Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Ved my vieme, ze si s nami tak "posantis". A keby sme to nevedeli, tak Ti nebudeme reagovat. Mam Ta velmi rada, Vrr a niekedy je mozno skoda, ze sa nechces "odkryt". Ale to je normalne, to nie je dovod na dg "schyzos". Teraz si zaloluj a sup do postielky. A pekne snicky, aj Z-uzke a ostatnym.

damaxy

dievčatá kašlime na choroby a skúsme aspon po jednom rpíspevku bez záporov písat,hovorit si len pekné a veselé veci a to by mohlo byt do budúcna také naše pozitívne okienko,to znamená síce je mi blbo tak dnes čítam len pozitívne okienko a nabijem sa energoi a až potom to vypíšem.Sama mám odskúšané ako sa zhmotnia myšlienky.Príklad.Je to šikoná tá naša zuzka,ani ju nepoznám ale už si myslím,že je šikovná.Alebo ta zuzka je velmi nepríjemná.Nepoznám ju ,ale už si vytváram pred nou pancier.Máte aj vy takéto poznatky?Využime silu myšlienok v náš prospech.Samozrejme musíme si pomáhat.Z-uzka maj sa pekne a dobrú nocku všetkým dievčatám.

Z-uzka

vrr
Tak teda nič, ja som pekného slova ani nečakala, myslela som, že možno občas ak tam na seba natrafíme pokecáme tak o počasí, o nejakých akcoškách a tááák.. No a to moje číslo musím niekde vyňúrať :)
A nemôžem sa nepozastaviť pri príspevku alti, tak nejak s ňou súhlasim.. No ostatné je na tebe, príjemný večer a dobrú noc %-)

Alternativa

Ani som nechcela pisat, ale neda mi nezareagovat.
Juj, Vrr,
si Ty ale herecka...ze dobre slovo necakaj...a co mnohe Tvoje prispevky tu? Hmm? Mam pocit, ze cosi nechces, bojis sa odkryt. Rob, ako myslis, ale bud si ista, ze Z TEJTO TEMY TI NIK NEUBLIZI. Presne tak, ako aj Ty nam :o). Mam pravdu? Tak sa usmej :o) :o) :o) lol

Z-uzka

vrr
No ja som myslela také stavy, kedy ťa chytí žravka, a potom nasledný rituál.. Že vtedy ak by si mala chuť jesť viac a viac potom sa toho zbaviť, že vtedy ak by sa našiel niekto kto by bol pri tebe, dodal ti oporu a odvahu proti tomu štrajkovať..
Ale aj tak je super, že už aj keď máš len smutnú náladu ideš na ICQ a rozprávaš sa s kamošmi, hehe, aj ja mám ICQ, dáš mi tvoje číslo, môžme aj my občas poklábosiť :)) Mne tiež pomáha kontakt s priateľmi, tými o ktorých viem, že im na mne záleží a vždy ma pohladia pekným slovom.. A vrr nech je tá osoba ktokoľvek, drž sa jej, aj keď len v spomienkach, no vidno, že je to niekto kto ti prináša odvahu a radosť a už len to pomyslenie potom stojí za to :-))

Z-uzka

zuju
Drž sa kočka, držíme ti palce naďalej a nech si cez víkend kdekoľvek, nech sa ti tam páči, cítiš sa tam dobre a načerpáš veľa dobrej nálady a chuti do života.. :-)

Z-uzka

lucka
Ďakujem, si milá :-)) Ale aj tak neviem, čo na mne tak všetci vidíte.. Veď ja som tiež len také normálne dievča s svojimi problémami.. Až mi to pripadá neuveriteľné, že vy ma tu všetci toľko vychvaľujete.. Nikdy som na to nebola zvyknutá, rodina ma nikdy nepodporila milým slovkom, moje sebavedomie podkopali najhlbšie ako sa dá, vždy som bola len skritizovaná :(( No vďaka vám všetkým a mojim zopár priateľom si začínam uvedomovať trošku svoju hodnotu :-)
Tak dúfam, že ti to kupko výjde, chytíš nejaký ten brondz, ale hlavne oddýchneš si a načerpáš novú energiu a hlavne dobrú náladu :))
Ako si písala o tom, že nikto ani len netuší ako sa trápiš, že si pripadáš celkom ako zdravá žena, nie je to vidno, to poznám veľmi dobre.. Sme občas takými malými herečkami. No tak isto môže byť okolo teba toľko ľudí, ktorí majú ťažké problémy, ale nevidno ich.. Čo ty vieš, možno práve dnes si sedela v autobuse vedľa uja, ktorý mal napr. rakovinu.. Vieš, preto ma to tak napadlo, lebo ja niekedy len tak pozorujem ľudí a skúmam ich.. Len tak sa zamýšľam, že aké tajomstvá v sebe skrývajú. Je to docela zaujímave, chcem tým ale len povedať, že každý človek má asi svoje tajomstvá a trápenia, a bolo by asi vtipné a dosť zaujímavé a chaotické vždy všetko vidieť a cítiť, asi by sa celý svet zbláznil.. Preto pán božko obdaril ľudí takou schopnosťou čo sa nazýva pretvárka, no aby sme večne neboli tým hercom, musíme na tom zapracovať.. Aby ten pozitívny výraz tváre bol pravdivý a celkový jeho postoj ku všetkému bol pozitívny a úprimný :)) Och, asi moc filozofujem, sama sa v tom nejak nevyznám, hehe, no je ťažké písmenkami vyjadriť presne to čo by som chcela povedať.. Tak sa maj zatiaľ aspoň pekne a dávaj na seba pozor, papa :-)