Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Anorexia a bulimia - Boj Vyhras

Príspevok v téme: Anorexia a bulimia - Boj Vyhras
Alternativa

Som rada, ze si v tejto teme. Urobila si prvy krok vo svojom ozdravnom procese, tesim sa. Dnes skus :
Denne viackrat si aj nahlas opakuj :
1.Chcem byt zdrava. Vsetky tazkosti a prekazky zdolam.
2.Zrkadlo uz nepotrebujem, lebo viem, ze som krasna - a tak to je aj bude.
3.Moje doterajsie stravovacie navyky uz nie su pre mna dolezite /hoci pri nich este mozno aj dlhsie zostanes/. Usmev a radost z malickosti je to najkrajsie, co mam.
Mozno, ze sa divis, ale stalym opakovanim tvoje podvedomie to raz prijme a tymto smerom sa nasmeruje tvoj kazdodenny zivot.
Klikni si sem-tam tuto temu, tu nebudu slova o depkach, lebo tie ta prestanu zaujimat. Pekny dnik, ahoj

--------
Admin: Nakolko tato tema ma seriozne pomahat, tak som ju zamkol len pre registrovanych...
--------
Stručný článok na tému "Anorexia" www.zdravie.sk
Stručný článok na tému "Bulímia" www.zdravie.sk
Komunita PPP ppp.zdravie.sk
Poradna "Anorexia/Bulímia" www.zdravie.sk

minetka

Dobré ráno dievčatá...
Kiky, je mi to veľmi ľúto, ale ber to pozitívne, teraz máš omnoho väčšiu šancu vyliečiť sa, už na to nie si sama, rodičia *Ti iste pomôžu, neboj, Taliansko počká, prvoradé je,aby si sa uzdravila,aj zo zápalu priedušiek,aj z anorexie, Taliansko na Teba počká, až budeš úplne zdravá a vychutnáš si ho naplno.
K Still in trouble...neviem, čo povedať...ak je to ozaj pravda, som zdrvená a dosť ma to vydesilo...chcem byť zdravá,aby som na niečo podobné ani nepomyslela...ale ako je možné, že sa hned objavila neznáma...pevne dúfam, že to dievča je stále nažive..a že bude bojovať, tak ako my...
Pekný týždeň všetkým, držte sa...

alti

Pekny zaciatok tyzdna vsetkym,
skusme hladat od rana tie malilinke mile a prijemne drobnosti, ktore su urcite okolo nas a vytlacia to smutne, negativne. Skusme riesit len to, co je v nasich rukach, urcite to je aj nase zdravie:D

Z-uzka

kiky
Som rada, že aspoň doma máš dobré vzťahy a rodičia sa snažia ako tak pomáhať, aj to sa im ráta.. No to Taliansko ma aj tak mrzí, viem že si sa tam tešila.. A inak sa už ako cítiš, je ti lepšie?? Bolesti ustúpili?? Ja poznám jednu skvelú knižku, týka sa ale výhradne len PPP, možno by bolo dobré keby si ju prečítali aj tvoji rodičia, je písaná v našej reči, aj keď možno s jednou vecou tam nesúhlasim, no inak je skvelá.. Je to knižka od Peggy Claude-Pierre a názov knižky je "Tajná reč a poruchy príjmu potravy". Písala to jedna psychologička ktorej dve dcéry trpeli anorexiou a neskôr založila kliniku výhradne pre tento problém.. Ale žiaľ u nás sa nedá dostať, ja ju mám z Čiech, no ak by si mala záujem, požičiala by som ti ju.. Tak sa zatiaľ drž, opatruj sa a hlavne oddychuj, dobrú nocku, papa :*)

Z-uzka

Ahoj Mishka!!
Ako sa cítiš?? Takže už vieš tú smutnú právu ohľadne dievčiny pod prezývkou still in trouble?? Smutné a zároveň strašné :,((

misha

tany
Ja som zo Záhoria. Ak niečo potrebuješ, alebo ak sa potrebuješ len porozprávať, môžeš mi napísať na mail: Misenka85@atlas.sk.

kiky

Z-uzka: tak to s tym Talianskom nie je absolutne tvoja chyba..len moja veď už dávnejšie ma pálilo na hrudi..ale ja som s tym nič nerobila..tak teraz to prišlo vo veľkom..
Dneska som vobec necvičila ani včera a ešte dlho asi nebudem mocť.Jedla som oveľa viac ako bežne jedavam(našťastie mama ma nenuti,skor ja sa snažim viac).Ano mam v hlave stale to ako sa na mňa lepi tuk..že počkaj pár dni a do ničoho sa nevtrpeš..ale snažim sa to ignorovať. Aj rodičia mi vymýšľajú nejaké aktivity..snažia sa. Ráno sme si aj všetci poplakali.Moj otec mal psychické problémy asi pred 5 rokmi..cítil sa menejcenný a tak. Tak mi hovorí čo mu pomohlo a dal mi čítať aj nejakú knižku. Dúfam že sa k psychologičke dostanem čo najskôr...ty by si mi nevedela poradiť nejaku???
Alternativa: snažim sa im vysvetliť to..verim že psycholog to vylepši..a oni pochopia ako správne reagovať...
Ale cítim sa lepšie teraz keď to vedia. Viac sa im viem teraz zdôveriť aj s inými vecami čo ma trápia..nejako si k nim hľadám cestu..

zuju

Ahojte
Alternativa myslis ze still si zobrala zivot? Teraz som precitala jej clanok na druhom fore, moze to byt len taka "vnutorna vzbura"
Inac som teraz vstala som trocha otapena dnes mi moc dobre nie je, ale nie z bulimie, prejde to hadam.
dancaa- co by sa stalo keby niekto chudsi a lepsi bol vedla teba. Aj ja som roky porovnavala, bola som na dne ked niekto bol lepsi, ked ho pochvalili, a mna len obisli. Nauc sa neporovnavat- je to tazke trvalo mi to roky aj to este sem-tam robim ale nic mi to nenesie

Alternativa

Ahoj Vrr,
pred chvilou som sa dostala k PC a som zdesena, ze moje zle tusenia zo vcera v noci su skutocnostou. Still mala urcite vztah k anglictine, ved slova rozlucky napisala v tomto jazyku. A prislo mi, ze taky vztah k jazyku ma zvacsa clovek, ktory v tej krajine prezil nejaky cas. A vtedy som velmi chcela mat o Tebe spravu.

vrr

myslela som ze to bolo to co ta vydesilo..a podla coho usudzujes ze still bola v nejakej cudzokrajnej reci a co to ma spolocne s tym ze ja som bola a som tu? podla jej anglictiny to neznelo ze by nebola slovenka:) nemaj strach bude fajn
dnes sa mi o vas snivalo
mali sme stretko vsetky
ale bolo to v tme takze som vas nevidela moc..kratke to bolo.