Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

w

lucka:
ahoj, ja som sice bulimiou netrpela, no anorexia je v hlbke podstaty ta ista porucha. Je jedno kto ako casto chodieva "vyfiltrovat" svoj vnutorny obsah, skor je dolezite ako velmi je tym raneny a vycerpavany. Je to tazke ovladat sa, ked uz to mas akoby vopred naplanovane. No ked niekedy to ide, tak sa z toho treba poriadne tesit a kazdykrat ked to nejde, vybavovat si tie radostne pocity, ktore si zazila, ked to slo:) uf, mozno som az prilis nezrozumitelna..:) Chcem ti len povedat, ze bojuj ako vladzes. PPP cloveku zoberu tak velmi vela. Je vela ozajstne nadhernych veci, na ktore sa neda mysliet pocas myslenia na jedlo. Si silacka, a stojim za tebou. Ak by si sa mala chut rozpravat, rada budem...:) maj sa co najkrajsie a pozri na to pozitivne slniecko co svieti..

lucka

Dobré ránko.Včera mi nikto nedal odpoveď na moje, viem že dosť osobné otázky:-( Ja o tom potrebujem hovoriť a vedieť čo najviac.Nechcem to v sebe dusiť,ale otvorene sa porozprávať.Prosím,mrknite ten môj včerajší príspevok.Ja sa držím už vyše týždňa,strašne sa tomu teším,a chcela by som sa s niekým podeliť o ten dobrý pocit.pekný deň dievčatá

Alternativa

Vrr,
nuda je urcite nas nepriatel a "spustac" mnohych hlavne psychickych problemov, ak trva pridlho. Tak to ries...urcite sa Ti nebude chciet, ale...posli mi nejaku tu "prazdnu hodinku", mne 24 hod. denne nestaci :o)Pa

vrr

Z-uzka ja sa mam dobre, vlastne nemam dvovod mat sa inak, lenze aj tak jem..je to z nudy a stale to robim..neviem vlastne ci nuda ci zvyk ale depka to neni..hm.

gabina

zuju
ak mozes, aky je dovod Tvojej hospitalizacie na psychiatrii? Kto o nom rozhodol, kto ho navrhol? Mozes trosku objasnit?

gabina

Z-uzicka...
Skusk brat kazde taketo obdobie ako prechodne, ved uz velakrat sa nam osvedcilo, ze po burke vyjde slnko. Ja mam vyckavaciu taktiku v zalohe vzdy. Nesilim nic, len cakam...vzdy sa to dajako casom ukaze v ostrejsich konturach a v zavere si vzdy poviem, ze uz chapem, preco sa mi to stalo a co to pre mna znamena. Kazdu situaciu si musime obratit vo svoj prospech. Minimalne nas o kusok posilni, kazda skuska nas posiluje. ber to tak, ze z tejto vylezies omnoho silnejsia lebo Ta poriadne skusa:))))

zuju

co to sa deje kocky, i ja som dva dni v krize psychickej i jedackej... Ale verim ze znova vyjde slnko, hoci taketo pady zabolia. Stale myslim na Pezinok, ist-neist

Z-uzka

Alternatíva
Hm, takže úsmev?? No neviem či mám na neho náladu, nejak sa mi všetko sype.. Ešte aj dnes keď som bola u kaderničky, mi odstrihla z vlasov oveľa, oveľa viac ako bolo v pláne, tak som bola z toho smutná, že som prišla o moje dlho pestované vlásky.. A tá práca a všetko a a a .. No škoda reči.. Ale tvoj pozitívny príspevok ma vždy poteší :-) Neboj ďalšiu prácu hľadám už dávno, tušila som, že by to nemuselo výjsť, tak som chcela poistku, no žiaľ sa nedarí :(( Azda sa mi niečo dobré už pošťastí.. Ten môj anjelik strážniček na mňa totálne kašle, asi ma nemá rád, je mu fuk čo bude so mnou :(( Jediné čo sa mi asi v poslednej dobe podarilo, bolo prijatie na školu, kebyže mi ešte ani to nevájde tak by som sa asi už úplne zrútila.. :( Tak ti prajem príjemný večer a ešte príjemnejší zajtrajší deň, papa :o)