Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Z-uzka,
uz som trpla, kde si sa nam stratila. Je dobre, ze nestihas, to je ucinny sposob ako nemysliet na blboviny :D.
Vrr,
vidim, ze zavity Ti spravne "ficia" aj po prebdenej noci :D. Dufam, ze to nie je skryta reklama na ten "humus" =r.b. ale na grepovu stavu :D
Este mala poznamka : Gabina je na par tyzdnov mimo net a vsetkych povzbudivo hladka :D. No, po navrate bude mat co citat :D.
Urobme si vsetci prijemny den, hoci aspon malickostami :D :D

Z-uzka

Inak všetkým krásny opäť horúci dník, zdravím alti, vrr, minetku, damaxy, igris, lucku, gabinu, el.vi, pištu, našich pravidelných prispievateľov a ostatných ktorých som nespomenula a ospravedlňujem sa im za to.. Držte sa všetci, papa :-)

Z-uzka

Ahoj Kiky!
Prepáč, že odpisujem tak neskoro, no v poslednom čase som v nejakom kolotoči a keď už mám aj možnosť niečo zo seba vypľuť, tak som unavená zo všetkého a najmú z tých horúčav.. Ako si dopadla u doktorky?? Nemala nepríjemné narážky? A aké lieky si si to bola dať predpísať? Aj ja by som mala ísť za tou mojou doktorkou aby mi predpísala nejaké tabletky na cyklus, pretože taký riadny som už nemala 2 roky :,( Lenže sa bojím ako na mňa bude pozerať, tiež mám takú nepríjemnú.. Ozaj a do toho Talianska kedy odchádzaš?? Juj ako ti len závidim, ale v dobrom, ja by som tiež hneď išla, nezbalíš ma do kufra?? :) Ja som malá.. Kiky a to že máš menej kíl, to sa dá pripísať aj tým teplám, veľa ľudí v lete schudne prirodzenou cestou. Človek veľa pije a veľa vypotí, čím sa tá hmotnosť sama znižuje.. Takže ber to ako za dočasné a keď by mal niekto výhrady voči tvojej chudosti, kľudne im môžem oponovať týmito argumentami.. Tak sa maj zatiaľ krásne, papa, príjemný deň, čo najmenej horúci :-)

kuki

Celine,
nieco take existuje, ale pozor... to treba robit komplexne pod dohladom lekara... neexistuje nic, take ze sa budes napchavat LEN nejakou chemiou a schudnes... my nie sme nejeka tamagoci :)
Ak chces vediec viac tak chod na www.reduktip.sk

celine

ahoj vrr,bohuzial uvedomujem si moj problem,ale nemozem si pomoct...jednoducho nato myslim 24hod kazdy den...teraz som prave citala,ze nejake tabletky na chudnutie su a volaju sa REDUCTIL,a vraj su dobre.Jedna baba z nich schudla za 2.5tyzdna 7kg,tak si ich pojdem dnes kupit...

vrr

tabletky na chudnutie? :) skus nejake vitaminy:) bohuzial mas anorekticke sklony, a s toho sa dostavat budes tazko. Radu na to ako schudnut s tvojej uz aj tak chudej vahy tu nedostanes...ale skus nahliadnut do fora BMI ako Lusk popripade Start do noveho dna, a tam najdes rady o tom co jest a kedy aby to bolo fajn..

celine

Ahojte:] Myslim,ze teraz vsetky baby asi spite,ale potrebujem od vas radu...potrebujem co najrychlejsie schudnut 6kg,ale stale nemozem...vydrzim nejest aj 2dni,ale potom sa najem,ze idem prasknut a 1 alebo 2 dni hladovania boli pre nic ...a ja sa skutocne nenavidim,ked sa na seba pozriem do zrkadla...mam 171cm vysku a vazim 53kg.Pred asi tak 1rokom som mala vahu 45kg a mohla som jest kolko som chcela,ale teraz to je strasne a nemozem si pomoct,myslim na to 24hod denne...prosim,mozte mi dat nejake rady,ako nejest,alebo co jest a nepribrat,alebo nejake dobre tabletky na chudnutie...moc dakujem:]