Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

damaxy

nahod milý gesicht a pozoruj,to ja zbožnujem a potichu vyhodnocujem,prechádzam pomedzi a myslím si na čo chcem a bude ti fajn a fajn a potom šup šup opat k nám

el.vi

cafte :o) dlho som tu nebola a asi sa zas dlho neukazem, ..lebo mam dost fofry...
hm, to teplo je vazne sialene...a zajtra ma caka "super rodinne posedenie"...ajeje... sa moc netešim, lebo nemam chuť zbierať všetko to napätie čo bude vo vzduchu...no ale dako to prežijem...nahodim mily xicht N°podla potreby, a budem sa snazit nebyt arogantna (na to tam budu iny...):o)...
Hovorili ste o odburani negativnej energie, ..ono je este dobre zavriet oči a myslieť na to že ta energia z teba odchadza cez končeky prstov...po chvilke ju možno aj ucitiš ako drobne mravenčenie, teda tak nejako sa to robi zo stresom :o) ale zabera to :o)

Alternativa

Tak s tym Ti, Damaxy, neporadim. Asi musis vydrzat do pondelka, zrejme su chlapci pri vode :o). To je urcite nie to prekvapko :o)

damaxy

alternativa,nevieš moje oblúbené stránky na fore mi nejdú zobrazit,hádam to nebude to prekvapenie,čo si písala,napísala som aj adminovi a stále nič.A názory pribúdajú len mne to ukáže bad request invalid url.

Alternativa

Simcuk 18,
na chudnutie ides tym najhorsim sposobom, ktory -je velmi pravdepodobne-by zanechal dlhodobe nasledky na Tvojom zdravi, ak snahu o schudnutie takto hned neukoncis. Pozri si ine temy, napr. BMI index ako lusk, Delena strava, Odkyslenie organizmu, atd. Urcite si v nich najdes dobre rady, ako zhodit nejake to kilecko zdravym sposobom.
Lucka,
nase slzy su ako ta voda, tiez pomahaju dostat z nas to negativne, smutne, niekedy aj radostne :o). Aj pohyb, tanec, zakricanie, spievanie, tresnutie dvermi, prehlbene dychanie,...Ten Tvoj sposob ocisty je Tvoj zivot ohrozujuci. A neprehanam. Vyber si robime kazdy sam.
Dievcata,
ako bojujete s tymto hizom? Ja desne, tesim sa na jesen :o)

simcuk18

awojky chcela by som sa spitat ako sa da najlahsie a najrychlejsie schudnut? ja by som potrebovala asi tak 5 kg minimalne! uz som to skusala rozne niekedy zvraciam aj dnes som uz 2krat ale nepomaha to! aj prehanadlo som skusala a nic! asi sa vam to zda cudne ale ja som nikdy nebola tucna bola som normalna ale teraz pocuvam same reci ze ako som pribrala a tak a uz ma to deprimuje! prosim napiste niekto!

sali

Jedna cast mojho ja chce byt ok, zdrava, plnohodnotna. Ale tej druhej, vacsej casti sa to takto paci. A nedokazem ju umlcat, aby dala pokoj. Dnes zacinam odznova.

vrr

sali mala som v plane srat tuto stranku(sorry) ale ci naozaj chces? proste sa na to vykasli! a co naozaj chces? kazda hlúpost ide bokom vsakze...ide o to, co naozaj chces.

sali

ahoj, u mna anorexia a bulimia trvaju uz roky. presnejsie, zacalo to, ked som mala asi dvanast. ano, taka mala:) dlhe obdobia anorexie sa u mna striedaju s este dlhsimi obdobiami bulimie. su dni, tyzdne, ked nejem vobec nic. ked sa citim cista. po psychickej stranke si myslim, ze vtedy som na tom lepsie. netazi ma vedomie zlyhania, neuspechu... som vtedy ako v inom svete. mozno stastna. ale uzavreta do seba. a bulimia... chcem sa vyliecit a byt zase zdrava. ale naozaj to chcem?