Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

gabina

:) deti su zlate...tie male stale a to velke hlavne vtedy, ked sa nepyta, co asi tak bude jest, co mame dnes na plane (asi mam vysypat hned, ked rozlepim oci, minutu po minute denny rozvrh), co budeme robit vecer a preco zase sedim pri pocitaci...:)

gabina

kuky
anorekticky a bulimicky su v podstate velke samotarky...uz som to niekde pisala - ziju si vo svojom svete so svojimi myslienkami. A ked sa odviazu, stoji to za to...je to krasy pocit, na ktory uz celkom zabudli, citia sa ako znovuzrodene a take si treba dobre pamatat. Nic dopredu v hlave neries, co sa tyka toho Talianska. Nic si neslubuj a nedavaj si velke predsavzatia. Len jednoducho veci ber tak, ako pridu a vnimaj ich. Sustred sa na seba, nie na inych. Aj ked sa citis zle, len si to pekne uvedomuj...A neboj sa, nic netrva vecne. Nesustreduj sa na jedlo, skus si najst ine priority dna...jedlo vnimaj len okrajovo, venuj sa sebe...co by som dala za to - ponorit sa do studenej vody a nechat sa hojdat vlnkami, nech sa Ta dotykaju a nech Ti je dobre...Zatvor oci a oddychuj. Ked sa vratis, das nam vediet, ako si sa mala.