Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

dobre dievcata, drzte sa, mate seba a mate zenu ktora sa vam snazi pomoct, je s vami, je vasou podporou. Z-uzka aj ty raz budes ziarit slnieckom, ked vysvietis svoje vnutro. Nech vam je dobre.

vrr

panelak, petrzalka, je mi tu krasne nemenila by som. zila som v domoch, troch roznych chvlilkovo(v kazdom s nich iba par mesiacov) ked som bola v Californii..inak som vzdy zila iba tu. nechystam sa tu ostat, domaturujem. ale bohvie kolko budem mat guraze na pohyb inde.

Alternativa

Bingo - neviem dat vykricnik lol. Byvali sme aj v Petrzalke, ale to sidlisko mi "nesadlo". Mladi som prezila tu a aj zostarla. A Ty kde byvas? Vila? Panelak? Tehla? A cast mesta?

Alternativa

Nemam Ti co prepacit, Vrr, ved sa rozpravame. A neublizujes mne, ale sebe. Hoci Tvoj postoj k sebe samej ma trapi, ale neviem ho riesit. Keby som mala tu schopnost, tak ste vsetky zdrave a tuto temu zrusime. A uhadla si to sidlisko? :o) Ak nie, neboj, slniecko aj zajtra zasvieti, urcite :o)

Alternativa

Devinska to nie je :o). A presne to citim, co si napisala: Tebe ta choroba vlastne nevadi, resp. len sem-tam vadi. Vrr, nechaj to tak, ako to citis. Byt zdravym mame vyrazne v nasich rukach. Jedneho dna su tuto prilis dlho odsuvanu sancu urcite uvedomis. A dufam, ze bude dovod, preco budes mat usmiate oci, prirodzeny usmev,radost...ale toto vsetko som tu uz velakrat pisala. Vies, moja, nepresvedcis ma, ze toto vsetko naozaj mas aj teraz. Nepresvedcis ma.

vrr

heh myslela som ze je to to..ale aj Lamac je smerom na brno pokial viem:) tvoje jes kor sme na devinsku..hmm(dalsie D..sakra LOL)

vrr

ako to myslis ze preco mam nieco na dosah? nerozumiem.
a preco gniavit? no to ani sama neviem, prosto mi nestaci len si pisat abo len kukat tv, potrebujem pri tom asi jest(mozno nieco ine neviem) neviem naozaj v tom asi spociva "caro" tej choroby ale niekedy mam zo seba pocit ze mi to nevadi, ze mi to vyhovuje, zjem co chcem, kolko chcem a nelaka ma pomyslenie toho ze je to este v ladnicke a ja to nejem chapes..