Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

minetka

alti,:-D :-D
Ešte lucka,
Vrr by nebola naša Vrr, keby nebola ironická:-) Tak medzi nami, ona je dobrá duša,iba to skrýva :-)

alti

Mineta, :D :D :D :D :D, to je ono :D, ides spravnym smerom dalej :D
Ach, tie zuby...
Kazde zapalove alebo hnisave lozisko v tele nas organizmus nesmierne zatazuje. Aj "obycajny" zubny kaz. Okrem boliestky zubu to po urcitom case budu signalizovat aj dalsie organy. Takze treba bolave zuby urychlene riesit, lebo bude horsie - a to Vas nestrasim, to je fakt.

minetka

Dobré ránko všetkým...
Moje novinky- včera som po 4 dňoch zvracala,ale bolo mi zle,nešlo o prejedenie...teda, trochu som sa aj chcela zbaviť nafúknutého bruška,takže až také nevinné to nebolo...ale uvedomila som si,že to NECHCEM robiť, že chcem byť normálna a zdravá...už sa mi hnusilo pozerať do wc misy...a snažím sa papať malé porcie častejšie...
A poobede som bola dať trhať zub,ked tu už máme zubnú epidémiu:-) ala som ísť už pred mesiacom,ale nechcelo sa mi...včera to bolo ultrakrátke, dal injekciu, stlačil dole krčky, vzal kliešte,a kým som stihla pochopiť, že chytil do nich zub, povedal "vypláchnuť" a bolo po všetkom...
Takže žiadne strachy, Zuju...a neboj, ked je to zapálené, zrejme to bude najprv liečiť,až potom trhať...
Tak veľa šťastia, držím palce!
Pekný deň všetkým...snád sa v kancli neuvarím..:-)

Alternativa

Vrr,
som veeeelmi rada, ze v inej teme som Pistovi neklamala, ze "my sme uz velke". Vcitane Teba :o). Tak ta noc na dnes - mas moje absolutorium. My dve vieme, o com pisem, vsak?
Kiky,
to je OK, ze chces pribrat a jes. Ale pozor - aj pribrat treba rozumne, lebo pri velkom mnozstve zjedeneho mozu prist male traviace problemiky a hlavne ten este nevyhnany "skriatok" z hlavicky. Jedz naozaj pravidelne 5x denne /zo zaciatku normalne ako u babatka v urcenu hodinu/ a popros tych, co doplnaju chladnicku, aby tam boli rozumne mnozstva. Ty mala dama, takze kozmeticka :O) To je spravne, o seba sa treba sarat. Ale nielen navonok, aj nase "vnutro" je veeeelmi dolezite. Pestujme si ho.
Lucka,
to jedenie 5x plati pre vsetkych :o). Jasne, ze aj pre mna :o)
Z-uzka,
my pracujuce sa dnes opat "uvarime"? Alebo oddychujes? Mas pravo na prazdniny, ved co nevidiet budes opat studentka :o)
Drzte sa, dievcata.

kiky

Alternativa: veď ja ani moc nejem sladkosti ovocie mam radšej, moj problem je že sa neviem kontrolovať a vždy zjem celý tanier, aj teraz na večeru som si ešte pridala cestovín s nivou..a teraz ešte chrumem jablko z bananom..ale snažim sa pribrať, lebo nechcem byť už tá najchudšia..chcem byť normalna...

Z-uzka: zdá sa mi že už máš lepšiu náladičku..aj mne sa poobede zlepšila, aj keď mi nevyšiel spánok kúpila som si nejakú bižutériu a to mi zdvihlo náladu:) A teraz zase papkam:))
zajtra sa chystam ku kozmetičke, ale inak nemám program len tak sa ponevieram..dúfam že tebe zajtrajší deň vyjde..a neboj ku koncu týždňa sa má trošku ochladiť..veď aj dneska tak príjemne pršalo:)
Majte sa tu krásne

Z-uzka

lucka
Fíha, náhodou taká bicyklovačka v daždi môže byť celkom fajn a najmä v tomto hrozne horúcom počasí.. :) Žiaľ nie si sama, kto svojim zlozvykom v tomto období čoraz viac podlieháva, no to počasie ako vidím zmáha aj zdravých silných ľudí, kde to ešte mi s takou labilnou psychikou, rozvráteným organizmom, podľa mňa je vôbec neuveriteľné, že sa všetky držíme ešte tak ako sa držíme :)) Je to dosť psychický zaberák a ešte keď sa k tomu pridajú všelijaké iné starosti.. No a k tým melónom, tak si skús napr. v obchode kúpiť len ten štvrtinkový, keď budeš mať iba túto porciu, už ťa to nebude pokúšať odrezať si ešte jeden mesiac, a ešte jeden a hľa zrazu 1/2 melóna v čudu.. Držím palec, maj sa krásne, čo najmenej horúco :-)

Z-uzka

kiky
Ahoj Kikuška! Juj, to ma teší, že aspoň niekto si pekne zadovolenkoval, tie vaše podnikavé výlety zneli super :)) No a s tým, že si pripadáš nespoločenská je to asi tak ako písala Gabina.. Aj ja si doteraz niekedy pripadám ako čudo, ako dôchodkyňa. Vôbec ma nejak extra nelákajú pubertiacké zábavky, diskošky, čo ale neznamená, že som suchár, keď chcem tak viem byť taká uletená, že až.. Náhodou ja mám veľký zmysel pre humor, hehe :)) Teraz by som si aj rada vyšla na nejakú dovolenku a flámovala tam :)) Niekde k moru, večerné latino párty, vášnivý tanec, mojito, juj, môžem len snívať, vzlyk :,(
No ty sa takého niečoho môžeš čoskoro dočkať, cestuješ nám opäť preč, do Talianska, hneď by som išla, Kiky len si nenechaj tieto krásne chvíle pokaziť nejakými predsudkami o tvojej nespoločnosti a nudnosti.. Tak to vôbec nie je, keby si bola nudná a nespoločenská, tak by si ani na toto fórum nechodila a nikto by si s tebou nepísal.. To sú všetko len tvoje predsudky. No je to celkom bežné k týmto poruchám, aj ja mám ešte doteraz pocit, že som niekedy trápna a kontrolujem sa, čo a ako poviem, či som nevyzerala ako totálny blb.. Mne sa momentálne darí tak všelijak, to teplo mi už lezie krkom, tiež by som privítala voľno, ísť niekde preč, ďaleko od všetkého :) Tak sa mi maj zatiaľ krásne, drž sa, papa :-)