Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

pruser je ze ma zas bolia zuby asi a nechcem ist k zubarke nebola som tam tristvrte roka akurat za tu dobu musi byt na mojich zuboc badatelne ze su asi ehm bulimia vyzerajuce. no mne je trapne to tej milej vychudnuto vysportovanej zlatej tete hovorit, jasne ze jej to moze byt jedno ale tu zubarku ma asi viac ludi s mojej rodinky ehm. a nie nechcem aby sa to dozvedeli!:) takze reakcia ze by to pomohlo mne ee:)

Alternativa

Tvoja poznamka je dokaz, ze si moje myslienky citas :o). Lepsie nazor na diakritiku, ako ma celkom odignorovat :o).
A hura do dalsieho horuceho dna, dievcata

Alternativa

Vrr,
Tvoja mamina Ta urcite miluje. Ta iskierka a radost z Tvojho nadmerneho jedenia je len z toho, ze mama vobec, ale vooobec netusi nebezpecie, ktoremu vystavujes svoje zdravie. Ako vnimava mama to raz zbada a potom vdaka Tebe bude mat vela preplakanych noci. To by si jej fakt priala? Ries to s odbornou pomocou. A mama moze byt Tvoj najvacsi pomocnik. A tie rozziarene oci bude mat, ked Ty budes ZDRAVA.

el.vi

alti:o)
hej, ...no vselikto si mysli vselico, da sa tym vela, ale tiež je treba si zachovat zdravy odstup :o)lebo tiež nie je asi dobre ked to človeka pohlti(ale to je tak so vsetkym :o) )

btw. ...vhodny cas na fondue nemyslite?...netreba prihrievat omacku :oDDD (...ale este som to v zivote nejedla :oP )

Alternativa

El.vi,
tak ako pises, velmi vela sa da dosiahnut pracou na mentalnej urovni. len niekedy clovek vyzera v ociach inych ako "posahany". Je to len trening s fungujucim ucinkom :o)
Vrr,
v zivote sa mozeme na kadeco vykaslat a mnohokrat sa vooobec nic nestane - napr. na tento web, tuto temu. Najhorsie ale je, ked sa vykasleme sami na seba, na svoje zdravie. Drz sa.