Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

gabina

vrr
moja sestra pred porodom vravela, ze sa neboji, ze je to len fyzicka bolest, to je menej ako psychicka...:)) Nejako sa musela povzbudit...
Ja si myslim, ze psychicka bolest je horsia. Aj pre to, co pisala Alternativa a aj pre to, ze podla mna moze trvat ovela dlhsie a moze byt velmi znicujuca.
Rychlo k zubarke, nech je akakolvek znama, ked sa Ti ulavi, budes moct lepsie fungovat...:) Pekny den!

lucka

ahojte.Som rada,že skoncil víkend.Ja som úplne zlyhala.Už som to nevydržala!A vynahradila som si to za celý týždeň.Dnes sa cítim mizerne,zničená a okolo očí sa mi od tlaku vytvorili červené popraskané žilky. No krása.Dnes mám taký prevrátený úbolený žalúdok,že sotva do seba niečo dostanem.Tak som si kúpila acidofilné mlieko a nejaký džús a to budem piť celý deň,aby som zase nedostala haluz, že som prejedená.Vy ste ako víkendovali?

Alternativa

Fyzicka a psychicka bolest
Idu z 80% ruka v ruke. A prave psychika je tym prvym spustacom nasledujucej fyzickej bolesti. Preto je tak dolezita pre nase zdravie stabilizovana psychika a spravny postoj k sebe samemu, ku problemom, k zivotu.
Vrr,
ak Ta to bude zaujimat, mozem Ti kratko napisat, co signalizuje bolest zubov.

Alternativa

Z chuti som sa zasmiala pri ranajsom privitani od Teba, Vrr. Si velmi mila, ale vies byt aj "tvrdaska", ako my vsetci :D. Moja zlata, to prechodne vodenie za rucicku by medzi nami nefungovalo o(. Vsetky Vas povazujem za dost dospele a pri zdravi ta ruka napr. mamy je len pomocna. Ak ktorakolvek z Vas chce byt zdrava, tak tie pomocne ruky v tomto fore a v tejto teme su tu pre Vas. A je ich urcite veeeela, len to vyuzite :D

vrr

ja len ze, nic nie je horsie ako fyzicka bolest..psychicka sa jej nevyrovna, pretoze pri fyzickej trpime aj psychicky, ja naozaj nechcem byt chora fyzicky. boli to! bez toho by sa nam psychika nevylepsila.

damaxy

Tá Belá bude tiež riadne studená,ale moje deti chodia celý týžden,vieš mám to asi 5 minút,skoro ako na pláž

damaxy

vrr,ja len ked hovoríš,že nechceš a bolí ta.Inak škoda zuba.Títo rodinní lekári niekedy je to problém a niekedy výhoda,ani z voza ani na voz.Ide sa hádam okúpat do Belej