Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

Z-uzka, asi som nad tym nerozmyslala, stavy ma moc casto nechytaju, a ak hej tak jednoducho napisem ludom na icq ze som nasrata alebo take nieco. ty asi myslis trocha drsnejsie stavy, ale ja by som si nic nespravila a tak nepotrebujem niekoho na koho sa upnut. v podstate mam ludi okolo seba. inak je pravda ze zvyknem mysliet vtedy na konkretnu osobu ktoru uz ale nevidavam.
a ty Z-uzka?

vrr

alti:) tie volne hodinky su vacsinou od tej jednej kedy bysommohla uz buvat..ale za to aj poobede byvaju..no poslem ti ich zlata si:)

lucka

ahojte.Jéj, vďaka za reakcie.Mne sa najviac páči, že vy, dievčatá ako držíte spolu a jedna druhú navzájom podporujete. Teraz sa idem kúpať na kúpalisko. Dosť som sa ale napapala,takže dúfam že si nebudem kontrolovať každú cvíľu svoje vypuklé brucho. Inak,irónia je, že s tým už blbnem x rokov a myslím, že keď ma niekto vidí, by nepovedal, že "hladujem"alebo vraciam, lebo mám úplne priemernú postavu 169/61.Písala sem 1 kočka bez mena, že by chcela vyhrať boj.To asi my všetky, že hej.Mne aj pomáha,keď si každý deň mrknem túto stránku a uvedomujem,že v tom nelietam sama. držme sa,papa zajtra

Alternativa

Z-uzka,
pred kazdym umytim vlasov si daj na vlasy a hlavne pokozku olivovy olej. Moze byt aj iny - heliol, raciol. Nechaj co najdlhsie posobit. A hlavne odstran pricinu, ktoru poznas. Drz sa, neboj, bude zase dobre.

Alternativa

Lucka,
hlavne ta 1/2 rocna pauza je velky uspech. Skus si premietnut, ako si vnimala v tom obdobi zmenu kvality zivota. Urcite zmena bola vyrazna. Porozmyslaj, co Ta za tie dlhe tyzdne prezivat pocit zdravia motivovalo. A skus aj teraz najst ten spravny dovod a silu. Ved Ty uz mas nielen teoreticky jasne, ze to fakt ide.
.a.,
prechadzaj si postupne tuto temu, rob si poznamky. Ak chces naozaj intenzivne zabojovat, vyhladaj odbornu pomoc psychiater - psycholog.
Z-uzka,
tie slzicky nie su hanba, ani teraz, ani pri niekom blizkom, ani u psychologicky. Hlavne si pestuj myslienku, ze toto obdobie "prelomis". A hlavne rob pre tuto myslienku co najviac. Nepitvaj posledne dni a mozno tyzdne, tes sa z dneska, neries minule. Aaaale, ved tuto myslienku mam tusim od Teba :D. Ty fakt chces toho milacika strazneho odplasit? Ved aj on chce v noci spinkat a nie sediet kade-tade. Takze laxativa vyhod a bojuj dalej, moja. NEVZDAVAJ TO, si na dobrej ceste, len sa treba teraz na nu vratit z malej bocnej cesticky, ktora nikde nevedie.

Z-uzka

vrr
To som rada, že aspoň ty sa máš dobre, len ten neustály začarovaný kolotoč ma zarmútil.. Viem, že sa to ľahko rozpráva, sama mám teraz so sebou problémy, ale naozaj neuvažuješ sa s tým zveriť niekomu blízkemu v okolí, kto by ti bol pomocnou rukou, ak by ťa chytali stavy?? Nerozmýšľala si o tom?? Alebo aspoň o tom nejakom odborníkovi??

Z-uzka

lucka
Prepáč, že sme ti nikto neodpísali, ale ver, že teda aspoň ja som ťa zaregistrovala, len niekedy človek aj keby akokoľvek chcel pomôcť, poradiť, jednoducho nachádza sa v nejakom psychickom vypätí, tak sa ťažko zmôže na pomocné slová.. A teraz ešte v tom horku, človek zo seba ťažko dostáva rozumnú súvislu vetu, tie horúčavy sú obrovským zaberákom na organizmus.. A ešte ten náš, zoslábly :(( Ale veľmi ti držím palec a naďalej sem píš, určite si budeme písavať, si šikula, už za ten týždeň, fandím ti, aby z toho jedného týždňa boli dva, potom tri a potom ani neviem koľko.. Jednoducho nech si šťastná stále tak ako teraz.. Určite si to zaslúžiš :-)) Maj sa zatiaľ krásne, papa :))

Z-uzka

gabina
Ahojky! Ďakujem ti za radu a podporu, naozaj si toho vážim.. Asi to musím zobrať za prechodné, za životnú skúsenosť (hehe, aspoň sa budem vyznať v budúcnosti vo financiách) a dúfať, že čoskoro sa to všetko zmení a možno práve vtedy ak to budem čo najmenej čakať.. Ono sa to musí zmeniť, lebo takto by som asi dlho nevydržala, vôbec nespávam, som stále v strese, začali sa mi tvoriť lupiny, s čím som nemala nikdy problémy, len asi tým stresovým a teplým obdobím si to ten oraganizmus fakt dosť odnáša a asi mi to ukazuje.. Dnes sa mám síce o niečo lepšie, aj keď ma trochu pobolieva bruško, pretože včera som ten nával jedla neuniesla, tak som sa prepreháňadlovala, že som nocovala na wc, no a tak.. Snáď to raz všetko skončí, bojím sa toho čo príde, či nepríde :,(( Ešteže v stredu už konečne idem ku psychologičke, asi sa jej tam rozplačem :,(( Tak ti prajem ešte pekný zvyšok dňa, papa :))