú nárazovú. Kopec ľudí denne ochorie, denne ľudia zisťujú, že majú nevyliečiteľnú chorobu, denne niekomu zomrie dieťa ešte skôr, ako sa narodí, deti trpia a ich rodičia rovnako, starí ľudia strácajú zmysel svojho dožívania, končia sa lásky, cesty, životy...sme vybavení na to, aby sme to prehltli a nachaádzali nový zmysel...Držím Ti palce!

Z-uzka

Akurát som prišla z tzv. práce, nie alti reiality to nie sú, no funguje to v podobnom zmysle.. No som zúfalá, trochu inak mi všetko bolo zas všetko povedané ohľadne práce.. Chcem odtiaľ odísť, len neviem čo spravím.. Mám dlhy, ktoré nie sú síce až tak veľké, no hlavne ma trápi myšlienka na bývanie :,(( Nemôžem nikam odísť, navždy zkysnem doma, mne sa nikdy niečo nepodarí, život je ku mne tak zlý, prečo?? Čo som komu spravila, prečo musím mať pod nohami stále polená?? Najradšej by som tu už ani nebola.. :,(( Načo, keď život si ma hádže ako pinpongovú loptičku!!
No vám ostatným prajem príjemný dník, papa...