Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

vrr

zuju..preco si nesla? hybaj tam ved ked je to opuchnute tak je to jasna vec..chod, neboj sa. budes tam pol hodinku a bude ti lepsie

Alternativa

Kiky,
spanok je velmi zdravy a potrebny. V Tvojom pripade prave po napapani. Netrap sa pre chudost, papaj 5x denne mensie porcie. Neries to cokoladami a keksikmi. Musis jest kvalitnu stravu, nie sladku. A musis byt predovsetkym zdrava, tak ako my vsetci :D. Nesustreduj sa na chudost alebo priberanie.
Lucka,
takze dazdik...a urcite si najdes kopec inych drobnosti ako pomocky a pre radost, ktore teraz ani nevidis.
Z-uzka,
kde sa "varis"? Pracujes? Tak tu uz konci vsetka laska k teplu, ci nie? Drzte sa, dievcata

kiky

Ako sa máte?ja zase sedim doma..som práve po obede..a asi si na chvilku pospim lebo v noci mi to nejako nejde..trápim sa kvôli mojej chudosti..prečo sa to nedá samo od seba zmeniť??
Môžem ísť k nejakej psychologičke, keď mám len 15 aby sa to nedozvedeli rodičia??

lucka

Z-uzka:
Včera som sa bola bicyklovať a zámerne som zmokla.Akoby som verila,že dážď zo mňa zmyje všetky hriechy a špinu. A našťastie- zabralo to.
Celú zimu som sa tešila na melónovú sezónu a teraz tie nevinné melóny mi dávajú dôvod podlahnúť tomu, čo najviac usilujem prekonať. Totižto vyhladovaná si idem dať melón,veď je málo kalorický a plný vody. Zjem asi polku a neskôr s obrovskými výčitkami pozriem na moje brucho, sťa v 5.mesiaci. A potom zase kolotoč.Len chcem dokončiť, aj s melónmi opatrne,pre istotu radšej malé dávky jedla, čo nerozťahujú žalúdok!

vrr

zlata si alternativka:) ja som este dnes nejedla ale o chvilku si pojdem vytlacit stavicku..ale neviem s tym vecerom pretoze bude zur a silno pochybujem ze ak sa ho zucastnim tak budem bezalkoholova..