Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

Alternativa

Uf, dievcata, to teplo je fakt na nevydrzanie. A vraj este aspon tyzden hicov mame pred sebou. A potom august...
Neviem, ci ste prehliadli v teme an., bul. prosbu 123456. Som na Vas fakt pysna, ze ste vsetky rozumne zareagovali - teda nezareagovali. Predsa tu bojujeme a nedavame sebaznicujuce navody :o) a sucasne :o(

kiky

Z-uzka: ja aj tak verim že sa ti naladička zlepši..sice možno nie hneď zajtra ale postupom času.
Zajtra idem ku gynekologičke po lieky a bojim sa čo mi zase povie k mojej chudosti...len dufam že ma nebude nutit važiť sa. Veľmi sa ta bojim isť..ja si vždy poviem keď odtiaľ odchádzam, že dobudúca priberiem a nikdy nič.Ešte mám aj menej kíl.
Veľmi sa bojím, jediné čo bude na zajtrajšku dobré, je že uvidím kamošku, ktorú som už skoro mesiac nevidela ideme spolu na obed..

Alternativa: ja nemôžem povedať mame nech robi menšie porcie.Ona to nechápe, pre ňu je dobrá porcia len veľká porcia a potom je jasné že 5x denne nedokážem jesť. Vždy by to boli mega porcie.Ale snažim sa. Pokúšam sa najmä nepremýšľať stále o jedle..ale nejak to nejde hlavne keď nemám čo robiť

zuju

inac do toho Pezinka nejdem- nie ze by som bola uzdravena, to nie.
V sobotu som bola na jednej akcii, 6 hodin som nejedla ja blba nezobrala som si so sebou jedlo, kamosky mi zhanali keksy od druhych boli zlate, vedeli ze mam bulimiu, a ked sme pri sli na veceru, najprv som myslela ze zozeriem vecere vsetkym ale so sebazaprenim som zvladla rizoto zjest normalne a neprejest sa.

zuju

alti- zuby, ja viem ze nestrasis ze to treba riesit
Z-uzka- vies ako budeme nadavat v zime na zimu? Mne uz tiez tie horucavy lezu na nervy, dnes som iba spala a jedla
Kocky ako zijete?
U mna da, i ked su problemy, myslim na vas

Z-uzka

minetka
Asi nie si sama, v poslednom čase aj mňa sužuje nechuť ku všetkému, vzdať sa začať si svoje odznova.. Veľa krát som tiež nevedela čo napísať, no nakoniec som vždy niečo našla a pri písaní som aspoň myslela na iné myšlienky, tak ma to aj tak trošku zaneprázdnilo a zdvihlo náladu :-))
Ach bože to teplo by už mohlo skončiť, veď z neho za chvíľu zošalieme..

Z-uzka

kiky
No neviem, či sa mi nálada až tak zlepšila, no musím asi veriť, že raz sa zlepší a strtne ma aj šťastíčko.. Ale aj tak ti ďakujem za pozitívum :))
Takže nová bižutéria?? To vždy poteší :-) Teda aspoň mňa vždy niečo nové poteší, či je to niečo malé, či oblečenie, nákupy vedia zdvihnúť náladu, veď sme baby, nezaprieme sa, hehe, aj keď v tomto teple sa radšej nechytám.. Takže ochladiť by sa už mohlo, ale aj tak pochybujem, že tak bude, možno tak z 35 na 32.. A ako bolo u kozmetičky?? Je fajn, že si vypĺňaš deň, nuda je veľkým nepriateľom našich chorých hláv.. Tak nech máš každý deň plný milých zážitkov :-)

minetka

ahoj Z-uzka, nie,žiadna dovolenka,iba zlyhanie,a nechuť bojovať,tak som ani neprispievala,aby som vás neznechutila...musela som si pomôcť sama, čítanie mi trochu pomohlo,ale rozhodnutie som musela urobiť ja,nie vy...
Fakt desné teplo, na nevydržanie:-)

Z-uzka

Jééé, minetka :))
Dlho si sa tu neukázala.. Bola si na dovolenke, alebo niečo tak?? Uf, v týchto horúčavach by sa zišiel nejaký pobyt pri vode.. To teplo mi už ide dosť na nervy. Takže ani sa nediv, keď občas upadneš čo sa týka choroby, aj ja padám, je to veľká záťaž na náš organizmus, no asi treba aj to prekonať a tešiť sa na jeseň :))