Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

kiky

minetka: verim že si na správnej ceste..ja som ti myslim už raz písala že aj ja mám také bruško..zjem málo a tak či tak sa nafúkne..podľa mňa na to nič nie je..proste to tak bude vždy, ale určite pomôže ak budeš papať jogurty,acidofilne mliečka a všeliake veci na trávenie..ja sa snažim nevšímať si to..mám také blbé telo že chudé ruky aj nohy,žiadne boky a taký bachorček..ale už som si zvykla..teda v mojom lepšom obdobi..

Z-uzka

Alterantíva
No zatiaľ som sa ešte nestratila, možno aj to raz príde, hehe :)) No ja nejak neprázdninujem, ale pracujem.. No možno je to fajn, že mám stále čo robiť, len niekedy, hlavne teraz v tých horúčavach by som si aj priala také ničnerobenie, len oddychovať a relaxovať.. Cítim sa byť zo všetkého veľmi unavená a niekedy aj keď si sadnem k PC, nemám chuť neviem čo sem napísať.. Krásny víkend aj tebe, papa :)))

Z-uzka

kiky
Tak aj ja to teda risknem a niekedy ak budem mať čas, skočím ku doktorke a dám si niečo predpísať.. Keď si tam dokázala ty ísť, dokážem hádam aj ja :)) Fíha, takže už v pondelok cestuješ, no komu je lepšie?? Keď sa budeš slniť na pláži, tak na mňa mysli ako ti ja niekde závidim, hehe :)) Neboj, niektorým ľuďom je už od prírody dané, alebo nimi samými, že druhých očumujú a kritizujú, tak si ich nevšímaj, nikdy s tebou nebudú súhlasiť a sympatizovať všetci ľudia aj keby si mala najdokonalejšiu postavu, väčšinou je v tom závisť, alebo niečo iné.. Tvojim priateľom to nevadí, lebo ťa majú určite radi hlavne za to, aká si a nie ako vyzeráš a to je snáď to najdôležitejšie.. Ty si to tam hlavne uži a dávaj si tam na seba pozor, predsa len tí taliani sú takí lovci dievčat.. Tak krásny víkend, drž sa, papa :o)

Z-uzka

lucka
Tak to je super, že zajtra ťa čaká príjemný deň, najlepšie je zaháňaň tú nudu a myšlienky na jedlo aktivitami.. Aj ja sa idem konečne zajtra kúpať a chytať trošku brondzu, veď pri ostatných ľuďoch vyzerám ako taký snehuliak, nemalo som ešte veľa možností sa slniť.. Určite že v lete sa dá toho viac podnikať, no mne by vyhovovalo tak 28 stupňov s vlhkým vzduchom a nie 35 stupňov s ťažkým nedychateľným vzduchom :(( No a s tým jedlom, tiež si asi myslím, že ak by som bola sama v byte kupovala by som si iba to, čo mi neuškodí a čo zjem, len u mňa by bolo zas riziko, že by som si prestala kupovať to jedlo a nejedla by som.. No kto vie ako by to s nami dopadlo.. Tak krásny víkend, uži si ho, papa :o)

Z-uzka

zuju
Aj ja ťa mám roda a aj všetkých ostatných :)) Si zlataá a ďakujeme za desatoro.. Aj ja mám niečo podobné z Brna z Anabell?? Bola si tam na semináry, alebo niečo podobné?? Ja áno, pani Sladká je veľmi milá osôbka a aj všetci tam.. Maj sa krásne :-)

zuju

DESATORO UZDRAVUJUCICH SA- z Anabell z Brna poslane
- som jedinecna osobnost a som dokonala taka aka som
- mam sa rada
-mam rada ludi okolo seba
- to co si o mne myslia druhi, je ich problem
-mam pravo vyjadrit svoj nazor
-mam pravo na odpocinok a nicnerobenie
-mam pravo slobodnej volby
-mam pravo na odbornu liecbu
-mam pravo povedat, nic sa nedej ked sa nedari
- som zodpovedna za svoje zdravie
Dufam ze vam to pomoze

zuju

ahoj alternativa
psycholog mi povedal ze "vdaka" tomu ze som sa odhlasila z Pezinka, bude na mna prisnejsi. Prejedanie som totiz "vymenila" za nakupovanie na ucte uz mam riadne - a smskovanie. Ale asi treba na mna prisnost. A opat ma boli dasno- fnuk. Ale nevzdam to.

Alternativa

:o)) Zuju :o))
intervaly padov sa budu skracovat, urcite. Len musite na tom, na svojej psychike, intenzivne a tvvvrrrdo pracovat. Ci uz ako samouk alebo s odbornou pomocou. Vsetkym pekny weekend.

zuju

Ahojte kocky, uz vam niekto povedal ze vas ma rad? Lebo ja velmi, nestiham citat prispevky, ale drzim vam prstiky, to nevadi ze spadnete, ja padam kady den, ale podstatne je aby ste neostali lezat