Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kiky

lucka: myslím..nie som si celkom istá ,že mám anorexiu..ja by som chcela však pribrať len sa toho bojím a namiesto aby som priberala strážim si váhu jak blbá.Pritom viem že ohrozujem svoje zdravie..

minetka: ja vôbec nemám dobrú doktorku. Len ma zdeptá, ale našťastie dneska mi len predpísala lieky a nič sa nevypytovala..

Mám na vás jednu otázku. už dlhšie keď sa namáham alebo som aj v kľude, cítim na hrudi taký pálčivý pocit. Nie je to nebezpečné? Niečo zo srdcom alebo tak?

lucka

ahojte. Zohnala som si knizku SOS Nadváha od autora, čo napísal knihu o Bulímií. Je fakt dobrá. Len som ešte moc času nemala. Mňa teraz trochu opustili depky,cítim sa celkom fajn. Prajem všetkým pekné popoludnie

vrr

a jasne ze spanok je dolezity ale mne sa nechce prevalovat sa v posteli..ja tam lezem az ked som si ista ze mi pulz ani nebije.

minetka

Dobré ráno všetkým:-)
Taaaak sa mi nechce byť v práci :-( Ale čo už...
Kiky,neboj, dnes to zvládneš, povedz si, že to bude iba chvíľka, a budeš to mať za sebou...Aspoň máš dobrú lekárku, moja mi stále povie,aká som chudá,ale ani jej nenapadne,že mám nejaké problémy...A moja mama tiež vždy navarí viac porcií, my žijeme iba dve spolu,a ked jej poviem, že nebudem jesť, povie, že nemusím,ale to jedlo stojí v chladničke...ale už druhý deň,a ja som sa ho ani nedotkla, radšej som si dala normálne včera obed v meste,a večer jogurt a cerálne guličky:-))
Včera sme boli v kine, neskutočný hic tam bol,a film...traja ľudia z 9 odišli:-)) Bolo to "Dobrú noc a veľa šťastia", skvelé recenzie,ale...treba to asi videť dvakrát,aby ste pochopili súvislosti:-) Priateľ sa nudil na smrť...a trochu aj ja:-))a pozajtra ideme na Rýchlo a zbesilo 3, priateľ to chce vidieť...tak snád neumriem od nudy ja:-)
Vrr, pekný deň aj Tebe :-)
...a vlastne všetkým :-)

lucka

Ahojte. Dnes som velmi unavena, vcera sme oslavovali a sla som neskoro spat.Teraz mám obdobie, keď som zase silná a snažím sa to mať pod kontrolou. Vôbec ma nebaví papať a potom zvracať. Som z toho taka vyčerpana a na ine veci mi neostava energia.Aj minule, mali sme sa ísť kúpať, celá rodina, bol to môj nápad, tak som sa tešila. Lenže nakoniec som sa z tej akcie nejak vyvliekla, lebo ma napadlo, že mám chuť sa najesť, prejesť. Potom som to ľutovala, že o koľko prichádzam. Pekný deň vám

Alternativa

Vrr, tusim specially for you zalozime temu Vyznam spanku. A Ty zase na revans temu ako vyuzivat 24 hodin naplno :o))

vrr

dobre rano alternativka, mozno ta tu zachytim v tomto tvojom case ak dovtedy nezalomim, no v kazdom pripade ti prajem pekny den

aj minetke prajem pekny den

vsetkym vam prajem pohodovy a zabavny den:)